Hirdetés
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
-
Doki16
addikt
válasz
Viktor0610 #593 üzenetére
Azta mekkora kijelződ van
Hogy lehet ilyen nagy képernyőképet csinálni? -
-
törölt tag
Azért mielőtt visszaküldöd egy hard reset-et lehetne vele csinálni. Majd próba megint az APN beállítással.
30z.Samu Én már az idejét sem tudom, hogy mikor írtam SMS-t. Talán egy évben ha háromszor írok.
-
30z.Samu
félisten
válasz
30z.Samu #587 üzenetére
Erre esetleg valakinek valami tipp?
Ja meg még egy kérdésem lenne ehhez. Ha kicsit hosszabb terjedelmű üzenetet küldenék, akkor azt a telefon átkonvertálná MMS-be. Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni? Vagy ha elküldöm úgy, akkor akkor ugyanúgy SMS-t kap a másik fél vagy képet?
Nekem ez fura.
-
Hegezoo
tag
válasz
Viktor0610 #593 üzenetére
Köszi! Nekem is ezek a paraméterek voltak.Át írtam, de úgy se megy.Telenornál voltam, szintén nulla az eredmény.Így Küldhetem vissza a telefont
Most bánom, hogy web áruházból rendeltem.
Ki tudja, hogy mikor foghatom újra a kezemben
-
-
Hegezoo
tag
Valami nem ok
Így se megy a mobil adatforgalom. Telenoros beállítást tud valaki adni?
-
Hegezoo
tag
Ma meg is érkezett, egy szép kék 128 gigás darab
De sokáig nem örültem.Nem működik a 4G, se a 3G és semmi adat forgalom
Cseréltettem sim kártyát, gyári vissza állítást csináltam.Nulla eredmény
Küldhetem vissza
-
törölt tag
A plus pedig
Notes:
I have updated the file name (replaced a "+" with "plus") to avoid issues on my server.Frissítettem a fájl nevét (a "+" helyett "plusz") lett, hogy elkerülhessem a szerver problémáit.
-
30z.Samu
félisten
Egyébként egy dolgot nem értek. Ha átrakom a rendszer régióját Indiára, akkor a Play-en nem kéne látszódnia? Mondjuk ottani valutában írja az árakat vagy ilyesmi? Kíváncsiságból ránéztem, ugyanúgy forintban írja az árakat.
-
törölt tag
VoLTE kapcsoló megjelenítése. Köszönet a fórumtársnak.
-
törölt tag
Átállítottam 3,5 colra most már jó. lehet nem szereti a 4,5 colt ? Hmm
-
-
törölt tag
Nektek benne van a VoLTE kapcsoló ?
-
azimut
aktív tag
Megérkezett! Paraméterek: 4/218, 217 $, április 26-i rendelés, érkezés GLS futárral május 13. Banggod, Eu szállítás (utólagosan 0.-Ft). A készülék pazar! Gyermek, asszony elől eldugva (3/32-es telóik vannak, nem kellenek a kéretlen megjegyzések, lapos oldalpillantások)!
A szelfikamera minősége is olyan jó, amihez még nem vagyok hozzászokva. Ki- bekapcsolás beállítva (köszi Viktor0610
) Tehát azt mondjátok, hogy gcam, hogy még jobb legyen?
További teendők: bootloader nyitás engedélyezés indítása TWRP miatt, Aliról különféle óccó bugyi beszerzése, ha megvan a megfelelő típus, minőségi beszerzése. Addig ún. nyelves bőrtok, ehhez már hozzászoktam, a teteje kilóg egy kicsit.
BlueDeath kollégával mélyen együttérzek
, figyelni fogom az akkumerülést.
-
skt
tag
Sziasztok!
Most készülök váltani erre a telefonnal, jelenleg s8-at használok.
Mennyire gyakoriak a rendszerszintű reklámok? Valamint a Home alkalmazásban is gyakoriak a reklámok? -
Bl.Gyo.
őstag
a telefon update menüben van olyan hogy "receive update earlier than other people", és ezt belehet kapcsolni. ez mit jelent pontosan? béta frissítések?
-
Reverting
őstag
6.2.030 gcam a szokott helyen...
-
Bl.Gyo.
őstag
google camera-t használom. belehet állítani valahol hogy fotózás után maradjon ott a fotó a képen, és akár törölhessem is egyből ha nem kell?
-
30z.Samu
félisten
Ezért írtam, hogy állítólag...
Több helyen írták, de fenntartásokkal kezeltem, az persze nem jutott volna eszembe hogy nézzek róla videót.
Bár ettől függetlenül gondolom nagy baja nem lesz, ha véletlenül beleejted a mosogatóba. Az más kérdés, hogy mit keres ott a telefon...
-
30z.Samu
félisten
válasz
vadászcsiga #551 üzenetére
Állítólag ugyan nincs tanúsítvány róla, de vízálló.
-
BSOD
senior tag
válasz
#85578752 #550 üzenetére
Én rendeltem ilyet, de nem üveg, bár annak írja (még gondolkodom, hogy le kellene értékelni az eladót, mert egyre pofátlanabbak). Nem raktam fel, mert biztos sokat rontana a képminőségen még egy plusz ragasztó+ üveg páros is, de annak adtam volna legalább egy esélyt...
-
vadászcsiga
félisten
Nekem a vizallosag hiányzik Samsung után.
-
pergabb
senior tag
Az a gond, hogy a polorozas valszeg csak rontana a dolgon, csere meg... Ez egy redmi note 7, amikor vettem semmi tok nem volt kaphato hozza, a gyari tok pedig egy fos, mert a kamera kiemepkedik fole, mivel friss szeria, igy szerintem nem is kaphato meg hozza uveg. Smartshopnal vasarolt, ergo nem itthon gariztatjak, ill nem tudom itthon kihez (wayteq?) Kellene fordulni, ha csereltetni akarnam az uveget a lencse felett.
-
-
pergabb
senior tag
Vkinek van vmi jo kis tippje arra, ha a lencse karcos lett, vagy ezt nem lehet eltuntetni? Hajszalkarc, de pont eleg ahhoz, hogy a fenyforrasok csovat huzzanak
-
30z.Samu
félisten
Én is rohadt sokáig ezt csináltam, aztán kicsit jobban utánaolvastam (még iOS-nél) és több magyar és külföldi cikk is alátámasztotta, hogy teljesen felesleges bezárni az appokat. Ha kell a rendszernek RAM, megoldja, nem kell szórakozni vele, ráadásul kis üzemidőt is lehet ezzel nyerni, mert nem kell neki a nulláról elindítani az adott dolgot. Nagy nehezen rávettem magam és pár nap után azt vontam le, hogy tényleg így van. Ezt a telefont is "iPhone-osan" használom, nem lövök ki semmit, eddig nem igen nyekergett hogy zárjak be valamit meg nem lassult be, pedig nincs csúcs hardver a telefonban.
-
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Viktor0610 #537 üzenetére
hát zavar hogy ott van. minden appot kipöckölök a váltóból, mert tele lesz minden szarral egy idő után, nagyon zavar. mióta okos telóm van ezt csinálom. már megszokás is. másrészről nem kell kipöckölnöm. elég ha valami kiürítí a memóriát mondjuk a beépített tisztítója a miui-nak. vagy csak az X-re bökök a váltóban, és megvan a baj. egyedül miui-n van ilyen bajom. ezek az appok egy android one készüléken kipöckölés után is tovább mennek vagy legalább pár másodperc után visszaindulnak. kár, mert sok számomra hasznos app így használhatatlan.
-
-
Bl.Gyo.
őstag
van egy számomra zavaró dolog, de az miui probléma. mégpedig az hogy ha kirakok pl egy RAM monitort de nem widget-ként hanem az appból jelenítí meg (nem tudom mi a hivatalos neve annak), az csak úgy jelenik meg ha az app is fut. namost az alkalmazásokban bekapcsoltam hogy automatikusan induljon az app, azt is hogy ne csökkentse a működését akku kimélés miatt, meg le is lakatoltam a váltóban. ennek ellenére ha kipöckölöm onnan teljesen bezárul eltünik a ram monitor "widget" is és nem jön vissza később se. mindegyik ilyen féle appal ezt csinálja, ugyan ez volt a redmi S2-n is. valami megoldás van rá, hogy a kipöckölés után is fusson tovább vagy legalább induljon el magátol megint?
-
Reverting
őstag
Semmit nem hiányolok belőle , itt van az asztalon egy s9+ mellette és nagyon elgondolkodtató...
Szóval ez tényleg Best bay...
-
30z.Samu
félisten
válasz
vadászcsiga #530 üzenetére
Jó, hát valamin spórolni kellett, hogy ennyi legyen a cucc.
Meg még jó pár dolgon.
-
Bl.Gyo.
őstag
imádom a kameráját. gyönyörű! más is kiemelte milyen fasza képeket csinál!
pedig csak küldtem képeket valamiről, de azt figyelte milyen szépek a képek, és nem azt mi van rajta.
előlapi kamerája is nagyon jó. egyedül gyenge fénynél mosódnak el a dolgok. szabadban nagyon szép.
-
-
Hegezoo
tag
Sziasztok.
Jövő héten én is csatlakozok a táborhoz
Egy Mi A1-et fogok cserélni, egy 128 GB-os darabra
Kíváncsian várom, hogy milyen lesz
-
m0py
tag
Most mar tobb mint egy hete a xiaomi.eu multirom fut a telomon, meg vagyok vele elegedve, sok extra feature van benne, persze a kinai szarok nelkul, akksi ido is nagyon jo, tobb mint 7 napja megy az utolso toltes ota.
Csinaltam par screenshotot: [link] -
Gloob
addikt
válasz
Viktor0610 #517 üzenetére
Sajnos nem tartotta meg! 350 órát adtak a nyitásra. Valahol mintha olvastam volna, hogy lehet velük alkudozni erről. De hol, és hogyan? Tud valaki valamit mondani erről?
-
törölt tag
Megjött ma a kínai műbőr tok, kicsit eláll a szilikon a tetején, gagyi, de vannak benne kártya zsebek, valamire jó lesz, majd ha strapafonná avul vagy kiránduláskor.
Megjött egy Nillkin flipes tok is a Berkoteltől, két nap alatt, precíz, tetszik, így már nyugodtan tudom használni.
Van új gcam a szokott helyen, timelapse funkcióval bővült.
-
-
Gloob
addikt
-
30z.Samu
félisten
Végigszaladtam én is a beállításokon, ami a reklámokat hivatottak kikapcsolni, ha átmegyek mondjuk indiai régióra. Elméletileg mindent jól megcsináltam, de a Naptárban még mindig ott a reklám. Valamit kihagytam, vagy van valami, amit a cikk nem említ esetleg?
-
Gloob
addikt
A miuihu fórumon letölthető a Redmi Note 7 - re a miuihu rom. Nyitott bootloader, TWRP recovery, és tiszta telepítés kell a felrakásához. Valaki már próbálta? Nekem még nincs nyitott bl. Még el sem kezdtem a procedúrát, bár a MI fiókom rendelkezik nyitási joggal még a Note 4 idejéből.
-
válasz
MrHurricane9 #509 üzenetére
Próbáld meg úgy, hogy nem kapcsolgatod a Bluetooth-ot.
Nem szükséges, nálam aktív Bluetooth-, wi-fi, GPS-vevővel is teljesen jó a készenlét. (Jelenleg Note 5, de az összes készülékemmel így vagyok évek óta.)
-
MrHurricane9
csendes tag
2 hete vettem egy ilyet, eddig nagyrészt meg vagyok vele elégedve, kivéve a Bluetooth-ot. Hallássérült vagyok, a készülékemhez van egy kis kiegészítő kütyü, amely képes Bluetooth-on keresztül kapcsolódni pl telefonhoz is, ahol lényegében BT-s headsetként funkcionál. Ez előtt egy Galaxy S4-et hajtottam, ezen úgy 2 éven át használtam így, ha nagy ritkán telefonálni kellett.
Mivel azon a telefonon a BT csak simán bekapcsolt állapotban is rohamosan merítette az aksit, a Tasker-rel beállítottam, hogy bejövő hívás esetén kapcsolja be a Bluetooth-ot és a Bluetooth Voice-ot. Teljesen jól működött, bejövő híváskor bekapcsolt a BT, kapcsolódott a kütyühöz és kb 10-15 másodperc múlva már tudtam is a másik féllel beszélni.
Na ez a Redmi Note 7-es sajnos nem igazán megy, hol teljesen jól működik, hol nem is kapcsolódik a két eszköz egymáshoz, hol kapcsolódik ugyan, de a telefonhívás képernyőjén nem jelenik meg a Bluetooth opcióként, hol a másik nem hall engem. Utóbbi akkor is megtörténik néha, ha én kapcsolom be kézzel a BT-t, szóval nem feltétlenül a Tasker hibája, hanem valami más. A Tasker-nél az ajánlottak szerint lelakatoltam appot, kikapcsoltam az akkumulátorkímélőt, valamint engedélyeztem appon belül az előtérben futó szolgáltatást, hogy tutira ne lője le a MIUI.
Milyen beállításokat lehet eszközölni, hogy garantáltan működjön a dolog, illetve van-e lehetőség a "bemeneti mikrofon" kiválasztására hívásnál, például hogy kimenetnek a BT-t használja, de bemenetnek a telefon saját mikrofonját?
-
30z.Samu
félisten
válasz
vadászcsiga #501 üzenetére
Az gáz, anno a Mi 4C-n simán betöltött, pedig nem szórakoztam a régióval.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest