- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Aktív témák
-
Reverting
őstag
válasz
MrHurricane9 #861 üzenetére
Telekom SIM 2G, mobilnet off, wifi max, csak otthon használom, semmit nem beszélek vele. Fényerő kb 30%, Chrome, yt, face, Messenger, Viber, valahol van képernyő fotóm majd feltöltöm, de szerintem csak annyi h mi a vége.
-
válasz
MrHurricane9 #509 üzenetére
Próbáld meg úgy, hogy nem kapcsolgatod a Bluetooth-ot.
Nem szükséges, nálam aktív Bluetooth-, wi-fi, GPS-vevővel is teljesen jó a készenlét. (Jelenleg Note 5, de az összes készülékemmel így vagyok évek óta.)
-
KubanitoS
veterán
válasz
MrHurricane9 #65 üzenetére
Ezt a "jóval gyengébbet" azért mértékkel kell kezelni. Közel sem óráknyi különbségekről van szó. Egész napos aktív használattal, amikor is nem sok nyugta van a telefonnak, 10-20 percenként kisebb-nagyobb ideig megy a kijelző kb reggel hattól este hétig és amikor a töltőre rakom olyan 40-60% akksi marad. Szerintem ez kiváló eredmény.
Az LG G4 amiről váltottam ugyanazzel a felhasználással olyan délelőtt 10 órára már teljesen lemerült...
-
pergabb
senior tag
válasz
MrHurricane9 #65 üzenetére
Az automatikus fenyero egybol maxra ugrik, leginkabb ezert merul, de par frissites utan amugy is sokkal jobb lesz az akku ido. Nekem iszonyat sok gps mellett napi 6oras kijelzoidok jonnek ki atlagban, filmezem, vagy jatszom, akkor kevesbe merul.
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest