Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
Gloob
addikt
No srácok. Megérkezett a hydrogél fóliám. 3 db-ot rendeltem, biztos ami biztos alapon. Az első is sikerült, csak amikor a tokot tettem rá, akkor a sarkánál véletlenül felnyomtam. Nem tetszett, így ráraktam egy másikat. Itt már jobban vigyáztam a tokkal, és így tökéletes! Ajánlom, mert egy kicsit igaz macerás feltenni, kb 10-szer néztem meg a videót róla, de megérte. Nem is látni, hogy fólia van rajt. Most még várom a full cover tempered glass fóliát rá. Majd meglátjuk milyen lesz az. Viszont ebből a hydrogel-ből még fogok rendelni.
-
Hegezoo
tag
válasz
#22743424 #891 üzenetére
Eddig reménytelen! Ma sikerült telefonon beszélni velük, de a tesóm telefonjáról, mert gondolom mentik a számokat, és nem veszik fel.A sajátomat már ismerik, azzal 3 órán keresztűl próbálkoztam! Amikor idegen számról hívtam őket, rögtön fel vették.Elsőnek ránk csapták a telefont
Második alkalommal már igérték, hogy mail-ben értesítenek, hogy mikor jönnek a telefonért. Nem hiszek nekik! Jelentem a hatóságnak. Másik. Teszteltem Tmobil kártyával, azzal se megy! Csak a Voda kártyával megy a net, és B20-on.
-
-
Gloob
addikt
Mi ez a nagy global verzió mizéria? A EU-n belül hivatalos kereskedő nem árulhat, csak az európai piacra szánt global verziós készüléket! Ezt az EU kereskedelmi törvényei előírják. A globál verziók pedig 99%-ban tudják a B20-as frekvenciát. Ennek a telefonnak az esetében ez 100%!
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
grafikus17 #876 üzenetére
Én a bestemobile.com-ról vettem a telót. Szlovákok, és korrektek. Az eustock-hoz tudnám öket hasonlítani, termékekben és hozzáállásban is. Nekem ök eustock alternatíva.
-
válasz
vadászcsiga #882 üzenetére
Vut?
Telefonálni épp' lehet B20 nélkül is.
A B20 hiányát olyan helyen való netezéskor veszed észre ahol csak B20-lefedettséget biztosít a szolgáltatód. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #877 üzenetére
Mert úgy is vissza küldi a vevő hogy nem tud vele telefonálni.
-
-
grafikus17
senior tag
válasz
Ja, redmi note 7 3/32 keresek
-
cocus007
tag
Akinek van már ilyen telója, megtudnátok nézni hogy ha van rajt távirányító app, akkor a tv-knél van-e Orion márka felsorolva?
Mert a Redmi Note 3 SE telóm nem ismeri, de ez a 7es tetszene. -
válasz
A hivatalos bolt (Xiaomi.hu) árulja. Jó áron, két év garral.
-
válasz
vadászcsiga #875 üzenetére
Már miért ne tudnák?
Szerinted a vásárlók hány százaléka van képben B20-ügyben? -
grafikus17
senior tag
Sziasztok! Egy év után a xiaomi redmi 5 plus telefonon le akartam cserélni. Nagy koppanás volt, hogy az Eustock már nem szolgál ki, csak üzleti vevőket. Hol érdemes vinni most hasonló áron? Van még valahol ilyen eldugott üzlet?
-
DonCosta
tag
válasz
bioengin #869 üzenetére
Ma megrendelte a munkáltatóm a Kingtel-től a [telefont]
Le tudom ellenőrizni, hogy tudja-e a B20-at? Mit kell megnéznem, hol látszik?
Rögtön küldöm is vissza ha nem -
törölt tag
Lehet annak a telefonnak semmi baja csak nem tudja a B20-at. Csak oda írták, hogy B20 LTE támogatás közben meg nem.
-
Reverting
őstag
válasz
MrHurricane9 #861 üzenetére
Telekom SIM 2G, mobilnet off, wifi max, csak otthon használom, semmit nem beszélek vele. Fényerő kb 30%, Chrome, yt, face, Messenger, Viber, valahol van képernyő fotóm majd feltöltöm, de szerintem csak annyi h mi a vége.
-
törölt tag
Kifutottam az időből. Az akkumulátor kijelzésben semmi nem jelzi , legyen az százalékosra vagy grafikusra téve . Csak zöld.
-
MrHurricane9
csendes tag
válasz
Reverting #733 üzenetére
Hogyan érsz el 3 nap alatt 20%-on 8 óra képernyőidőt? Milyen felhasználási szokások, fényerő, alkalmazások használata srb mellett? Csak furcsállom, hogy nálam 20% körül olyan 6 óra kijelzőhasználat szokott kijönni még akkor is, ha 1 napon használom, meg akkor is, ha 2 vagy 3 napig nem etetem. Leginkább messenger lite, Boost for Reddit, Firefox, meg 1-2 egyszerűbb 2D-s játék (pl Game Dev Tycoon) mennek enyémen. Mobilnet és wifi vegyesen, kb 80%-ban wifiről, fényerő kb 30%-fele körül.
-
Reverting
őstag
Samsung gyorstolto jo hozza... en azzal hasznalom...ki irja h gyorstoltes... anno note 5-el is teszteltem...
-
darkmann
őstag
Sziasztok! Én is feliratkozok, remélhetőleg holnap megjön a Xiaomi.hu-tól a teló. Sajnos kényszerből váltok egy Honor 8-ról, aminek 1 év után az akksija elvesztette a kapacitásának 2/3-át, és bár gyári garanciával volt hirdetve, sajnos a cég és a honlap már nem elérhető, és a Huawei Magyarország meg mossa kezeit. Viszont annyi Xiaomi telefon van a környezetemben, amiknek egy részét én javasoltam, illetve szereztem be, hogy most már tényleg illene nekem is sajátkezűleg megtapasztalni, hogy mennyivel nyújt többet egy adott kategórián belül, mint a konkurensek. De nem most kezdtem a Xiaomival, mint gyártóval, hiszen van már Amazfit Pace-em, villanyborotvám, BT hangszóróm, BT-s szelfibotom, okosotthon rendszerem is tőlük. És remélem, hogy az eddigi tapasztalatokat továbberősítve folytatódik ennél a telefonnál is a kiváló szoftveres támogatás.
-
Gloob
addikt
válasz
#22743424 #844 üzenetére
És Te ilyet is kaptál hozzá s csomagban. Ugyanis én ezt kérdeztem! Az, hogy linkelsz egy gyorstöltő fejet, az nem jelent semmit. Én egy sima 2A-es fejet kaptam hozzá, ami nem támogatja a gyorstöltést. És sehol nem írják, hogy gyorstöltő járna hozzá a csomagban. Sőt, inkább azt olvastam mindenhol, hogy a telefon támogatja a gyorstöltést, de nem jár hozzá a megfelelő gyorstöltő!
Amikor felteszed a kapott töltőre, akkor megjelenik a gyorstöltés jele? -
-
Reverting
őstag
válasz
vadászcsiga #836 üzenetére
És? De már elindul a hivatalos procedúra, van nyoma, ha bolt nem tesz eleget... Mailben és hivasban... Ennyit kell tenni.
-
30z.Samu
félisten
válasz
vadászcsiga #836 üzenetére
Azt mindenképp meg kell várni, de szerintem az utolsó pillanatban pik pak megoldanak mindent.
-
m0py
tag
-
Raptor™
tag
A gyári type-c kábel támogatja a quick charge 4.0-ás gyorstöltést?
-
DonCosta
tag
válasz
Viktor0610 #823 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Lehet maradok a hivatalos xiaomi boltnál és a 64 GB-nál. Úgy nincs zsákbamacska... -
30z.Samu
félisten
Ti a miuideamon-t engedélyezve hagytátok vagy tiltottátok?
-
Hegezoo
tag
válasz
DonCosta #822 üzenetére
Terrafon messzire kerülendő! Csütörtök óta nem reagálnak, a csere, vagy pénz vissza fizetési igényemre! Telefonon se érdemes híni őket, mert nem igazán veszik fel.Szarházi tolvaj banda! [link] Innen már rendeltem egy Xiaomi Mi A1-et, nem volt velük semmi gond! Ott személyesen is át lehet venni a telefont.Már bánom, hogy nem ott rendeltem
-
-
DonCosta
tag
Sziasztok!
Munkáltatómnál céges mobilt kaphatok, 70 ezer Ft a limit. Ezt a telót néztem ki (a családban több Xiaomi is van, nekem is az van/volt előtte).
A 4/64 gigással simán beleférek a keretbe, de mivel két kártyával fogom használni a háttértár bővítés lehetősége kiesik. Ezért a 128-as változatra kerestem rá:Kérdéseim:
1. Szerintetek a listán lévő boltok közül melyiknél vásárolhatom meg, (ha van ilyen) nyugodt szívvel max 75 ezerig? (itt megdumálnám, hogy kifizetem azt az 5 ezer különbözetet)2. Tudtok esetleg más boltot ahol beleférek a keretbe és van ilyen változat?
3. Mire érdemes figyelni vásárláskor, hogy olyan telefon legyen ami használható T-mobile és Telenor hálózaton is? Hogy tudom ellenőrizni ezeket a frekvenciákat (B20 stb.)?
Ezen kívül jöhet bármi tanács, ötlet stb...
Köszi! -
törölt tag
válasz
vadászcsiga #817 üzenetére
Nekem is, de hidd el ég és föld a különbség. Semeddig sem tart megcsinálni és ha nem tetszik visszaállítani.
-
Gloob
addikt
válasz
30z.Samu #813 üzenetére
Úgy, hogy kikapcsolod az appon a Miui memória optimalizálás, és lelakatolod az appot. Egyébként a fejlesztői beállításokban ki is kapcsolható a Miui teljes memória kezelése. Kipróbálhatod, hogy úgy milyen. A Miui elég agresszíven kezeli. Sok szabad memóriára törekszik. De minek......
-
30z.Samu
félisten
válasz
Viktor0610 #812 üzenetére
Google fiókomon van minden.
Na, akkor jó, hogy leírtam, mert ezzel is tanultam újat. Benne lakatolni a memóriájában appokat? Ezt hogy tudom megcsinálni? -
válasz
30z.Samu #811 üzenetére
"-Néha csinál olyat, hogy ha mondjuk bemegyek az üzenetekbe, akkor kb fél másodpercig csak telefonszámokat látsz és utána írja oda a Kontaktok nevét. Egy pillanatig van ez így, helyrerakja magát, de az a fél másodperc pont elég arra, hogy ezt lásd és háááát..."
Hol tárolod a neveid? Igaz, nálam Note 5, de dddig ilyet egy Xiaomin sem tapasztaltam. Ja ém a Google-ben tárolom a neveim.
"-A memóriakezelése több alkalmazás esetén még mindig botrányos szerintem. Többször látom, hogy újratölti az alkalmazást, oké kb 1 másodpercet vesz igénybe, de akkor is."
A kérdéses appokat le kell lakatolni, a többit meg hadd töltse újra. Idővel ez is javulhat, igen. -
30z.Samu
félisten
Nagyjából két hete van nálam a telefon, így valamennyire tudtam már véleményt alkotni, különbséget tenni, hogy milyen ezt a telefont használni az előzőhöz képest, ami egy iPhone SE volt.
Pozitívum:
-Szép a kijelzője, a tartalomfogyasztás lényegesen jobb, mint SE-n. (Bár ugye 4" vs 6,3")
-Szépen testre szabható a rendszer, kb mindent be tudsz állítani, hogy, mi hol legyen.
-Jó pofa az értesítési led, nem kell emelgetni a telefont hogy lássam, hogy keresett-e valaki.
-Az ujjlenyomat olvasó gyors és pontos.
-Tetszik, hogy ha esetleg nem tetszene egy rendszer alkalmazás (Pl a kameráé), akkor fogod magad és felteszel egy másikat, ami adott esetben jobban is funkcionál, mint a gyári. Pl a gyári Kamera appal nem tudsz 4K-ban videót felvenni, a feltelepítettel pedig simán. Számomra mondjuk ez fura, hogy a gyáriban akkor miért nincs benne. Meg simán előfordulhat, hogy a telepített appal a képek minősége is lényegesen jobb. Bár szerintem a gyári appal is kurva jó képeket csinál ez a telefon.És hát jöjjön egy kis negatívum is, mert hát az is van.
-A rendszer alapvetően gyors, de én látok benne mikro laggokat, pláne az animációknál.
-Néha csinál olyat, hogy ha mondjuk bemegyek az üzenetekbe, akkor kb fél másodpercig csak telefonszámokat látsz és utána írja oda a Kontaktok nevét. Egy pillanatig van ez így, helyrerakja magát, de az a fél másodperc pont elég arra, hogy ezt lásd és háááát...
-A memóriakezelése több alkalmazás esetén még mindig botrányos szerintem. Többször látom, hogy újratölti az alkalmazást, oké kb 1 másodpercet vesz igénybe, de akkor is.
-A kamerában a Lassított felvétel elég nyögvelősen megy és ez látszik a végeredményen is. Nem az erőssége ennek a telefonnak. Nem mintha használnám, ha nem írjátok valószínűleg fel se tűnik. Csak érted, ha már van akkor működjön is rendesen.A negatívumok jó részére azt olvastam külnöldi oldalon is, hogy szoftveresen javítani fogják, viszonylag sűrűn kap frissítéseket a telefon. Meg persze azt is vegyük számításba, hogy ez a telefon hiába jó ár/érték arányú, a legjobb indulattal sem lehet rá azt mondani hogy csúcs mobil. Szóval ezt is figyelembe véve alapvetően gyors, meg különösebb gond nincs vele, de ennek is megvannak a hülyeségei. Kifagyással, látványos lassulással eddig nem találkoztam. Hirtelenjében ennyi, ha valami még eszembe jut, akkor írom.
-
törölt tag
VoLTE kapcsoló megjelenítése.
Tárcsázóba beírod, hogy *#*#86583#*#* és megjelenik a menüben. Beállítások/SIM- kártyák és mobilhálózatok/SIM-kártyák beállításai. Majd visszalépve ott is megjelenik egy kapcsoló.
Természetesen nem árt előtte megkérdezni a szolgáltatódat.
Mindenki saját felelősségére végezze el a műveletet! -
Bl.Gyo.
őstag
ma fedeztem fel ezt a notch elrejtő opciót a beállításokban. érdekes
-
MrHurricane9
csendes tag
válasz
Viktor0610 #806 üzenetére
Én úgy oldottam meg, hogy a Témák appban letöltöttem a Dark Blue V10 témát, majd a téma szerkesztésénél beállítottam, hogy állapotsávra azt használja. Így az akku % az ikon mellé került, valamint a wifi és egyéb ikonok is kicsit megváltoztak. Sajnos ilyen lehetőség nálam sem volt alapból, így ezt a kerülő megoldást alkalmaztam.
-
azimut
aktív tag
válasz
Viktor0610 #806 üzenetére
Köszi, közelítünk. Régebbi telefonomon GravityBoxban volt egy animált töltésjelző, ami egyben a töltöttségi állapotot is mutatta színátmenettel: zöld-sárga-piros. Igaz, itt a belógó notch ezt egy kissé akadályozná. Talán így is együtt tudok élni ezzel a telóval (eddig számomra szenzációs).
-
-
azimut
aktív tag
Valaki mintha említette volna, van akku töltöttségi sáv/csík beállítási lehetőség a statusbar-on? A %-ot nem nagyon látom, nagyon nem is érdekel.
-
törölt tag
Aki szeretné növelni a statusbaron megjelenő tartarom méretét az csinálja meg ezt
[link] lehet tudta valaki de nekem eddig egyik telefonomon sem kellet így álligatni. -
Bl.Gyo.
őstag
amúgy tényleg nincs kibékülve a teló a közelség érzékelővel. nekem is, telefonálás közbe a fülem lehúzta a redönyt, meg fel akarom oldani a kijelzőt és egyfolytába kiírta hogy ne takarjam el a közelség érzékelőt, de semmi se volt ott. ujraindítás után jó lett. vannak még itt bug-ok jócskán...
-
Bl.Gyo.
őstag
hol van drag, a topic gazda?
az első hozzászólásba vagy hova belehetne tenni hasznos linkeket...
-
Gloob
addikt
Tegnap megint jelent meg egy verzió a Gcamból. A szokott helyen letölthető. Van changelog is angolul. No azt nem értem sajnos.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- E-roller topik
- Politika
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest