- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
-
BSOD
senior tag
válasz
Potyka03 #124 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=cR3fthJBdIM
Samsung gm1 van benne -
törölt tag
válasz
Potyka03 #128 üzenetére
Működési elvben hasonló a két dolog. Mindegyik 4 -es pixel összevonással játszik. Illetve valóban tudná a natív 48 MP -t, ha az soc támogatná. Egyébként én szintén GM1 szenzorról tudok, ahogy feljebb említettem.
Gcam képeket tudnátok feldobni? 12 MP -en, ha lehet működő HDR+ javítással. Esetleg jöhetne night mód is, ha normálisan működik.
-
-
Akkor én elég peches vagyok.
Redmi 1 - két hét után elromlott a töltésvezérlésben valami (50-60%-ig lehetett csak tölteni), haver hozta Kínából, így nem volt rá gari itt. Azért megnézte (ismerősnek hála) a Wayteq szervíz, de nem volt egyértelmű mi romlott el, úgyhogy nem kezdtünk el egyesével alkatrészeket rendelgetni Kínából.
Redmi 2 - 1 év gari, kb 14 hónaposan meghalt memóriahibával.
Redmi 3S - ezt már 2 év garral vettem emagnál, érett a cseréje már, az utolsó lökést az adta, hogy valami nem oké a Wifivel, nagyon lassú. (noti 12MB/s lát ugyanott, ahol a Redmi 3S 50-500 KB/s, elég karcsú) Lehet user error, nem tudom, régebben non-stop be volt kapcsolva a Bt, utána olvastam, hogy az lassítja, de már Bt-t kikapcsolva sem gyorsul vissza, csak nagyon ritkán 1-2 percre, aztán vissza a kőkorba. (factory reset volt, wipe all data, a helyzet változatlan) De már nem próbálkoztam tovább, vettem egy Redmi Note 7-et, egyébként is váltani akartam már.
Alzánál vettem, IMEI alapján cseh értékesítési csatornából jött a telefonom, official magyar nem is tudom van e már, hivatalos webshopban nincs még a telefonból.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vicces képek
- Hegesztés topic
- Robogó, kismotor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest