- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
-
KubanitoS
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Egy fenti linken 10 megás apk-t lehet letölteni. Amit most linkeltél ez 140 mb. Most akkor melyik a jó?
-
KubanitoS
veterán
Érdekes, hogy senki sem említette még, de tegnap este jött ki egy frissítés. Ami nálam szembetűnő, hogy amikor felhívok valakit és a fülemhez teszem a telefont, akkor elsötétül a képernyő fixen. Nekem eddig sokszor fel-felvillant, most megfelelően működik.
-
KubanitoS
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Engem jobban zavar hogy az állapotsorban nem marad meg az értesítés csak rövid ideig. Ez Pie, vagy miui ficsor?
Egy sima bug, amelyet elvileg javítani fognak.
-
KubanitoS
veterán
válasz
MrHurricane9
üzenetére
Ezt a "jóval gyengébbet" azért mértékkel kell kezelni. Közel sem óráknyi különbségekről van szó. Egész napos aktív használattal, amikor is nem sok nyugta van a telefonnak, 10-20 percenként kisebb-nagyobb ideig megy a kijelző kb reggel hattól este hétig és amikor a töltőre rakom olyan 40-60% akksi marad. Szerintem ez kiváló eredmény.
Az LG G4 amiről váltottam ugyanazzel a felhasználással olyan délelőtt 10 órára már teljesen lemerült...
-
KubanitoS
veterán
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Áh, ennyire nem zavaró a dolog, simán kivárom a frissítést.
Ami már sokkal inkább probléma, hogy a clock widgetem nem jelzi ki rendesen az ébresztés idejét. Ez szintén nem egyedi eset, laza két éve
már bejelentették, azóta sincs semmi updét.Off: a fenti hiba nem a Redmi Note 7 egyedi problémája.
-
KubanitoS
veterán
A probléma, mint kiderült nem az én gépezetemben van. Ez egy globális jelenség.

Golyo69: Detto ugyanezért vettem kéket én is, de azt nem igazán említették, hogy ez a kék nem igazán kék, hanem ez a bazári kékes-lilás színváltós valami. Szerintem kicsit gáz, de csak megszokás kérdése lesz, annyira nem problémázom rajta.
-
KubanitoS
veterán
Ugyanez a telefonom, szintén kék (ezt már bánom). Annyi gondom van vele, hogy az értesítéseket nem jeleníti meg rendesen.
Jön egy üzenet, email stb, azt kijelzi egy pár masodpercre, majd eltűnik a felugró ablak. Ekkor se az értesítési sávban, se máshol nincs semmi, csak akkor látom hogy kaptam-e valamit, ha randomban lehúzom az értesítési sávot és ott kilistázza, de amúgy semmiféle visszajelzés nincs, hogy most akkor jött-e üzenet, vagy bármi egyéb.
Ezzel mit lehetne kezdeni?
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Svájci jellegű bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
már bejelentették