Hirdetés
- iPhone topik
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Még annál is nagyobb akkuval érkezik a Redmi K80 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
_stick_
őstag
Még egy érdekesség mára. Sosem foglalkoztam a telefon letöltési sebességével, de gyanúsan lassúnak tűnik. Elindítottam pár tesztet és kb. 20%-a egy másik wifi-s eszköz sebességéhez képest.
Nálatok? -
Czimby
addikt
válasz
vadászcsiga #198 üzenetére
Köszönöm a sok hasznos infót és, hogy rászántad az idődet!!!
-
vadászcsiga
félisten
Nos, szerintem nagyon jó minőségben viszi át a zenét bt-n. S7edge-hez tudom hasonlítani mert azt volt előtte, és még teljesen friss a fülemben az a hangzás, mivel csütörtökig azon hallgattam ugyanazokat a zenéket mint most.
A Redmi több mélyet és magasat visz át szerintem. Sokkal teltebb a hangzás. Emlékszem még legutoljára is a rádió hangbeállításait buheraltam hátha jobb lesz, mert minimum valami ilyen hangzást kerestem ami Note 7-tel szól.
Fulhallgatonál lehet hogy a füles a hunyó, bár ugyanazzal az s7e bömbölt maxra tolva.
Most hogy beültem es először parositottam a rádióval, telefonon hiába nyomtam maxig, nem volt elég a menetzaj mellett, rá kellett adni pluszban hangerőt. -
Czimby
addikt
válasz
vadászcsiga #196 üzenetére
Köszi előre is!
-
Czimby
addikt
válasz
vadászcsiga #194 üzenetére
Jah bocsi akkor, köszi az infót!
Bt hangfallal, autórádióval, headsettel esetleg nem próbáltad?
A Note 4- nagyon halk volt Bt ezért ettől is félek itt is. -
Czimby
addikt
válasz
vadászcsiga #192 üzenetére
De te ezt a beszéd hangszóróra érted nem?
Engem a multimédiás képességek(Bluetooth és Jack kimeneten keresztül) érdekelnének.
Bár amit írtál az is elég fontos egy telefonnál, hogy lehessen vele telefonálni.
-
_stick_
őstag
válasz
vadászcsiga #190 üzenetére
Szerintem ez is a bugos állapotsávnak köszönhető. A fent írt jelenség pl. ma már nem ugyan az, mint tegnap. Most csak a bekapcsolt mobilnetes 4G-t mutatja, a kikapcsolta nem, szóval most tűnik jónak. Viszont akkor is mutatja, ha ki van kapcsolva.
-
_stick_
őstag
válasz
vadászcsiga #183 üzenetére
Nálam is ugyan ez a jelenség. Én két SIM-el használom az egyiken megy a mobilnet, a másikon kikapcsoltam, de folyamatosan írja, hogy 3G és ha bekapcsolom 4G-t ír.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #184 üzenetére
-
-
Reverting
őstag
válasz
vadászcsiga #184 üzenetére
Felderiti merre vagy
Hatterben valamit csipeget... kemkedik...
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
Fura dolgokat csinál néha ez a telefon. Nincs bekapcsolva a mobilnet, mégis 4G-t jelez felül, aztán vissza kapcsol wifire. Otthoni wifi, es az előbb csinálta először pár pillanatig.
Illetve miért írja menüben azt hogy mobiladat bekapcsolva, miközben a kapcsoló kikapcsolva van?
-
wanted5
őstag
válasz
korcsillio #179 üzenetére
Több lehet a reklám
-
wanted5
őstag
válasz
korcsillio #176 üzenetére
valami eu szabályozás, gdpr, nem tudom
-
Czimby
addikt
Bluetooth és Jack kimenet hangminőség milyen?
Mi A1 kifejezetten jó hangú, nem szeretnék rosszabbat.
Autórádión és Bt hangfalon sokszor hallgatok zenét. -
wanted5
őstag
válasz
tylerszeged #172 üzenetére
Átállítod nem EU-s országra a régiót, a téma app-ban beállítgatod, amit akarsz, majd vissza Magyarországra.
-
KubanitoS
veterán
válasz
vadászcsiga #170 üzenetére
Engem jobban zavar hogy az állapotsorban nem marad meg az értesítés csak rövid ideig. Ez Pie, vagy miui ficsor?
Egy sima bug, amelyet elvileg javítani fognak.
-
tylerszeged
csendes tag
Sziasztok! Én is csatlakoztam :)
Ikonokat hogyan lehet kicserélni? Elég csúnya ami alapból benne van, régen mintha lett volna xiominal több lehetőség... Más launchert nem akarok használni jó lenne az eredetinel megváltoztatni az ikonokat. Előre is köszi -
dragonfx
veterán
Root dolby.t probalta valaki?
-
korcsillio
addikt
Nekem eddig minden tetszik a telefonban,semmi problémát nem produkál csak a kiálló kamera "zavar" az esetleges sérülékenysége miatt.
Az akku idő valami csodás számomra az eddigi készülékeimhez képest -
_stick_
őstag
válasz
vadászcsiga #166 üzenetére
Meg a szilikon tokot is biztos azért adták, hogy levezesse a berezonálást.
Én úgy kalibráltam, hogy nem tettem felé a kezem, így sztem a lehető legtávolabb már érzékel és elég hamar ki is kapcsolja a kijelzőt.
Gabis: simán lehet vele együtt élni
-
vadászcsiga
félisten
válasz
AxBattler #164 üzenetére
Köszi. Likestore.hu-tol vettem. 4/64-es fekete.
_stick_
A felső hangszóró nekem is fura hogy a fülembe kell tolni beszélgetés közben. Gondolom áldozatul esett a dizájnnak, ilyen ez a notch divat mostanában.
Közelség érzékelőt én úgy kalibraltam hogy nagyjából lefedtem a tenyeremmel. -
_stick_
őstag
Hali!
Két napja használom a telefont, ez az első xiaomi-m. Először meglepett, hogy a két SIM mellé nem fér be a memória kártya, de a belső tárhely miatt hamar túltettem magam rajta. Az előző teló 8Gb-os tárhelye is elég volt. A felső hangszórót halknak találom, a hangszóró részét kb. be kell tolnom a fülembe. Illetve az is fura, hogy beszéd (partner) közben a hátlap berezonál. Ami nem tetszik, hogy alig van tiltható alkalmazás, törölhető meg talán egy sem volt. Ha már rám erőltetik, legalább had tilthassam le, amire nincs szükségem. Az előd, Asus zenfone ebben nagyon jó volt
Ezeket leszámítva nagyon tetszik.Feljebb olvastam a közelítés érzékelő kalibrálásáról, le is futtattam, viszont a tesztnél folyamatosan fail-t ír. Ez nálatok is így van?
-
válasz
vadászcsiga #155 üzenetére
Grats! Honnan vetted?
Mivel 2db SIM-et használok, ezért most a 128GB-os változattal kacérkodom... 64GB-os kapható 65k HUF-ért, de az ennél nagyobb már +20k HUF. Ennyit nagyon neccesen ér meg, ha +10k lenne, akkor üsse kő... de így...
-
törölt tag
Annyi időre jó lesz amíg az akksija bírja. Azt mondják a SoC nem támogat 48 mp-es szenzort pedig single módban igen. A hivatalos oldalon azt írják majd jön a 48mp-es mód elérhetősége fotó módban, nem csak pro módban, de hát pro módban is csak upscaled 12 MP van. Ha lenne RAW mód, lehetne kezdeni valamit a dupla zöld képpontokkal.
-
elod22
senior tag
Hát ezt sajnálattal hallom. Akkor lehet inkább a Pocophone felé hajlok, mert a Snapdragon 845, 6 gb ram és az Adreno 630 egy jó ideig elég lesz. Nem szoktam évente telefont cserélni és akkor már olyant vennék ami legalabb 3 évet kibír. A mostani Redmi 3S is kettő és fél éve van meg, csak már elég sokszor beakad és a kamerája is elég gyengus.
-
Potyka03
senior tag
Redmi Note 7-hez van egy flip tokom,ingyen oda adom ha érdekel valakit.
Kék színű.
Írjon privibe. Feltétel: ha nem vagy Budapesti akkor postával is eltudom küldeni. -
vadászcsiga
félisten
válasz
reszeltalma #133 üzenetére
Nálam is megtörtént ma, szerencsére én az anyosomat hivtam fel véletlenül, miközben beszéltem valaki mással, és nem olyat akivel évek óta nem. Ez tényleg nagyon gáz, remélem van rá megoldás.
-
Reverting
őstag
En is vettem egy keket 4/64 majd jon, ha ok akkor marad...
Valaki valami atlatszo tokot tud ra ami a kamerat vedi? Na jo ha nem atlatszo az is jo, csak ne logjon ki a kamera.
egyszerut ne ilyen kommandos atomrobbanas biztost...
-
_stick_
őstag
válasz
telefon6310 #142 üzenetére
Megvettem, köszi.
Csak amiatt volt bizonytalanság, mert az oldalukon nem egyértelmű a leírás. -
vadászcsiga
félisten
-
Potyka03
senior tag
válasz
vadászcsiga #146 üzenetére
Jesus!
Amúgy én beírtam,de nem adja ki :S
(Redmi Note 7 perforated case)
Hogy kell rákeresni? Vagy linket tudsz dobni? -
Potyka03
senior tag
Találkozott már valamelyikőtök ilyen tokkal ami a videóban van?
Ezt ugyanis hivatalos a xiaomi adta ki a note 7-hez.
EZZEL -
dragonfx
veterán
válasz
vadászcsiga #130 üzenetére
Hat nem is tudom.szerintem A2 agyonveri ezeket kepeket.
-
The0m0
csendes tag
Helló, harmadik hetemet töltöm RN7-el, előtte Windows volt 5 évig. Nekem jelenleg eljött a jövő
Repül az árvám, imádom a gesztuvezérlést, leginkább net, játék + filmnézésre használom, ezért az akksiidőt nem is csodálom. Kb másfél nap. Kamera jó, képmentés nem lassú, igaz belső memórába megy.
Egyelőre a gyári átlátszó szilikon tok van rajta, ebay-es majd jön hozzá, de nem vagyok benne 100% biztos, hogy a kiálló kamerát védi majd a vastagsága. Láttam már plusz üveget rá, vastag gumitokot, meg ilyen shockproof idétlenséget de nem tetszettek.
Mint a hímestojás úgy rakom leValakinek van más ötlete a védelemre? vagy túlaggódom magmat
(nem, az akihajthatós is bukó, mert pont a színét rejtené el )
-
_stick_
őstag
válasz
telefon6310 #136 üzenetére
Köszi!
Nem tudod véletlenül lehet a boltban kártyával fizetni? -
_stick_
őstag
Hali!
Az alzánál kapható note 7, jól gondolom, hogy global verzió?
köszi -
soko70
aktív tag
válasz
reszeltalma #133 üzenetére
A közelség érzékelőre gyanakszok, lehet egy kalibrálás nem ártana.
-
reszeltalma
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Redmi note 7-em van . Telefonálás közben folyton felhívok valakit (mikor kit). Hogy tudom ezt megakadályozni? Már baromira unom. Valakinek van valami használható ötlete?
-
BSOD
senior tag
válasz
Potyka03 #124 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=cR3fthJBdIM
Samsung gm1 van benne -
törölt tag
válasz
vadászcsiga #130 üzenetére
YouTube nem valami jó e tekintetben. Illetve a stock kamera alkalmazás szerintem minden Xiaomi -n gyenge...és még finoman fogalmaztam... Jó lenne pár normál felhasználói fotó. Itt még ROOT sem kell, mert van gyárilag camera2 API támogatás. Ami üdvözlendő dolog.
Szerk.:
Természetesen olyan helyre feltöltve, ahol nem romlik a kép minősége. -
vadászcsiga
félisten
válasz
#86973952 #129 üzenetére
Itt egy jó spanyol nyelvű videó stock vs gcam kamera témában. A lényeget látni. Gcames képek lényegesen jobbak.
-
törölt tag
válasz
Potyka03 #128 üzenetére
Működési elvben hasonló a két dolog. Mindegyik 4 -es pixel összevonással játszik. Illetve valóban tudná a natív 48 MP -t, ha az soc támogatná. Egyébként én szintén GM1 szenzorról tudok, ahogy feljebb említettem.
Gcam képeket tudnátok feldobni? 12 MP -en, ha lehet működő HDR+ javítással. Esetleg jöhetne night mód is, ha normálisan működik.
-
Potyka03
senior tag
Szerintem baromira mindegy melyik van benne
ugyan azt tudja.Talán a samsungéba kicsit teltebbek a színek.
Én mondjuk a Sony szenzorokat nem szeretem,fényképezőgépekbe se kiemelkedő.... -
RedCactus
senior tag
Tehát, hogy tiszta legyen:
Note 7-ben Samsung GM1,
Note 7 pro-ban Sony IMX586 senzor van. -
törölt tag
Nem Samsung GM1 szenzor van ebben a telefonban?
A telefonban levő szenzor nem csak marketing szerint, hanem valóban 48 MP. Az termesztésén igaz, hogy maga az soc nem támogatja. Bár önmagában ez a szenzor nem is arra való, hogy 48 MP -en készíts vele képeket. Akkor sem, ha az soc támogatná.
4 -es pixel összevonással, jelen esetben Tetracell technológiával alkotja a képet. Amivel jobb 12 MP -es képet lehet csinálni.
-
BSOD
senior tag
válasz
korcsillio #117 üzenetére
Lehet (biztos), hogy jobb képeket csinál, de a 48mpx pont ugyanannyi képi információt hordoz, mint a 12mpx(felnagyítva).
Egyébként nagyon jó a stabilizált videója is, a jó minőségű képeken felül.
-
BSOD
senior tag
A turbado bek@phatja! Az 1 éves makulátlan note 4-emet nem javították, hanem beszámították 70%-on, ahelyett, hogy egy 1 dolláros alkatrészt cseréltek volna. Azt írták, hogy alaplapot kell benne cserélni, utána 1 hétre rá kuncsorogtak, hogy vegyem le a fiókomról a készüléket, mert így nem tudják "visszaküldeni". Gondolom már az új tulajdonosa örül a megkímélt készüléknek, én pedig rálocsolhattam 35 rongyot, hogy legyen mivel telefonálnom...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Reverting #118 üzenetére
Soko70 rakott be, másik két telefonnal összehasonlítva. Exifet megnyitva és úgy lapozva, látni melyik készült Redmivel.
-
Reverting
őstag
Nem a fenykepezo miatt vennem, de ha lennetek kedvesek kepeket feltolteni, megis milyen kepeket csinal... megkoszonnem...
Tudom rengeteg kep video van a neten, de megis csak elsokezbol a legjobb ha a valodi tulajok mutatjak meg mit tud...
-
vacs
veterán
Mivel látom, hogy megy a "'vita", hogy hol érdemes venni, ezért leírom az én véleményem:
A Turbado-nál 2 év teljes körű garanciát adnak, érdemes elolvasni a gyik-et!
-
BSOD
senior tag
válasz
korcsillio #114 üzenetére
Nagy reményeket ne fűzz a 48mpx-es képekhez. A soc nem támogat ekkora felbontást és a szenzor sem igazán 48-as (marketing48). Interpolálva lesznek a képek. Nem kapsz plusz képi információt a 12mpx-hez képest.
-
korcsillio
addikt
Sziasztok.
Ma vettem egy 4/64-es kék színűt, Google Camera-t feltettem..Hogyan lehet a 48mpx-es képet csinálni vele? -
pergabb
senior tag
amennyiben vigasztal, én minden nap csontra let tudom meríteni
de a gps megállás nélkül megy, folyamatosan A-ból B-be megyek, automata fényerő mint már említettem még csiszolásra vár, mivel gyorsan a maximumra szalad, mondjuk jobbna is tükröződik mint pl a note 5, így lehet kell is neki. Design jobb, gcammal a képek ezerszer jobbbak, sebességre nagy különbséget nem érzek, de őszintén szólva már nem is rémlik mi volt note 5 oldalon, csupán ennyi maradt meg, hogy az picit jobban bírta, de ez a különbség ilyen max 30-60 percben mérhető és erőteljesen felhasználó függő. Nekem non-stop megy minden szinkronizálás 3 mail fiókkal, csevegő alkalmazások mint viber, messenger és pár egyéb kategóriás, LTE végig on, wifin alig vagyok, gps majd nem végig on, ráadás néha játszom is vele, ami mondjuk a teljesn napból egy teljes órát tuti kitesz. Nap végére nem merül ugyan le, de nem is marad 50% felett, inkább 30 marad csak. Egy átlag felhasználónak ez szerintem bőven 10/10-es üzemidő, én vagyok az, akinek soha nem elég
Egyetlen negatívum számomra a kamera fókusz, nem mint ha videóznék, de többet téveszt mint egy note 5, cserébe annak szép fakó képei lesznek, kontraszt pedig hello, de ez igaz volt a mi 8-ra is. App kifagyások is vannak még, de ez a telefon új a piacon, jó pár okos dolgot fog még kapni amitől sokkal jobb lesz, a mi8 lite is egy katasztrófa volt az elején és nagyon szépen kiforrta magát a dolog egy fél év után. A global devet hiányolom eddig, majd lesz az is. mai nao rövid volt, 10-től este 7-ig 62%-ra merült, de ugyan úgy nyúztam, jó pár mail, 1-2 óra telefonálás, borzalmas jelerősség itthon, ergo izzad vele mint a rohadt élet. Telefonálás és fotózás meglepően durván szívja az akkut, de ez igaz minden redmi és xiaomi telefonra. A jelenlegi felhozatal mellett a mi 9 jöhetne maximum szóba, semmi más, szerintem ajánlott telefon.
-
BSOD
senior tag
Szerintem gyalázatos, hogy csak eddig bírja. Teljesen le vagyok taglózva, hogy 2naponta töltenem kell.
Alig nyomkodom még, mert még nincs belakva (unlockra/rootra várok, hogy visszategyem a mentéseim).
Előtte redmi note4, MI4, és redmi1 volt. Minddel elvoltam 4 vagy 5 napig, mert keveset b@sztattam őket. -
Agent T
tag
Sziasztok!
A Redmi Note 7-ből 6GB RAM-os verziót itthon lehet kapni ?
-
elod22
senior tag
Az szuper ha felmegy root nélkül. Jelenleg egy Redmi 3S-em van, de úgy érzem megérett a cserére. Hiába a legfrissebb MIUI, sajnos 2016-os a biztonsági csomag, a 6-os android és utóbbi időben az a 2 gb ram is elég kevés már.
A kamerája nem valami nagy szám, sajnos az új Gcam-ek nem működnek csak custom rommal, mivel nagyon régi az android, úgyhogy hiába kínlódtam a rootolással, végül nem sok értelme volt.
Most egyelőre tapogatózok, hogy mire lenne érdemes lecserélni és olyant szeretnék amivel már lehet egész korrekt fényképeket készíteni. Látom újabban már szinte alap a dupla kamera, honnan lehet tudni, hogy képes optikai zoomra is? -
soko70
aktív tag
Ki kép összehasonlítás a csúcs készülékekkel.
Redmi Note 7
Samsung S10+
iPhone Xs Max
[Képek]
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch 9 45mm LTE
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest