Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Aktív témák
-
Gloob
addikt
Most nézegettem a xiaomi.eu oldalt. Van már stabil fejlesztői multilang rom is a telefonra. A kínai stabilból készült.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Világos. Persze. 🙂
-
törölt tag
Ott van a 1087- es hozzászólásomban. Mikor írtam neki, hogy jöjjön ide itt írja be megpróbálunk neki segíteni. Ez a telefon topikja. Ide meg nem írt be semmit. Csak azt, hogy hogyan lehet kikapcsolni a fejlesztői beállításokat.
-
Gloob
addikt
válasz
peppe79
üzenetére
A fejlesztői beállításokban van egy olyan, hogy usb alapértelmezett beállítása. Ott mi van? Ott állítsd file átvitelre.
Másik esetleges megoldás, persze munkával jár, a linux alatt egy virtuális gépen, egy csupasz kopasz win telepítése, futtatása akár egy CD-ről, pendrive-ról. -
peppe79
senior tag
Én csak azt nem értem, hogy egy ilyen szuperokos telefon USB-re történő felcsatolása miért ilyen körülményes (?). GPS, média lejátszó, régebbi okostelefon, fényképezőgép, camcorder stb-stb...eddig nem volt még olyan eszközöm, amit ne ismert volna fel azonnal a rendszer. Erre már nem jutott ideje a Redmi fejlesztőinek, vagy mi történt?
Köszönöm, hogy próbáltok segíteni, de én most estére már feladtam az egészet. Van itthon épp elég dolog a ház körül, nem szeretném az időmet egy telefonra pazarolni. Mondtam az asszonynak, hogy keressen fel egy szaküzletet, vagy vegyen magának akár egy számítógépet, én emiatt nem fogok windows-t telepíteni a sajátomra. -
peppe79
senior tag
Sziasztok!
Linux oprendszert használ valaki? Debian alapú OS alatt (Deepin) nem látszik a telefon háttértára. Milyen drivert kell hozzá telepíteni, vagy hogyan lehet működésre bírni?
-
Hegezoo
tag
Kicsit gondolkoztam.Ennyi pénzért, 3 nap a szállítás? Áááá nem kell
-
calambrito
csendes tag
Sziasztok!
Én az előbb frissítettem és most ez lett: 10.3.3.0.PFGEUXM (bár írtátok, hogy a betűkből az EU-s verzióra lehet következtetni, a telefonom "MIUI Global 10.3.3. Stabil"-t ír).
Viszont a miui honlapról lehetne frissíteni "Redmi Note 7 Global"-ra: 10.3.5.0.PFGMIXM. (stabil full ROM pack)
Érdemes manuálisan frissíteni, vagy várjam meg, amíg a telefon maga ajánlja fel a 3-asról 5-ösre való update-et?
Mi a különbség az EU és a Global között?
-
Gloob
addikt
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Én valamikor még a T-Mobile Pulse telefonnal (ki emlékszik még rá?) kezdtem az androidos világot. Azóta volt már jó pár telefonom, de kivétel nélkül mindegyiket buheráltam, rootoltam. Volt egy Lenovo K910, ami karácsony szenteste napján reggel érkezett, kínai webshopos rommal. Délre már egy tisztességes, magyarul is tudó rom volt rajt, természetesen rootolva. Ez nálam alap dolog.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
szintén. nem romolgatok én se amíg megfelelő a rajta lévő. és nekem tökéletes.

életemben 1x romoltam egy okostelómat, de azt is azért mert a rajta lévő gyári rendszerrel már lassú volt akármit csináltam vele. feltettem egy olyat amivel simábban futott hogy tudjam használni.
ilyenkor szoktam romolgatni. még root se kell nekem.
-
Gloob
addikt
Egyre jobban tetszik ez a EU Dev rom. Eddig semmilyen problémát nem találtam. Minden megy bent amit szerettem volna, amit megszoktam az RN4-en. Szóval jó lesz ez! Jönnek majd rá a heti frissítések is. Azokkal csak javulni fog (esetleg néha romlani, de ez bent van a dev romok használatában 😀)
-
30z.Samu
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ja, lehet nem figyeltem.
-
Gloob
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Semmi másért, csak tudom, hogy sokan hiányolják ezt itt. Egyébként félig viccnek szántam. Igaz, hiányzott a szmájli.
-
-
Gloob
addikt
Feltettem a mai xiaomi.eu romot. Eddig a miuihu volt, de nem voltam vele teljesen elégedett. Ez az eu dev rom szintén a kínai devből készül
Eddig minden rendben van vele, és nem akarok senkit bosszantani, de itt már az értesítési ikonak nem tűnnek el pár sec múlva. -
kormi0312
senior tag
Sziasztok,
5GHz WiFi hotspot működik nálatok? Nekem nem engedi használni, mondván hogy törvény szerint nem engedélyezett. Hong Kong van beállítva neki lokalizációnak.
Nálatok mi újság ezügyben? -
Reverting
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Benne volt eddig is...
-
Reverting
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Eddig is így használtam...
-
alex.3
tag
Sziasztok! Másnál is jelentkezett az a probléma, hogy nem marad a készülék fasboot módban? Szeretném nyitni a készüléket de fastboot módba való belépés után kb 10 másodperc után elindul magátol a telefon és kéri a pin kódot.
-
Mikszi
tag
-
30z.Samu
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez jól néz ki.
És ez az update pontosan mit is csinált az értesítésekkel? 
-
törölt tag
Az enyém MIUI Global Stabil 10.3.5.0 PFGMIXM
Neked is ez a sor van a végén Hegezoo? -
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az is hivatalos gyári rom akkor is kell a bl nyitás?
-
-
pro96
tag
Sziasztok! Ha valaki játszana a WoT Blitz-el, írja le nekem , legyen kedves, hogy melyik az a grafikai beállítás , ahol még nem laggol a játék egyáltalán, még mikrolagg sem jelentkezik! Titokban annak örülnék a legjobban, ha max. grafikán simán futna :)
Rengeteg videót láttam már ezzel kapcsolatban, de én nektek jobban hiszek! Köszi előre is! :)) -
Reverting
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ja feluletesen néztem meg dark szot néztem...
Meg ugye a fejlesztői módban nem itt a user menüben.

Nagyon jó... Végre. -
Reverting
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez valami mumus lehet...
)) Botrányos...
Vagy inkább szégyen... 
-
telefon6310
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Most se sikerült megoldani... Hihetetlen. Ez ennyire bonyolult?
-
vadászcsiga
félisten
Értesítések még mindig nem maradnak néhány mp-nél tovább az értesítési sávon.
-
Reverting
őstag
Urak Update van...

Vagy volt már???
-
Sleek
senior tag
Sziasztok szép napot. Lenne egy Redmi Note 7 telefon meg egy Redmi 7 telefon amiben nem találom ,hol lehet a pin kódot kikapcsolni. A Redmi7 ben meg édesapámnak átírni szeretném.
Tudna valaki segíteni? Köszönöm a segítséget.
-
30z.Samu
titán
Ha már értesítés, én arra nem tudtam rájönni hogy miért van az, hogy akár jobbra vagy balra húzom el, nem csinál semmit. Esetleg tudja valaki, hogy csinál-e rendszer valamit jobbra vagy balra húzásnál vagy tényleg jól látom hogy ez a funkció kb csak dísznek van? Pl SMS-nél jó lenne, ha nem kéne feltétlenül feloldani a telefont a válaszhoz, Messenger-en ez instant működik.
-
kicsi007
tag
Ha valaki már megunta a telefonját, s kék színű, tudja a B20-t, keressen privátban!
-
Gloob
addikt
válasz
Watson25
üzenetére
Nem nagyon használtam leírást, mivel előtte Redmi Note 4 volt. A xiaomi.eu - n rákeresela telefon topicjára, és le van írva minden, onnan letölthető minden. A nyitás az visz mindent, gyári állapotba kerül a telefon. A TWRP-t adb paranccsal tettem fel, de csak az első sor kell, az újra indítás nem adb-ből megy, hanem a gombokkal. Úgy lesz jó! A többi pedig már megy a TWRP recovery-ből.
-
dave_gahan
aktív tag
Üdv, azoktól kérdezem, akiknek fent már a 10.3-as MIUI. Sikerült javítani az értesítési ikonok megjelenítésének bugját az ebben a linkben ígértek szerint?
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Ez a jelölés mit takar az app-ok ikonjain? Kérdeztem már, de most feltöltöm.
Van amit lehet törölni, van a mit nem, van amiből van duplikáció is ... Az egyikk sima, a másik meg ilyen "aktatáska" ikonos ezt miért csinálja?Köszi, ha van valakinek magyarázata. Note 2 alatt nem találkoztam hasonlóval ...
-
darkmann
őstag
Azt hittem végre a Redmi Note 7 teszt jön ki, erre itt egy Doogee teszt!
-
Mikszi
tag
válasz
Watson25
üzenetére
Itt egy videó is: [link]
Azt írják, hogy törlődnek a felhasználói adatok, így érdemes menteni előtte.(most próbálgatom, de az unlock status-nál az készülék hozzáadás egyenlőre nem müxik, valami hitelesítési hibára hivatkozik.
szerk: csak ki és be kellett jelentkeznem a mi fiókba és most elfogadta.) -
rizso
addikt
Elvileg pár napon belül beérkezik, igény esetén tudok foglalást intézni rá

Te voltál nálam a boltban, aki arra panaszkodott, hogy a Techkalauz tesztben nem töltődnek be a tesztképek? Ha igen, próbáltad azóta frissíteni az oldalt vagy másik eszközről nézni? Mert eddig csak egy valaki jelezte, hogy nem lehet megnyitni.
Aktív témák
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Iszonyat zavaró, hogy egy az avatarotok.

)) Talán meg tudják oldani hosszú hosszú hónapok alatt/múlva...
(Bár nincs Note 7-em.)
rá lehet frissíteni az eu-t?