Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Nekem mondjuk mióta két sim kártya került bele, a hálózat (mind a 4G, mind a wifi) szarakodott. Ez azt jelentette, hogy random leszakadt a wifiről, de jobb fent, illetve a wifi beállításokban is azt mutatta hogy csatlakozva, ettől független nem volt net. De ezt csinálta mobilinterneten is. Illetve a kettős 4G mód sem működött, ha bekapcsoltam, egyáltalán nem volt mobilnetem. Külön egyenként a sim kártyákat kiválasztva mindegyik működött (már amikor nem jött elő az említett hálózati hiba). Ja és a 10.2.7-es frissítést sem tudtam letölteni akárhol és akárhogy is próbáltam (otthon, meloban, wifin vagy mobilneten).
Egy hálózati beállítások visszaállításával a fentiek megszűntek, az "új" frissítés is lejött. (A kettős 4G módot azóta nem próbáltam mondjuk, de nincs is rá feltétlen szükségem.)
Azért tettem idézőjelek közé az új-at, mert már pár napja van 10.2.11 is:
Changelog for Redmi Note 7 MIUI 10.2.11.0 Global Stable Update
-Pubg in Notch
-Night Mode in Camera
-Camera Improved
-Night Mode in Developer Option
-Optimization & Bug Fixes
-Important bug fixes
-Latest Android Security Patch
Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- PlayStation 5
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Fekete Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor Magic7 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 98% Akku Újszerú,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest