Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
Aktív témák
-
pergabb
senior tag
oké, de ez nem a gyári kamera, ha nem a gcam
note5-re nem tettem fel, mert ott nem aktív a camera api és semmi kedvem nem volt nyitni a készüléket és mókolni. A másik, hogy mobillal nem igazán fotózom, így nekem ez nem mérvadó. Sz*rás közben a p*csöm unalmamban, vagy egy gyors jegyzetet lehet lekapok, mást nem
Fotózni akarok akkor előveszem a nagy gépet és kicsit sem zavar, hogy 2 kilót tartok a kezemben. Üzemidőről még annyi jutott eszembe, hogy melót váltottam, és jelenleg egész nap 4g-n lógok, így nyilván ez is jobban betesz a merülésnek, mert irodában ücsörögve wifin voltam végig. Speciel még itthon is elfeledkezem wifire mászni és marad a 4g, az én lakásomban ráadás híresen szar a térerő, 2g szépen maxon van, 4g már izzadós és kb 30%-os. Szóval az én felhasználói szokásaim változtak, így az üzemidő közel azonos lehet a note 5 készülékkel, max hangyaf*sznyival kevesebb az idióta automatikus fényerő miatt, ami egyből maxra lövi, ill a picit nagyobb kijelző miatt.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest