Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Be is futott a Honor GT Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Így változat a Xiaomi 16 dizájnja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
A téma lezárva.
Folytatás a Mobilarénás teszt topikjában. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Intruder2k5 #1302 üzenetére
Azt hittem az elsö hozzászólásban drag a topic gazda. 🤔
-
-
Hegezoo
tag
Akkor költözök.
-
vond
MODERÁTOR
Üdv. Redmi Note 7-esek!
Mivel mindkét topikban felmerült, hogy jobb lenne csak egy helyre koncentrálni, plusz úgysem született még több tízezer hozzászólás, valamint összefoglaló sincs, így ezt a topikot bezárnám, átirányítva a felhasználókat a teszt mögötti topikba (aminek az összefoglalójában lenne egy ide vezető link).
Ellenvetés?
-
Gloob
addikt
válasz
Reverting #1292 üzenetére
Így tényleg kényelmetlen a téma figyelése. Ha nem lehet a kettőt egyesíteni, akkor szvsz át kellene menni a teszt topicba. Ugyanis azt előbb megtalálja aki a RN7 topicját keresi mint ezt. Egyébként a témának van egy 3. topicja is. Én anno azt találtam meg először, de félhalott volt már akkor is. Jóval utána találtam meg ezt, ami működik is. Viszont most a tesztet olvasva, arra fog mindenki rátalálni, és nem erre. Ha mindkettőt akarja valaki követni, akkor telefonra van egy PH app a playon. Azzal viszonylag egyszerű a dolog, sőt telefonról is könnyű vele linkelni, képet beilleszteni. Nem kell bohóckodni a teljes verzióval. Ajánlom legalább kipróbálni. Ha nem tetszik, akkor lehet törölni.
-
Reverting
őstag
Akkor innét léptem...
Viszlát a "teszt" topicban... Tényleg kényelmetlen... 😊
-
válasz
wanted5 #1288 üzenetére
Teszt topikot nem zárnak be a modik, egyesítésre sincs lehetőség.
Ha azt szeretnéd/szeretnétek, hogy ez legyen a fő topik, olyat lehet kérni a mod.ker.-ben, hogy a teszt topik "összefoglalójába" kerüljön bele ennek a linkje, mint forgalmasabb, több infót tartalmazó téma. -
wanted5
őstag
Jelentem kipróbáltam és gond nélkül működik az 5 ikonos téma. Tehát a következőket kell tenni, ha 5 ikont szeretnétek egy sorba:
- régiót állítsd át EU-n kívülre pl Egyesült Államok
- a témák appban keress "5x5"-re
- a legelső találatot "Android black 5x5 (in design)" töltsd le, de ne alkalmazd
- lépj vissza a témák app kezdőoldalára, majd a jobb alsó sarokban kis mosolygós fejre kattints
- a téma szerkesztése menüpont alatt asztalnak válaszd ki az "Android black 5x5 (in design)"-t
- ha kész, akkor a régiót állítsd vissza Magyarországraui:. a két topikból csináljunk már egyet, elég kényelmetlen mindkettőt figyelni és posztolni
-
Reverting
őstag
*#*#86583#*#* to enable VoLTE
*#*#869434#*#* to enable VoWIFI -
pluhm
aktív tag
válasz
vadászcsiga #1277 üzenetére
Abban igaza van a fórumtársanak, hogy értesítés esetén lezárt képernyőnél a LED villog. Itt egyszer már érzékeled, hogy érkezett valamid. Feloldod a képernyő zárat, és azoknak az alkalmazásoknak, amik értesítést küldtek, az ikonja jobb felső sarkában megjelenik egy szám (mennyi értesítés van abból az alkalmazásból). Tehát ha egy kicsit átáll az ember agya arra, hogy ne az értesítési sávot nézze, hanem a fent leírtakat, akkor semmivel sem jár rosszabbul.
-
válasz
vadászcsiga #1283 üzenetére
Javítják majd a stabilban is, gondolom.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
vadászcsiga #1277 üzenetére
Gondolom a notch miatt, mert nincs hely mindennek ott egyszerre (ha nagyon akarnák meglehetne oldani). Ezért gondolom, meg azért is hogy szépen animálva van ez hogy megjelenik majd eltünik, ami nem bugra/hibára utalna, hanem szándékosan van igy tervezve. Csak saját gondolatmenet de lehet tévedek, és bug. 😊
-
Gloob
addikt
10 nap alatt megérkezett a GearBest-ről a full cover 9H üvegfóliám. Egyelőre nem rakom fel, mert jelenleg egy hydrogel film fólia van rajt. Az sem régi, úgyhogy majd, ha az már karcos lesz. Hozzámértem a telefonhoz, és pontosnak tűnik, úgyhogy jó lesz az!
-
Hegezoo
tag
Az én ingerküszöbömet, már a 85000 is át lépi. Így marad a Note 7
De nem is bánom
Már csak hetek kérdése, és újra kezemben lesz
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
vadászcsiga #1270 üzenetére
"a Redmi K20 6/4 GB-os alapmodellje mindössze 85 000 forintra átszámítható 2000 jüanba kerül, de valószínűleg a 128 GB-os változat 4500 forintnak megfelelő 100 jüanos felárát is szívesen fizeti meg a többség. A Pro modell nem esik be 100 000 alatt, 2500 jüannak megfelelő körülbelül 105 000-ret kell fizetni a 6/64 GB-os változatért a csúcshardverrel, szintén nem nagyok a felárak, lépcsőzetesen 6/128, 8/128 vagy 8/256 GB-ra bővíthet a felhasználó, ez utóbbi kerül 127 000 forint körüli 3000 jüanba."
Kint kínában ugye...
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
vadászcsiga #1262 üzenetére
Azt mondtad 2x megnéznéd ahogy elöbújik. 😂
-
30z.Samu
félisten
válasz
vadászcsiga #1262 üzenetére
Én csak gondoltam, hogy azt kell nézni.
-
30z.Samu
félisten
válasz
vadászcsiga #1260 üzenetére
A selfie kamerát, ahogy mozog.
Egyébként ennél is megvan az a fícsőr, hogy esést észlel és visszahúzza a kamerát?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
vadászcsiga #1256 üzenetére
[youtube] 3:53-tól
-
m0py
tag
válasz
Szelfizni en se szoktam, de videochatelni neha igen.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Ahogy ismerem magam én tuti szórakoznék vele az első héten.
-
m0py
tag
válasz
30z.Samu #1253 üzenetére
Nekem is bejon, mocsok jol nez ki design szempontbol, csak a motoros front kamera para egy kicsit, felnek tole, hogy egyszercsak megadja magat. Egyebkent meg en is abszolut meg vagyok elegedve a RN7-tel, minden igenyemet kielegiti, egyedul az NFC fajt egy kicsit, de mar tulpakoltam magam rajta.
-
válasz
vadászcsiga #1250 üzenetére
Tudtommal nem, mert kikapcsolt állapotban nem látszik.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #1248 üzenetére
Kikapcsolt állapotban nem lehet gyakrabban előhozni?
-
30z.Samu
félisten
válasz
Viktor0610 #1248 üzenetére
Ennyire nem merültem bele, mert este raktam fel és mentem is aludni. De jó pofa cucc.
Innen valaki vált majd K20-ra (vagy Mi 9T-re)? Úgy fest az lesz a következő sláger telefon.
-
-
30z.Samu
félisten
Én csak tegnap este láttam először az új töltési animációt, menő.
-
kannon
csendes tag
Üdv! Egy kis segítség kellene. Vaci új redmi note 7 telefon, a gyári időjárás alkalmazás állandóan leáll bármit csinálok... Összes alkalmazás engedély pipa, töröltem az összes adatot is belőle (időjárás app), restart is pipa...
-
SzalaiG
addikt
Üdv Urak!
A Lurdyban lévő hivatalos bolt egy vicc: semmilyen tokot vagy fóliát nem árulnak.
Tud valaki olyan boltot ahol odamegyek és vannak ilyenek?
Armor tok és üvegfólia érdekel. -
_stick_
őstag
Zárolt képernyőn jobbra csúsztatáskor be lehet állítani, hogy Gcam-ot indítsa és ne a gyári appot?
-
darkmann
őstag
Pár régebbi hozzászóláson felbuzdulva kipróbáltam a Gcam portot. Nekem nem jött be. Lehet, hogy én vagyok láma, de a beltérben, lámpafénynél a mozgó gyerekeimről készített fotók sokkal gyengébbek lettek, mint a gyári app-pal fotózottak.
-
m0py
tag
Kingtelnel ujra kaphato a 4/64 fekete 2 evvel, most 60 ezerert.
En meg pont tegnap rendeltem meg asszonynak 65-ert.
-
vegyszer
addikt
válasz
Viktor0610 #1230 üzenetére
A tévedés jogát fenntartva én azt hámoztam ki, hogy ahol van Redmi Note 7 Pro, ott lesz Redmi Note 7S is, amit mi Redmi Note 7 név alatt érünk el.
Tehát Indi, Kína regionális piacain. De mivel a Pro nem lesz global verzióban, nem valószínű, hogy a 7 és a 7S egyazon piacon akarna nálunk szerepelni.
-
válasz
vadászcsiga #1229 üzenetére
Nem
Tényleg van 7s, csak nem ugrik be, mi a különbség.
Az tuti, hogy az itthon kapható Redmi Note 7 továbbra is a "mi" készülékünk. -
Bl.Gyo.
őstag
redmi note 7s: [link]
miben különbözik a simától?
-
vegyszer
addikt
Én némi kedvezményt összelőve a Zasszonynak a Redmi Pro készülékét cserélendő ezt rendeltem. A kék 128GB össze-vissza 64 ezres lett. Annyiért kiváló ajánlat hazai papírral. Legalábbis szerintem.
-
Hegezoo
tag
Van valakinek tapasztalata a LikeStore áruházról? Több helyen olvastam, hogy ott 2 év gyári garanciával adják a telefont, és hivatalos viszonteladója az Eustocknak. Ott most 60.490 pénz a 4/64 gigás.
-
vadászcsiga
félisten
Másikban egyelőre sok a fasság meg a fals info amit némelyik tényként ír.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Viktor0610 #1217 üzenetére
Nem kell "etetni" a másik topik-ot, és akkor ez marad a fö.
-
-
vegyszer
addikt
válasz
Viktor0610 #1217 üzenetére
Moderátorok, és magasabb szintű userek tudnak ilyet, hogy topikokat összefésülni?
Nekem ez új...
-
-
30z.Samu
félisten
Akkor menjünk át a másikba?
-
_stick_
őstag
válasz
Viktor0610 #1214 üzenetére
Jobb azért ha egy helyen van. Nem kell két topikot figyelni.
Csak az itt összegyűlt tartalmat át kell tenni oda, ezt bezárni és lesz látogatottság. -
válasz
vadászcsiga #1213 üzenetére
Nem feltétlen kell költözni.
A Note 5-nél is ritkábban látogatott a teszt topik. -
Bl.Gyo.
őstag
végre a teszt: [link]
-
Hegezoo
tag
válasz
vadászcsiga #1207 üzenetére
Igen! Még nem jelentkeztek érte.Ezért kell 30 napot várnom. Ha addig nem jelentkeznek, csak akkor lép a fogyasztóvédelem.
-
Hegezoo
tag
válasz
vadászcsiga #1204 üzenetére
Én több hónapos procedúrára számítok. Tuti nem fognak kapkodni. Addig is veszek a hivatalos xiaomi-nál egy 64 gigást. Ha csak nem lesz nekik 128 - as 🙂
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Horgász topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Linux felhasználók OFF topikja
- Be is futott a Honor GT Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest