Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android szakmai topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Golyo69
senior tag
Alul van ertesitesi led. Ott latnod kell ha kaptál vmit.
Kicsit fura helyen van, viszont tetszik pont az benne hogy nem olyan feltűnő.Nekem speciel a kek tetszik, kicsit gondolkoztam en is rajta de mar egyre jobban tetszik.. Eddig csak fekete ill.. Szürke telefonom volt aztan most kicsit valtoztattam.

-
Golyo69
senior tag
Egy napja van meg még ismerkedünk.
Anyaghasznalat nagyon jo. Pörgősebbnek tűnik mint az 5, bar nekem azzal sem volt bajom.Kamerat még nem tudtam nagyon tesztelni majd talan hétvégén lesz ra időm.
Egyelőre ra raktam a note 5 uvegfoliat, nem szep de jobb mintha ne lenne rajta semmi. Amig megjon az uj folia addig jó lesz ez.Kijelzo nagyon szép.
4/64-es kek színű van nekem.
-
Golyo69
senior tag
Még nemsok van belőle azért nem pörög

Nekem is note 5-ot valt kíváncsi leszek.
Ma kapom meg.
Esetleg uvegfolia nincs vkinek? Kínabol 2-3 het mire ideer. Mar megrendeltem de a telo
az mar ma nalam lesz
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Jövedelem
- World of Warships
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Máris tesztelhető az Xbox mód a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Samsung Xcover 7 gyári független bontatlan
- Samsung Galaxy S22 - 256 GB - Levendula (333) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Apple iPhone 12 Mini - 64 GB - fekete (334) Újszerű, 10000 Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - 512 GB - Szürke (335) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest