- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #1248 üzenetére
Kikapcsolt állapotban nem lehet gyakrabban előhozni?
-
30z.Samu
titán
válasz
Viktor0610 #1248 üzenetére
Ennyire nem merültem bele, mert este raktam fel és mentem is aludni. De jó pofa cucc.
Innen valaki vált majd K20-ra (vagy Mi 9T-re)? Úgy fest az lesz a következő sláger telefon.
-
vegyszer
addikt
válasz
Viktor0610 #1230 üzenetére
A tévedés jogát fenntartva én azt hámoztam ki, hogy ahol van Redmi Note 7 Pro, ott lesz Redmi Note 7S is, amit mi Redmi Note 7 név alatt érünk el.
Tehát Indi, Kína regionális piacain. De mivel a Pro nem lesz global verzióban, nem valószínű, hogy a 7 és a 7S egyazon piacon akarna nálunk szerepelni.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Viktor0610 #1217 üzenetére
Nem kell "etetni" a másik topik-ot, és akkor ez marad a fö.
-
vegyszer
addikt
válasz
Viktor0610 #1217 üzenetére
Moderátorok, és magasabb szintű userek tudnak ilyet, hogy topikokat összefésülni?
Nekem ez új...
-
_stick_
őstag
válasz
Viktor0610 #1214 üzenetére
Jobb azért ha egy helyen van. Nem kell két topikot figyelni.
Csak az itt összegyűlt tartalmat át kell tenni oda, ezt bezárni és lesz látogatottság. -
whited
addikt
válasz
Viktor0610 #1177 üzenetére
Íjj, akkor ezt most benéztem, na sebaj
elég a 2 kártya is
-
m0py
tag
válasz
Viktor0610 #1162 üzenetére
Latott valaki mostanaban nebula red verziot ertelmes aron? Az osszes helyen, amit neztem, ki van fogyva. Hetek ota varok ra...
Eustock-tol ennyi infot kaptam:
A Xiaomi nem tudja leszállítani a nebula red színben a készüléket, partnerei részére, így a beérkezése bizonytalan sajnos. -
vegyszer
addikt
válasz
Viktor0610 #1126 üzenetére
Mert a xiaomishop.hu 30 hónap garit ad, és előre utalva 3% engedmény van az árra, illetve ingyenes a posta, de ami a fő ok, hogy 4/128GB csak itt van külső raktárról...
-
Gloob
addikt
válasz
Viktor0610 #1130 üzenetére
Az igaz, de én április elején vettem, amikor még a hivatalos xiaomi.hu csak szerette volna árulni. Akkor csak ez az egy hely volt 2 évvel, és akkor mindenhol 70 körül volt, vagy magasabban. Hidd el nekem, hogy körülnéztem akkor. Az eustock akkor már kiesett. Egyébként már a xiaomishopon sem 70.
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
Viktor0610 #1126 üzenetére
Először is üdv mindenkinek!
Ha már úgy is ez a téma garanci/szervíz tapasztalatok alapján hol érdemes most vásárolni? (Ahogy láttam van ahol két év gari van és van ahol egy.)
Válaszokat előre is köszönöm! -
Gloob
addikt
válasz
Viktor0610 #1066 üzenetére
Semmi másért, csak tudom, hogy sokan hiányolják ezt itt. Egyébként félig viccnek szántam. Igaz, hiányzott a szmájli.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #1040 üzenetére
Az is hivatalos gyári rom akkor is kell a bl nyitás?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Viktor0610 #961 üzenetére
tényleg, köszi. ez nem jutott eszembe.
-
Reverting
őstag
válasz
Viktor0610 #949 üzenetére
De igen, előtte én is kisebbre vettem mindent és szépen átrendezte, de lehet ez az alap csak már olyan rég láttam úgy. Azóta úgy használom...
-
30z.Samu
titán
válasz
Viktor0610 #949 üzenetére
Nem, az maradt úgy, ahogy volt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #940 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #877 üzenetére
Mert úgy is vissza küldi a vevő hogy nem tud vele telefonálni.
-
DonCosta
tag
válasz
Viktor0610 #823 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Lehet maradok a hivatalos xiaomi boltnál és a 64 GB-nál. Úgy nincs zsákbamacska... -
30z.Samu
titán
válasz
Viktor0610 #812 üzenetére
Google fiókomon van minden.
Na, akkor jó, hogy leírtam, mert ezzel is tanultam újat. Benne lakatolni a memóriájában appokat? Ezt hogy tudom megcsinálni? -
MrHurricane9
csendes tag
válasz
Viktor0610 #806 üzenetére
Én úgy oldottam meg, hogy a Témák appban letöltöttem a Dark Blue V10 témát, majd a téma szerkesztésénél beállítottam, hogy állapotsávra azt használja. Így az akku % az ikon mellé került, valamint a wifi és egyéb ikonok is kicsit megváltoztak. Sajnos ilyen lehetőség nálam sem volt alapból, így ezt a kerülő megoldást alkalmaztam.
-
azimut
aktív tag
válasz
Viktor0610 #806 üzenetére
Köszi, közelítünk. Régebbi telefonomon GravityBoxban volt egy animált töltésjelző, ami egyben a töltöttségi állapotot is mutatta színátmenettel: zöld-sárga-piros. Igaz, itt a belógó notch ezt egy kissé akadályozná. Talán így is együtt tudok élni ezzel a telóval (eddig számomra szenzációs).
-
30z.Samu
titán
válasz
Viktor0610 #798 üzenetére
Azt azt!
(#799) vadászcsiga: Megnézem, köszi. Gcam-ben se lenne rossz, elég jó képeket lehet lőni azzal az appal is.
-
30z.Samu
titán
válasz
Viktor0610 #749 üzenetére
Én nem ragaszkodom a telepített app-hoz, de a gyárival tudjam rendesen használni a telefon funkcióit. Oké, a lassított felvételt speciel észre se vettem volna, mert nem használom. De azért na...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #735 üzenetére
Note 7 global ára sem nőtt a kínai árhoz kepest, ott is 65 körülire jön ki. Meg a kolléga rögtön beleszamolta a vamafat is, vagy nem értem a 94k-t.
Frissítés meg passz, gondolom ugyanúgy jön rá mint a többire. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #729 üzenetére
Egy app ami átmenetileg megoldja az értesítési sáv eltűnő ikonjait amíg a miui nem javítja.
-
korcsillio
addikt
válasz
Viktor0610 #716 üzenetére
Off...
Havi 6500-at fizetek korlátlan beszélgetésért és 4gb netért. -
30z.Samu
titán
válasz
Viktor0610 #604 üzenetére
Egy telefonszám van hozzáadva, akkor ez szoftver hiba lesz. Érdekes, ilyennel még nem találkoztam. Na mindegy.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #597 üzenetére
Nekem meg állandóan kézzel kellett beírni talán a Honor 8 a kivétel, mert folyton rossz APN -t kaptam.
Tegnap bementem a T-komhoz (útba esett) az én előfizumhoz nem lehet bekapcsolni a VoLTE szolgáltatást. -
30z.Samu
titán
válasz
Viktor0610 #601 üzenetére
Áhá, oké, köszi.
És a "szétszedésre" nincs valami tipped esetleg?
-
Doki16
addikt
válasz
Viktor0610 #593 üzenetére
Azta mekkora kijelződ van
Hogy lehet ilyen nagy képernyőképet csinálni? -
Hegezoo
tag
válasz
Viktor0610 #593 üzenetére
Köszi! Nekem is ezek a paraméterek voltak.Át írtam, de úgy se megy.Telenornál voltam, szintén nulla az eredmény.Így Küldhetem vissza a telefont
Most bánom, hogy web áruházból rendeltem.
Ki tudja, hogy mikor foghatom újra a kezemben
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Viktor0610 #537 üzenetére
hát zavar hogy ott van. minden appot kipöckölök a váltóból, mert tele lesz minden szarral egy idő után, nagyon zavar. mióta okos telóm van ezt csinálom. már megszokás is. másrészről nem kell kipöckölnöm. elég ha valami kiürítí a memóriát mondjuk a beépített tisztítója a miui-nak. vagy csak az X-re bökök a váltóban, és megvan a baj. egyedül miui-n van ilyen bajom. ezek az appok egy android one készüléken kipöckölés után is tovább mennek vagy legalább pár másodperc után visszaindulnak. kár, mert sok számomra hasznos app így használhatatlan.
-
Gloob
addikt
válasz
Viktor0610 #517 üzenetére
Sajnos nem tartotta meg! 350 órát adtak a nyitásra. Valahol mintha olvastam volna, hogy lehet velük alkudozni erről. De hol, és hogyan? Tud valaki valamit mondani erről?
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #456 üzenetére
Bluetooth headset-el használod
Más, aki érzékeny a PWM-re ( képernyő villogás ) az ne vegyen ilyen telefont. -
Gloob
addikt
válasz
Viktor0610 #451 üzenetére
Még egyszer leírom. EU Priority Line szállítás esetén 99%-ban nincs ÁFA, VÁM pedig telefon, számítástechnikai
eszközök esetében nincs! A 60 x ezer forint egyébként sem éri el a vámhatárt. Itt inkább a garancia a bökkenő, no meg a szállítási idő. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #452 üzenetére
Nem mondod?
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
Viktor0610 #451 üzenetére
A Lurdy-s márkaboltban néhány hét múlva állítólag 65-ért lesz a 4/64-es verzió.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #437 üzenetére
Nem kompatibilis a teloval.
-
forgonati
őstag
válasz
Viktor0610 #436 üzenetére
Én igazából mem is annyira bánom a fixes kamerát, az S9 plus-omban AF-os és volt már hogy homályos lett egy szelfi csak mert a kamera épp úgy döntött hogy újrafókuszál. Főleg kevés fénynél játssza ezt el, kb. 3 másodpercenként újraélesít, csak tudnám minek. Nem hiányozna ha nem lenne...
-
iff
senior tag
válasz
Viktor0610 #430 üzenetére
Bocsánat, de azért kérdeztem itt, mert én is jobban a RN7 fele dőlök, főként az akku miatt.
Köszi a választ.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #402 üzenetére
Értem én, de akkor hol késik?
fisi
Súlyából ítélve azt hittem nagyobb. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #394 üzenetére
A miui launcher "üres cellák kitöltése" opció is évekkel ezelőtti probléma, legalábbis ha google-ban rakeresel. Azóta sem javították.
dragonfx
Nickemre keress rá, lesz ott egy mega link. -
forgonati
őstag
válasz
Viktor0610 #284 üzenetére
Ebben is van valami. Na de ha a keret sérül, attól még fotózni tudsz. De ha az üveg megtörik, akkor nem tudsz tőle fotózni sem... És ha pl. Leesik a telefon, mivel kiáll a kamera, a kamera üvegje könnyen törhet/karcolódhat. Az üveg sosem árt ha rajta van...
-
forgonati
őstag
válasz
Viktor0610 #269 üzenetére
Úgy ahogy Konzumpro is írja. Ebben a telefonban sosem fogsz 48MP-t kapni natívban, a chipset-szenzor páros ennyit tud. Az interpolált 48MP-nek meg nem tudom mi értelme, amolyan "VP" funkció inkább (vakulj paraszt). Csak a tárhelyet rabolja, de minőségben messze van a Note7 Pro natív 48MP felbontásától. Az már egy más kérdés hogy ennek a brutál felbontásnak mennyi értelme amikor a fotók 90%-a faszbukon landol agyontömörítve. Szerintem ugyanolyan hülye trend mint a notch, majd lecseng ez is. Persze a dobozra legalább rá lehet írni hogy 48MP... Én mondjuk a N7 Pro-val sem fotóznék ekkora felbontásban, függetlenül attól h natív vagy interpolált. Nem látom értelmét ekkora méretnek, inkább elfogadnék egy OIS-t helyette... Na meg a Pro amúgy sem lesz B20 verzióban szóval mindegy is
Viszont ennek a telefonnak a sima 12MP fotói korrektek, ezen az áron rendben van a kamera szerintem. Nem kell a 600 Eurós telefonokkal összevetni... -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #269 üzenetére
Elvileg menne a 48mp is, mert a szenzor 48mp-es, és a snapdragon 660 is támogatja a 48mp-t Single Camera módban, viszont csak bayer tömböket támogat, ezért csak a bayerra összevont módban (12mp) működik a szenzor.
https://www.samsung.com/semiconductor/image-sensor/mobile-image-sensor/S5KGM1/
https://www.qualcomm.com/products/snapdragon-660-mobile-platform
https://m.weibo.cn/status/4327350327728843Ennyi pénzért örülök egy fél collos szenzornak, ha nincs nálam fényképezőgép, ezzel akkor is korrekt útifotók készíthetőek, nem csalódtam benne.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #245 üzenetére
Jó, igaz.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #58 üzenetére
Van egy értesítési probléma Mi9 -en és Note 7 -en. Elvileg dev ROM alatt érkezett rá megoldás. Stabl -re nem tudom hogy áll. Feljebb linkelték az XDA cikket. Mi9 -en is szívás..
Szerk.:
Itt.1. Fixed:
- Overlapping items in the Notification shade
- Errors occurred after unlocking device in landscape mode (Mi 9, Mi 8 Pro)
- An option for smoothening notch curves on full screen devices (Mi 9, Redmi Note 7)
- Face unlock prompts didn’t disappear on time in some cases
- Clearing Recent led to errors, Recent are cleared faster now
- GPS icon in the status bar
- Battery-related floating notifications weren’t displayed correctly in landscape mode
- Permanent notification icons for empty spots in the status bar (Mi 9, Redmi Note 7)
- Couldn’t make screen recordings when the notch was hidden in some cases (Mi 8 Pro, Mi 8 Lite)
2. A major upgrade for the toolbox in Game Turbo, including auto play and switching between data SIM cards (Redmi Note 5, Redmi Note 7)
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- Óvodások homokozója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- DUNE médialejátszók topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest