Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Aktív témák
-
-
Hegezoo
tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Ezt én se értem. De lehet, hogy nekem 14 napos az elállási időm, a boltnak meg 30 napja van reagálni? De az tuti, hogy nem bírom ki a készülék nélkül.Fizu napján veszek egy másikat
A mostanival meg várakozó állapotban vagyok.
Valaki rendelt már innen telefont? Vagy bármilyen kütyüt? Megbízhatók?
[link]
A xiaomi.hu-n nincs 128 gigás
így azt passzolnám. -
Sziasztok!
Édesapámat szeretném meglepni egy ilyen telefonnal, csak el vagyok bizonytalanodva honnan érdemes megrendelni. Azt tudom, hogy a xiaomi.hu a hivatalos, a xiaomishop.hu pedig a félhivatalos bolt. Garancia tekintetében van valami differencia? Melyik lehet jobb, ha valami probléma akadna?
Gondolom ha Aliról vagy egyéb kínai boltból veszem, az körülményesebb, és a garancia is kérdéses, hiába olcsóbb 10-20ezer Ft-al?!Előre is köszi a segítséget!

-
Bl.Gyo.
őstag
Hm ez a 60fps-es videó rögzítés szemetgyönyörködtetö. Élvezet nézni.
-
30z.Samu
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Értesítés szokott lenni, néha sok is.
Pl Facebook olyanokat is jelez Wifire mászás után, amin már rég túl vagyok. Pl Redmi Jóska ismerősnek jelölt (16:41), gép előtt már rég lerendeztem, de kiírja este 9-kor. Ez nekem még mindig fura, de hát Istenem... 
-
30z.Samu
titán
Ti hogy tudjátok nézegetni telefonálás közben hogy feléled-e a kijelző? Kigülled a szemetek vagy mi?

-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Jobb fülemmel használom, és ugyis feléled...
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Riegerr
üzenetére
A notch-ot meglehet szokni. De ha zavar el is lehet rejteni... A menüben van egy opció rá, ilyenkor a notch alá helyezi a képet, igy notch mentes lesz.
A távolság érzékelöt kilehet tapasztalni, az érzékelö a jobb oldalon van, én pl telefonálásnál kicsit jobbra helyezem a fülem a telóra, és már ki is kapcsol a kijelzö. Vannak bugok a rendszerben, de remélhetöleg javítják. Akku nagyon jo, kamera nagyon jo, az egész telo nagyon jo.
A felsorolt készülékek közül énis a note 7et mondom mindenképp.
-
whited
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Íjj, akkor ezt most benéztem, na sebaj
elég a 2 kártya is -
-
whited
addikt
Megjött a teló, viszont nekem csak 1 nano sim + 1 micro sd fér bele.
Ez hogy lehet?
EU-ba más jött ?Xiaomi.hu rendelés volt
-
BSOD
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Kell lennie egy öntapadós filmnek mindegy, hogy érzed rajta vagy nem. Két tökéletesen sík üveglapot sem tudsz permanensen összetapasztani egy harmadik anyag nélkül, mert nem tudod tökéletesen kiszorítani a levegőt közülük.
-
forgonati
őstag
-
vadászcsiga
félisten
válasz
forgonati
üzenetére
Akkor én véletlenül jót választottam. Nekem a szélein is olvasható.

BlueDeath
Nincs ragasztó. A felületi feszültség tartja fent.Amúgy ez az: AliExpress kameravedo üveg
-
forgonati
őstag
válasz
wanted5
üzenetére
A kameravédő "üveg" nem a legjobb. Nekem is megjött de természetesen köze nincs az üveghez, műanyag a cucc. Felraktam, szépen illeszkedik is, nem is mondanád meg hogy van a kamerán valami. De a képminőséget rontja. Középen ok, de a kép szélei felé észrevehetően mos, kezd elveszni az élesség, a kép legszélén meg már egyértelműen homályos. Le fogom venni. Gagyi fos, mint annyi minden amit onnan rendelsz... Mondjuk 80 cent nem nagy érvágás. De inkább kiadnék 5x annyit érte, ha tudnám hogy tutira üveg...
-
-
Riegerr
tag
Már közzé tettem ezt a bejegyzést a "Melyik okostelefont vegyem?" topikba, de eddig még nem kaptam rá választ, azért írok ide is.
Le szeretném cserélni a Xiaomi Redmi Note 4-es telefonomat egy másik Xiaomi telefonra.
Különös elvárásom nincs a telefonnal kapcsolatban, csak annyi, hogy jó nagy legyen a kijelző és a Bluetooth-szal elégedett legyek, mert vezeték nélküli fejhallgatót használok munkába menet. Sokat nyomkodom és játszom rajta.
A notch mennyire zavaró?
Érdemes 6 GB RAM-mal telefont venni? Van olyan életszerű szituáció amikor indokolt lenne?
Melyiknek milyen hibája van? A Redmi Note 7-nek, ha jól olvastam rakoncátlankodik a távolságérzékelője, meg az értesítési sáv sem az igazi.
Mit ajánlatok vagy mit ne? Esetleg egyéb megjegyzés?
Ezek közül melyiket tudjátok ajánlani?
Xiaomi Mi8 Lite 4/64
Xiaomi Redmi Note 6 pro 4/64
Xiaomi Redmi Note 7 4/64
Előre is köszönöm a segítséget. :) -
tukko1
aktív tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Normálisan ilyen menünek kéne lenni!

És ez van benne:
Eszköz, hely, és arc alapú feloldás! Elvileg bármilyen bluetooth eszközzel működik!
Ezt megtaláltam, de ez szerintem a miui sajátja és xiaomi eszközzel működik, mert nem talál semmit!

Pedig itt be van kapcsolva a Smart Lock:

Ez nincs hatással (akár be vagy ki van kapcsolva) a Feloldás bluetooth eszközzel menüpontra! -
m0py
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Latott valaki mostanaban nebula red verziot ertelmes aron? Az osszes helyen, amit neztem, ki van fogyva. Hetek ota varok ra...
Eustock-tol ennyi infot kaptam:
A Xiaomi nem tudja leszállítani a nebula red színben a készüléket, partnerei részére, így a beérkezése bizonytalan sajnos. -
-
Thom!
veterán
Vettem mi store-ban ezt a telót hogyan tudnám visszaküldeni a telót hogy a pénzt visszakapjam 14napon belül vagyok?
-
duo
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
faja. kár hogy nem keményhátlapos, de jó.
-
duo
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
pedig milyen betyárosan néz ki
-
vadászcsiga
félisten
Ez a tok nem ajánlott. Nem sikerült maradéktalanul a fröccsöntés, itt ott hullámos a szélein.
[link]Nekem megjött az összes holmi amit rendeltem. 2 tok, kijelző és optika védő üveg. A fenti tokon kívül minden okés.
-
azimut
aktív tag
válasz
wanted5
üzenetére
Csatlakozom, hasonlóan, 4féle tokot kb. 16 $-ért. Hegezoo kolléga 4db tokja tizenpárezer forint, egy kicsit húzós, persze ezek az itthoni árak. Ebből kijönne pl. egy hozzá való élvezhető hangtechnika is.
Gondold meg Hegezoo fórumtárs, igaz az Aliról pár hetet várni kell.
Korábban írtam: pattintós, mágneses, flip, normál típusú, amelyik beválik abból majd minőségit veszek. Habár, mire a tokokat leamortizálom, már másik fórumon fogunk lelkesedni egy újabb csodáért.
-
wanted5
őstag
Én rendeltem hozzá az Aliról ~5 ezer értékben egy csomó kacatot. Nilkin tokot, meg egy másik fajtát is, tempered glass, hydrogel izét, kameravédőt. Majd írok róluk, ahogy megérkeznek.
-
Hegezoo
tag
Sziasztok.
Tok teszt el marad, nem mentem el érte.Nem merek költeni erre a csöpségre, mert várakozok erre a tetves terrafon cégre
Hátha jön a futár, és el viszi a p.csába.Ma voltam a fogyasztóvédelemnél, de csak azt tudták mondani, hogy várjam meg azt, hogy válaszolnak e 30 napon belül.Múlt csütörtökön jeleztem a bolt felé, a 14 napos elállást.Onnantól ketyeg a 30 nap
Csak ez után lép a hatóság. -
Gloob
addikt
Magyar nyelvű a rendszer? Ha az, akkor a Beállítások keresőbe beírod, feloldás bluetooth eszközzel, és ott lesz az. Tudtommal csak xiaomi eszközzel megy. Nekem anno a Lenovo karpánttal nem ment, de a MB3-al igen. Igaz viszont az is, hogy egy Huawei telefont pedig el akart fogadni. Mellesleg én sem használom.
-
98bja
senior tag
Sziasztok
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a kamera Pro módjában a beállításokat milyen értékek között lehet állítani? (F szám, ISO, záridő, fehéregyensúly)
Köszönöm!
-
tukko1
aktív tag
Működik valakinél a "Feloldás bluetooth eszközzel"?
Vagy ez csak xiaomi karkötökkel és órákkal működik?
Bár én konkrétan nem is találom ezt a Smart Lock menűpontot.
-
BSOD
senior tag
válasz
kormi0312
üzenetére
Ha bekapcsolod a wi-fit, akkor javulni fog, de szerintem ez egy bug. Még nem találtam rá megoldást.
Valami azonban változott az elmúlt napokban (pedig nem frissítettem), mert most nem a cella készenlétem magas, hanem szoftvertől merül (android 70%), ugyanúgy sok ébresztéssel és a telefon b@sztatása nélkül (gyakorlatilag idle). Wifi most ki van kapcsolva. -
DonCosta
tag
Sziasztok!
Hétvége óta én is egy ilyen telefont használok és lenne egy amatőrnek tűnő (remélem az is) kérdésem: a fotókon nem tudtam kikapcsolni a telót reklámozó "Redmi Note 7-el készült" feliratot. Ugye csak én vagyok figyelmetlen és ki lehet ezt kapcsolni?

-
kormi0312
senior tag
Igen, de most telóról vagyok és nem tudok képet beilleszteni a fórum hozzászólásba.
62% a cellakészenlét és 3% a telefon tétlen állapot.
Én is duál SIM kártyásként használom, Telenor adatkártyával.Tegnap este lefekvés előtt újraindítottam a telót és úgy hagytam reggelig.
Ami érdekes volt hogy 0.5%/óra volt a merülés mértéke, viszont a fenti százalékok jöttek ki reggelre.
És valami folyamatosan ébresztette a telefont.Szerk.: Adatkapcsolat és szinkronizálás be volt kapcsolva
-
kormi0312
senior tag
Cellakészenlét infót melyik programmal lehet nézni?
Valamilyen program folyamatosan ébreszti a telefont. -
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Gcam-ba hogy tudom beállítani hogy a lőtt képeket a memóriakártyára mentse?
-
vegyszer
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mert a xiaomishop.hu 30 hónap garit ad, és előre utalva 3% engedmény van az árra, illetve ingyenes a posta, de ami a fő ok, hogy 4/128GB csak itt van külső raktárról...
-
forgonati
őstag
Nincs semmi mechanika a kamerában. Max aziknál ahol változtatható a rekesz, pl. Samu S széria. Ott 2 féle méretű lehet a rekesz, itt ennél a telefonnál csak 1 lyuk van. De a szenzor a Samunál is ki van téve a napfénynek állandóan én úgy tudom. Ezt amúgy honnan szeditek hogy a napfény árt a szenzornak? Millió tönkrement kamerás telefon lenne már akkor...
-
Gloob
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az igaz, de én április elején vettem, amikor még a hivatalos xiaomi.hu csak szerette volna árulni. Akkor csak ez az egy hely volt 2 évvel, és akkor mindenhol 70 körül volt, vagy magasabban. Hidd el nekem, hogy körülnéztem akkor. Az eustock akkor már kiesett. Egyébként már a xiaomishopon sem 70.
-
-
Gloob
addikt
válasz
vegyszer
üzenetére
Kuponom az nincs, de annyit tudok mondani, hogy ha előre utalod a vételárat, akkor kapsz 3% kedvezményt, + 6 hónap garanciát, így 24 helyett 30 hónap lesz +ingyen szállítás. Ha nincs reged az oldalra, akkor a regisztrációra, és az első vásárlásra kapsz 3500 Ft-ot. Nekem így jött ki 70 helyett 65-re.
-
Tiby_83
tag
Sziasztok!
2 napos nálam a Note 7, egy korábbi note 4-et váltott. Ég és föld a különbség a két telefon között.
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Először is üdv mindenkinek!

Ha már úgy is ez a téma garanci/szervíz tapasztalatok alapján hol érdemes most vásárolni? (Ahogy láttam van ahol két év gari van és van ahol egy.)
Válaszokat előre is köszönöm!
-
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy a xiaomishop.hu oldalon van esetleg eme telóra kuponja valakinek?
Ha igen, megosztaná velem? Akár privátban is.
Köszönöm szépen! -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
igen érdekes kép aránya van a telónak. még a rá szabott miui sincs kibékülve néha vele. bár nekem ilyen nem volt még.
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mit kell látni?
Ja, hogy a szélen lévő dolgok kilógnak.

-
Gloob
addikt
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Pontosan én sem tudom, de valaminek kell lenni, hiszen itt is van záridő. Vagy a szenzor érzékelését kapcsolja be a záridő idejére? A fene tudja pontosan. Utána kéne olvasni. Az viszont biztos, hogy a digitális gépeknél, ahol szintén fényérzékelő van, ott van zárszerkezet. Egy kicsit utána gondolva, valaminek lenni kell, hiszen itt is van rekesznyílás.
-
wanted5
őstag
Berendeltem én is egyet. Remélem jó lesz. Viszont nem tudom, hogy, ha megjön frissítsem-e. A 4X-nél voltak olyan gondok, hogy frissítés után, főleg a miui 10-re váltáskor drasztikusan csökkent az akkuidő.
Tokot nem tudom milyet kellene venni. Nektek van már valami tapasztalat?
-
Potyka03
senior tag
Jobb a gcammal készült képek,de egy kérdés: hol tudom beállítani hogy a memóriakártyára mentse a képeket?
-
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Na majd megmutatom a müveletet, meg mit fotozok, hogyan. Nem közvetlenül a napba mert tudom nem tesz jot. Mint amikor gyerekkorunkban nagyito lencsével égettünk papírt otthon. Ugyan az játszodna le most is csak az érzékelön. Felhö takarta nap. De nem is az a lényeg. Hanem hogymiért más mentett kép anál (annál 😂) mint amit láttam a kijelzön amikor kattintottam...
-
Gloob
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem beszélve arról, hogy károsíthatja az érzékelőt. Ilyen esetekben egy erős napfényszűrő használata kötelező!
-
30z.Samu
titán
-
Bl.Gyo.
őstag
a gcam-nak van egy bugja. nem nagyon tetszik. tegnap az ég felé, fotóztam a nap is benne volt ami a képen jónak tünt szép volt tehát jól beállította a dolgokat, elkattintottam, majd vissza nézve a fotót nagyon világos, beégett, használhatatlan túlvilágosított képet mentett el. kipróbáltam a gyári kamerával is ugyan azt és avval teljesen jó.
lehet csak valami beállítás kérdése, de azért gáz hogy nem pontosan úgy menti el a képet amit az ember a képernyőn lát.
Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- GL.iNet OFF topik
- Filmvilág
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A mostanival meg várakozó állapotban vagyok.
így azt passzolnám.

Hátha jön a futár, és el viszi a p.csába.Ma voltam a fogyasztóvédelemnél, de csak azt tudták mondani, hogy várjam meg azt, hogy válaszolnak e 30 napon belül.Múlt csütörtökön jeleztem a bolt felé, a 14 napos elállást.Onnantól ketyeg a 30 nap

nekem nillkin jon 5 dollar...