- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
Aktív témák
-
Akkor én elég peches vagyok.

Redmi 1 - két hét után elromlott a töltésvezérlésben valami (50-60%-ig lehetett csak tölteni), haver hozta Kínából, így nem volt rá gari itt. Azért megnézte (ismerősnek hála) a Wayteq szervíz, de nem volt egyértelmű mi romlott el, úgyhogy nem kezdtünk el egyesével alkatrészeket rendelgetni Kínából.

Redmi 2 - 1 év gari, kb 14 hónaposan meghalt memóriahibával.

Redmi 3S - ezt már 2 év garral vettem emagnál, érett a cseréje már, az utolsó lökést az adta, hogy valami nem oké a Wifivel, nagyon lassú. (noti 12MB/s lát ugyanott, ahol a Redmi 3S 50-500 KB/s, elég karcsú) Lehet user error, nem tudom, régebben non-stop be volt kapcsolva a Bt, utána olvastam, hogy az lassítja, de már Bt-t kikapcsolva sem gyorsul vissza, csak nagyon ritkán 1-2 percre, aztán vissza a kőkorba. (factory reset volt, wipe all data, a helyzet változatlan) De már nem próbálkoztam tovább, vettem egy Redmi Note 7-et, egyébként is váltani akartam már.

Alzánál vettem, IMEI alapján cseh értékesítési csatornából jött a telefonom, official magyar nem is tudom van e már, hivatalos webshopban nincs még a telefonból.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bontatlan Xiaomi 15T Pro 12/512GB Mocha gold
- iPhone 17 Pro Max 256gb fggetlen,bontatlan EU
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB 12GB RAM Dual eladó, cserélhető S25 Ultra telefonra
- Samsung Galaxy A54 5G (128GB) - HIBÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- darkFlash Shadow Pro
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest