- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
heidricha #8586 üzenetére
Téged nem zavar, hogy van kb. 1-2 másodperces késleltetés a proxy-n? Én is felraktam már vagy három proxy élesztős programot a telefonra, de mindegyiknél legalább 1-2 mp-ig felette kell tartanom a kezem hogy felébredjen. LG-n elég volt hogy integettem neki egy gyorsat, és már fel is kelt.
... bár gondolom a proxy késleltetést is csak a kernelben lehetne átírni.
(#8589) zeg
Én már végignéztem, meg átírtam az összes billentyűkiosztásos fájlt (/system/usr/keylayout), de hangerőgombokkal nem enged kelteni. Bár a search gombra már sikerült más alkalmazásokat hozzárendelni, meg gondolom mindegyiket újra lehet osztani, de túl sok értelme nincs. Még a power-re lehetne betenni a kamera indítást meg fényképezést, azt pl. még nem próbáltam. Csak ehhez meg kéne mennyen a proxy rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest