Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• heidricha

őstag

Használ valaki BT fülest rajtam kívül?

Ha zsebben van a teló, pl. kerékpározás miatt, és olyankor telefonálára kerül a sor, rendszeresen érdekességeket csinál, ami alighanem abból adódik, hogy a zseben belül valamit érzékel a screen, aztán ebből mindenféle érdekességek születnek. Olyan is volt, hogy épp nem volt a BT aktív valamiért, csörgött, kivettem, fagyott... de nem úgy mint szokott, egyszerűen nem lehetett felvenni - de pl. notification működött.. BT be, kapcsolódva, fülesen felvettem, majdnem minden ok.
    Értem én, hogy ez nem feltétlen hiba, hisz a fene tudja, hogy milyen tényleges érintéseket észlel ilyenkor, csak érdekelne, hogy tapasztalt-e valaki hasonlókat!

Más: valami app repülőbe teszi éjjelre, és nem találom, melyiknél állíthattam ezt be :) valami tipp, hogy deríthetném ki? Amiről tudom, hogy tud ilyet, már mindet megnéztem, semmi nyom!

Fagyás 8 nap uptime alatt csak egyszer volt... akkor nem volt köze WiFi-hez, de hogy valamit nagyon dolgozott, az tuti. Inkább 2/3g váltás lehetett. Ezzel amúgy játszottam egy keveset, a 2G-re korlátozás rossz 5letnek látszik, rendszeresen dobódik a hálózat - más kérdés, hogy aztán többynire magára talál, nem úgy, mint régebben, amikor ki kellett kapcsolni a telefont. Ilyen kikapcsolós játék egy jó ideje nem volt.

Új hozzászólás Aktív témák