Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Fairphone 5 - majdnem örökre
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
Használ valaki BT fülest rajtam kívül?
Ha zsebben van a teló, pl. kerékpározás miatt, és olyankor telefonálára kerül a sor, rendszeresen érdekességeket csinál, ami alighanem abból adódik, hogy a zseben belül valamit érzékel a screen, aztán ebből mindenféle érdekességek születnek. Olyan is volt, hogy épp nem volt a BT aktív valamiért, csörgött, kivettem, fagyott... de nem úgy mint szokott, egyszerűen nem lehetett felvenni - de pl. notification működött.. BT be, kapcsolódva, fülesen felvettem, majdnem minden ok.
Értem én, hogy ez nem feltétlen hiba, hisz a fene tudja, hogy milyen tényleges érintéseket észlel ilyenkor, csak érdekelne, hogy tapasztalt-e valaki hasonlókat!Más: valami app repülőbe teszi éjjelre, és nem találom, melyiknél állíthattam ezt be
valami tipp, hogy deríthetném ki? Amiről tudom, hogy tud ilyet, már mindet megnéztem, semmi nyom!
Fagyás 8 nap uptime alatt csak egyszer volt... akkor nem volt köze WiFi-hez, de hogy valamit nagyon dolgozott, az tuti. Inkább 2/3g váltás lehetett. Ezzel amúgy játszottam egy keveset, a 2G-re korlátozás rossz 5letnek látszik, rendszeresen dobódik a hálózat - más kérdés, hogy aztán többynire magára talál, nem úgy, mint régebben, amikor ki kellett kapcsolni a telefont. Ilyen kikapcsolós játék egy jó ideje nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- One mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mikrotik routerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest