- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
Sziasztok
Asszonynak ma megjottek a vedo uvegei de a szelein kb 3-5mm szeles savban nem fekszik fel. Gondolom nem a kijelzo homoru 😂 Tudna valaki ajánlani valami bevált jó üveget? Eleg vacakul nez igy ki. -
Bass
addikt
Sziasztok
Ha jön értesítés miért nem jeoenik meg a zárképernyőn? Illetve az értesítési sávot nem lehet vastagítani? Túl picik az ikonok -
Bass
addikt
válasz
Black_Raven #18606 üzenetére
Az a baj h az igazság sose fog kiderülni,lehet próbálkozni hátha. De ahhoz septibe kell a testülethez fordulni de ennek előfeltétele a hivatalos reklamáció és a szerviz indoklása írásban.
-
Bass
addikt
válasz
Black_Raven #18604 üzenetére
Hát sajnos ezt másik szerviz is ráírja én a Telemaxnál találkoztam ezzel amikor visszakaptam holott a telefonjaimra mindig vigyázok. Levédik magukat ezzel sajnos.
-
Bass
addikt
válasz
#69059072 #18597 üzenetére
Kár az energiádért. A 2 szakvélemény se mérvadó. A készülék fizikailag sérült(azt fognak rá amit csak akarnak) ,nincs az a testület ami neked adna igazat. Ezzel foglalkozom többek közt.Sajnos a békéltető testület nem sokat ér,de ugye itt teljesen egyértelmű a hiba lehetséges oka. Nem kell ide lézer,szemmel látható a sérülés. Szakértőt csak akkor nem neked kell fizetni ha a Te javadra dönt,egy ilyen értékű dolognál kár vesződni tényleg jobban jársz ha megrendelsz egy új kijelzőt.
-
Bass
addikt
válasz
#69059072 #18578 üzenetére
Szia
Hát nekem is úgy tűnik h meg van hajolva ami persze nem biztos hogy feltétlen okozója a hibának de a szerviz részéről sajnos ez logikus és elfogadható eljárás. Itt jogorvoslatot nem fogsz kapni max ha békéltetőhöz fordulsz de én sok esélyt nem látok arra hogy megnyered de meg kell próbálni,hátha. Viszont ebayen 5000ft egy panel,ha zavar akkor ennyiből megúszhatod. -
Bass
addikt
Sziasztok
Feleségemnek ma vettünk egy ilyen telefont és az lenne a kérdésem hogy gyorstöltést tud a telefon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest