- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave Crank
senior tag
Nyaralni voltam 3 napot Párommal, és ment a hotspot a telón egész nap.
Strandolós táskában volt a teló, a megosztás miatt melegedett, meg ugye amúgy is meleg volt, de jól bírta az akku, estére 30-40%-ra merült le, úgy hogy néha én is ránéztem.Ami érdekes számomra, az hogy van, hogy 5Ghz-n tud szórni netet, viszont az 5ghz-s xiaomi routert itthon nem látja. (ugyenezt a routert 2,4-n látja)
Másik:
A nyaralás alatt 2x random újraindult este a teló, fotózás közben, 1x retrica-nál, 1x meg a sima kamera app-nál.
Nem nálam volt mikor újraindult, de elvileg csak simán fotózás lett volna vele, és random resizett.LOS 13.0 v1 rom van fent.
Csak gondoltam megosztom a tapasztalatokat, észrevételeimet.
Illetve kérdésem lenne:
Szerintetek megérné lecserélni note 4x-re? abban van már szoftveresen rgb led, gomb háttér világítás, ugye snapi 625, viszont már 5,5", ami eléggé határon lenne méretben.... legalábbis nekem.
Fater 1 hete, öcsém 2 napja vett note 4x-t, most br.:49990Ft ingyenes szállítással
Bár az rgb led különösebben nem hoz izgalomba, az 5,5" meg inkább hátrány, viszont az erősebb proci, meg a háttér világítás már inkább....
Bár ez utóbbit inkább magamnak kell megválaszolni....

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max Black Titan 256 GB Független, garis, számlás, 100% akksi
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő