- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzervaUr
csendes tag
Sziasztok!
Dilemmában vagyok.
A napokban érkezett meg a 10400as, minden fasza ki is próbáltam. Ám gondolkodok még egyben de az vagy a 10000-es vagy a 16000-es lenne. A 10es mérete és az ára miatt nagyon tetszene a 16osnál a két usb fogott meg. Szerintetek megéri az a kb 4000 ezer forint különbség a 16os javára?
-
SzervaUr
csendes tag
Köszi a válaszokat. nincs nagy különbség a töltési idők között, csak érdekelt a véleményetek, hogy van e valami minőségbeli különbség vagy bármi.
-
SzervaUr
csendes tag
Sziasztok!
Nekem még nem érkezett meg, de érdeklődnék előre is, hogy szerintetek az ipad air vagy egy huawei g7 hálózati töltöjével használjam? Tervben a sokatok által linkelt nilkin 2A-s beszerzése, de addig is kell majd tölteni valahogy. 😎
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged