Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
Srácok a segítségeteket kérném.A múltkori akcióban amikor az új 10000-es volt leárazva abból rendeltem egyet amit az email szerint 06.21-én tették fel a postára.Na most ma jött nekem egy 10400-as aksi amit nem tudok hova tenni.Meg is lepődtem, hogy ilyen hamar itt a powerbank mert az ez elött egy héttel korábban feladott Xiaomi hangszóró meg Nilkin kábel még sehol akkor ez hogy jött ilyen hamar meg.A csomagoláson semmi értelmes infót nem találok, ami alapján utána tudnék nézni, hogy akkor ezt most elcseszték és a 10000-es helyett jött vagy küldtek puszira egyet amiben én nem igazán hiszek.Szóval van valami ami alapján lehet azonosítani a csomagot?Olvasva felettem a két kommentet akik ma kapták meg a 10000-est gyanítom az enyém el lett rontva.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest