- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
-
Ra3
őstag
válasz
Gedeon31 #1787 üzenetére
A Blitzwolf töltőfejből van egy újabb, az egyik portja quickcharge 2.0, most van egy akció banggoodon, 2300ft-ért elhozható, én is most rendeltem, annyiért best buy.
[link]
830412 a kupon kód.
Ja, én nem biztos hogy az eu-s raktárból előbb befut, ezt már többen tapasztalták. -
TeeJay
félisten
válasz
Gedeon31 #1779 üzenetére
a töltő többet is tud mint amit a bank fel tud venni sajnos...
nekem is ilyen Blitzwolf töltőm van de a bank csak 1,78A-t vesz fel amikor töltöm úgyhogy az a csutka.
telefonom csak 1A-t kér azzal sem tudom kihajtani, de legalább annyi előnye van a töltőnek hogy 2 portos és mindkettőn bőven tud 2,4A-t így egy időben is tolhatsz két cuccot.van még 2-300 forinttal drágább verziója ahol az egyik port már Quick Charge 2.0 tudású ami ugye nem csak 5volton tud azt hiszem 2,4A-t hanem 9 és 12V-on is tudja tölteni a QC tudású eszközt (új felső kategóriás telefonok)
nem sípol nem melegszik, teszteken bizonyított hogy minőségi, úgyhogy bátran vehető
szép zongoralakk külseje van, halvány kék LED világítással a két USB körülkábelből meg Tronsmart 6-os pakk 3200körül jön ki ebay-ről amiben van 1 darab 30centis 2darab 90centis és 3darab 180centis AWG20-as vastag masszív kábel
a rövidet használom bank töltésre a 180centist meg telefonhoz -
TeeJay
félisten
válasz
Gedeon31 #1719 üzenetére
tessék
USB3 portos, OLED kijelzős
gyors pontos tökéletes és olcsó is
[link]nekem is ilyen van, ezzel mértem a power bankot is meg minden kábelemet.
1,8A-ig szerintem a legtöbb 1méteres kábel oké lesz, a 2méterhez viszont olyat vegyetek ami legalább 22AWG vagy 20AWG kábeles belülBlitzwolf kábelek jónak tűnnek, de a Tronsmart is oké lehet
vagy szerezni kell LG G2-G3-G4 kábelt mert az 20AWG és garantáltan átvisz 2A-t 5V-on -
szpali
addikt
válasz
Gedeon31 #1451 üzenetére
Khm... kérd trackinggel és probléma megoldva.
lesz mondjuk +1 vagy 2$ a szállítás és alá kell írnod, hogy átvetted. pont
ha meg azt látod a csomag nyomkövetésnél a posta oldalán, hogy kézbesítve van a csmag, de neked mégsem érkezett meg, akkor kikérheted a postától, hogy mégis ki a rák írta alá és milyen személyi igazolvány számmal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged