- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darugep
csendes tag
válasz
lolchief70 #695 üzenetére
Én is megkaptam az elsők között (szintén goboo).
-
darugep
csendes tag
A Google fiókba már be lehet jelentkezni. Mehet az éles üzemi tesztelés.
-
darugep
csendes tag
Lehet a deposit kiizetése alapján történt meg a sorrend meghatározása (aki valóban meg is vásárolta). De ez persze csak feltételezés. Ettől függetlenül örülök, hogy első között jutottam hozzá. Nekem is szét kell néznem kiegészítő oldalon (főleg védőfólia az elsődleges). Egyelőre itthon nem láttam még felhozatalt a szériához, így marad a bevált kinti vonal.
-
darugep
csendes tag
válasz
BartaSándor #528 üzenetére
Pontosan ezt történt. Egyelőre az asszony vette át, így többet nem tudok hozzátenni. Nekem csak az átlátszó gumitok járt.
-
darugep
csendes tag
Aki kapott üzenetet, hogy késik a csomag, annak milyen rendelési státusz van fent az oldalon?
Én kaptam csomagszámot, de a GLS státusz gyakorlatilag semmit nem változott 24-e óta (a csomag megérkezett a csomageloszó központba). Gondoltam, hogy hétvégén nem frissítik, de ennyi idő alatt már Mo.-n kéne, hogy legyen a cucc (ha tényleg feladták). -
darugep
csendes tag
válasz
baal-amiga #442 üzenetére
Szerintem sem tudják a rohamot kezelni. Ma reggel jött GLS től mail, hogy csomagösszekészítés folyamatban (feladó: K-Parcel Company ltd.). A weboldalon a stásztus nem változott, továbbra sincs viszont hozzá tracking. Ide adtam fel ticketet, hogy adjanak korrekt státuszt. Mivel más rendelésem nincs folyamatban (hacsak nem az asszony), akkor remélem jövő héten én is kézbe vehetem a cuccot.
-
darugep
csendes tag
Nekem az order státusz shipped, de sem e-mail nem jött, sem a track gombra nem mutat semmit
. Esetleg átadták a szállítónak, de még nem kapott trackinget erre tudok gondolni (bár reggel óta így áll).
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest