- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
kigyi_23 #5859 üzenetére
Itt a sufniGSM azokat a kereskedelmi egységeket jelöli, akiket az Árgép/Árukereső/Olcsóbbat elől hoz. Egyik másik érdekes üzletpolitikát folytat.
(+2.5% ha kártyával fizetsz? Van még ilyen? Sok a negatív, hogy kínából rendelik, de előre kell fizetni, vagy nem global rommal kínálják a hirdetett áron, a magyar nyelv +20000Ft. Mondjuk ezt mind át tudom hidalni) -
-
ofgm
tag
válasz
kigyi_23 #5558 üzenetére
Mondjuk, már ez is haladás.
Én egy kicsit azért tutyi-mutyinak tartom a xiaominál lévő fejlesztést, bár igaz, szinte a nagyobb gyártók közül egyedi a gyártó bootloader nyitásának a hivatalos engedélye, amely lehetőség biztosít a főzött ROM fejlesztőinek a biztonságosabb mokolgatásnak. Gyakorlatilag, pont itt ezeket a külsős fejlesztők újításait sokkal integráltabban és okosabban kéne tudnia kezelni a xiaominak. Jelen pillanatban, én azt mondom, hogy 4-5 fözött ROM remek fejlesztése és a MIUI10 gyári rendszer alkothatna egy komplex rendszert, mert az elég zavaró, hogy a gyári rendszer nem az igazi, és a főzött ROM meg olyan jelenség, amiben az egyik jeleskedik, az a másikból már hiányzik, de valamiben mégis jó. Szóval ebből a nagy masszából kellene egy kiforrott rendszert alkotni. Ezek az erős hardverrel szerelt készülékek tényleg többet érdemelnének. Gondoljunk bele, veszel egy Porsche autót, de a motort vezérlésének a hangolására már nem fordítanának komoly hangsúlyt.
Én most is azt mondom, nagyon komoly (Porsche) készülékei vannak a xiaominak, de így.... -
ofgm
tag
válasz
kigyi_23 #5541 üzenetére
Esetleg az értesítési LED-ről tudnál nyilatkozni? Érdekelne, mennyire sikerült belemélyedniük a fejlesztőknek? Más applikációkhoz is bekapcsolható végre? Nekem a Gmail, SMS és híváson kívül semmi mást nem bírtam a MIUI 9-ben kacsingatásra bírni. Hangerő szabályzót bővítették?
-
válasz
kigyi_23 #5541 üzenetére
Viszont szerintem már nem is rosszabb, mint a 9 volt. Akku idő teljesen jó, bug-ot sem nagyon találtam mostanság már.
A Poco launcher is egész jó, annak ellenére, hogy én szeretem a sima MIUI-t is. Így viszont szépen el lehet rejteni a menüben mindent, ami nem kell, nem a főképernyőn kell mappázni.
Kíváncsi vagyok, mit akarnak kihozni ebből, hogy a PocoPhone másmilyen launchert kapott. MIUI fórumon is láttam már, hogy feltették a kérdést, hogy szerintünk melyik jobb.. -
-
ofgm
tag
válasz
kigyi_23 #5181 üzenetére
Köszi a választ,
Akkor most ez nekem nem fog összejönni, mert ha root joggal ruházom fel a telót, akkor az OTP Bank tiltani fogja a SmartBank alkalmazást, ami nekem meg napi szinten szükséges.
Érdekes, a téma, mert a párom LG G6-on simán tudja root jog nélkül is futtatni a google camot. Azért jó lett volna nekem is ez a lehetőség, hát igazán sajnálom. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kigyi_23 #5068 üzenetére
Igen, mentettem is (viszont csak felebol, harmadabol mentett csak...) viszont masik mentesem nincs, csak komplett twrp-s nandroid backup-om, de az 9-es miui.
Helium nem mukodik jol, azt hanyagolom.DE!
Most figyeltem fel ra, hogy olyat produkal a telefon, hogy ha leteszem monjuk 4-5 percre, utana keri a kepetnyo pin-t, viszont, ha a kezemben van es csak lezarom, es utana rovid idon belul ismet feloldom, akkor nem.
Ez nem valami ficsor, mint a bluetooth smart lock?(#5069) Maist!
Mivel rootols? Es mivel unrootols? -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kigyi_23 #4993 üzenetére
Nyilvan ez orok vita (lehet), en is mokoltam 1000-rel, de mar nem, vagy kevesbe. Itt pl. elengedhetetlen a gcam feltetele, es itt abba is marad a reszemrol a dolog.
Ettol fuggetlenul masnak mas igenyei vannak, mast szeret, vagy masra vagyik, amit en elfogadok, de tenyleg jo a gyari (eu-s) rom, hiba nelkul mukodik. (En meg 9-n vagyok.) -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kigyi_23 #4505 üzenetére
Erdemes lehet probalkozni az ujakkal is, folyamatos a frissites, mint lathato.
Egyebkent az XDA-n levo topikba is erdemes bekukkantani, mert itt tapasztalatokat, ujdonsagokat beallitasokat lehet osszeszedni a google camera porttal kapcsolatban. -
HUTCHDB
nagyúr
-
Karavik
veterán
válasz
kigyi_23 #3792 üzenetére
Azon lépj túl, az csak azért van kiírva, mert closed beta alapon nem lehetne publikus kiadás, mert hivatalosan leak-nek minősülne...
(#3793) Scooter74:
Nincs China Qingming Festival miatt. Köv closed global beta kiadás 8.4.10, köv publikus global beta kiadás pedig 8.4.12
-
batai15
félisten
-
batai15
félisten
válasz
kigyi_23 #3753 üzenetére
Note 4 bőven elég volt.
Abban előrébb lennék kamerába viszont hátrébb. Bár akkuban a tesztek szerint nem sokkal előrébb.
Miui amúgy egy élet stílus igazából direkt azért nem vettem most mert már szét untam. De rá kell jönni hogy nehéz el engedni, bár mint írtam az s8 majd tökéletes telefon és a rendszer is nagyon jó.
Alszok rá de talán akku miatt nem éri meg feltétlen.
Jelen pillanatban úgy érzem nem szabad cserélni csak az akku miatt mert legközelebb megint lesz valami indok.
Mint a note 4 esetén. Hogy kell craft stb aztán nem is játszom például tölteni meg tudom. Alszok rá. -
-
vendingo
veterán
válasz
kigyi_23 #3369 üzenetére
Próbálok rövid lenni.
Froyo-nál szálltam be a buliba, kitkat után váltottam kényszerből iOS-re.
Folyamat volt valami gond droiddal, vagy lassult, vagy összeomlott, 2-3 naponta újra kellett indítani...
Eladtam a nexus4-et, telefon nélkül maradtam. Hevert itthon egy felesleges i4s, ami apukámé volt, és onnantól nem voltak problémák, működött, nem kellett romolni, restartolni, mindenféle task killerrel szarakodni, hogy ne lassuljon (évente 3-4 alkalommal volt kikapcsolva a telefon, akkor se szoftveres gond miatt). Nekem ennyi elég volt, hogy ne menjek vissza droidra. Az elmúlt évekbe gondolom fejlődött valamennyit, ezért tennék vele egy próbát.Örömmel olvasom, hogy a mi mix2 mennyivel jobb üzemidőben. Nekem jelenleg ez a legfontossabb a stabil működés mellett. Na meg az lcd.
-
candle-light
csendes tag
válasz
kigyi_23 #3335 üzenetére
Köszönöm a választ! Neked is mgaben Az az igazság, hogy nálam minden gyári (ez is ritka, mi?
) és megmondom őszintén nem szívesen állok neki telepítgetni, de akkor kénytelen leszek, ha többször is elő fog még fordulni. Egyelőre még várok, és legfeljebb csinálok egy gyári beállítások visszaállítását a hosszú hétvégén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged