Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is iphone-ra váltottam, de megvan a mai napig, csak néha veszem elő pl ODB-zni a kocsit, vagy ilyesmire.
Pont tegnap tettem töltőre mert hibakódom van..
Viszont jó kézbe fogni, a hátlap a mai napig az egyik legminőségibb. Kamerája viszont nem volt sosem a kedvencem, ráadásul az enyém még hibás is. Időszakosan előjön hogy elkezdi rángatni a kamerát a stabilizátor.A front kamera meg semmire se jó, bár azt ritkán is használom.
Jah meg most van még egy retro gyöngyszem, Sony Ericsson X10 Mini Pro. Android kettővel talán.. GBA emulatornak nagyon poén.
-
vegyszer
addikt
Én 18 decemberben leptem meg vele magam 80-ért a nootebook.hu oldalán.
Majd a cég adott 20 nyarán egy telót (mi note 10 lte) egyedül akkuban érteztem jobbnak újonnan. Meg abban, hogy a kijelzőben van az újjlenyomat olvasó (de a görbe kijelzőt, és a noccsot nehezen szoktam meg).Azóta ez a gyerkőcök yútúb néző telója. Az új cégnél tavasszal kaptam egy iPhon SE (2020) telót. Bevallom, a mérete miatt vissza váltottam rá (meg mer a cég nem enged nem iOS eszközt használni), előtte soha nem volt almás nokiám. de szerethető. Ahogy öregszem, most érzem igazán, hogy a kecesebb több...
-
Franyo
csendes tag
2018. közepén vásároltam Telenornál. Azóta is teszi a dolgát. (kop-kop) Évente 1-2 szer backup és évente 1x húzom újra a rendszert rajta, soha semmi bajom nem volt vele. Nem tudom mit plust tudhat jelenleg egy mobil, hacsak nem az 5g-t és a 1xx Mp kamerát meg a kieg. kamerákat...
Tartok attól, hogy egyszer elválnak útjaink, nem szeretnék 6 col-nál nagyobb tepsi mobilt..
-
mgTerminator
veterán
válasz
kigyi_23 #7333 üzenetére
Én is leraktam már egy ideje, utána használtam 2 évig a Poco F2 Pro-t, de a Mix maradt utána sokáig navi melóban, letudta azt is mostmár a szekrényben pihen, néha bekapcsolom feltöltöm mert kikapcsolt állapotban is szeret lemerülni... Most egy 11 ultrát használok aminek sajnos megrepedt a kijelzője mert kiesett a kabátzsebemből
-
kigyi_23
addikt
Na srácok végleg leraktam a Mix-et. Imádtam használtam több mint 5 éven át, de elraktam az utókornak. Hiba mentesen letudta ezt az időt így igazán szép közös emlékek fűződnek hozzá.
Ha már infráról volt szó az utódjában lett infra is
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Érdekes dologra lettem figyelmes.
A Mi Mix 2 már rég másodlagos telóvá avanzsálódott. EU dev rommal megy. De a mi távirányító nem része a romnak. A Play Áruházból telepítve viszont azt mondja, hogy nincs benne IR egység. Ez mitől lehet? Hisz a gyári romban bizton működött. Ehhez is lenne rom/kernel szintű driver ami az EU dev vonalon kimaradt volna? -
-
Scooter74
őstag
válasz
this is life #7322 üzenetére
Köszi az infót. Közben döntöttem és egy 8/256-s Poco F3 lett a Mix 2 utódja.
-
válasz
Scooter74 #7321 üzenetére
Egyéni preferencia kérdése a dolog , ha szereted, használod a xiaomi.eu romot akkor poco f3 a jó döntés . Amennyiben a kamera minősége meghatározó akkor 1+nord2 , ha pedig out of box is megfelel a miui (lévén , hogy mtk soc-na nincs custom xiaomi.eu) rom akkor x 11T .
Nem feltétlenül a legerösebb telefon a jó választás ami szempont lehet az a android es egyebb update-k , kiegyensúlyozott működés viszonylag kevés bug . Talán azt is érdemes hozza tenni , hogy nem csak a csúcs közeli soc-bal telefonok palettáját érdemes átnézni .
-
Scooter74
őstag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
Telefon váltást tervezek és nem tudok dönteni, 3 telefon között.
Még pedig,:
Poco F3
Xiaomi 11T
Oneplus Nord 2
Szerintetek? -
mgaben
senior tag
válasz
this is life #7319 üzenetére
Ezek után én is az "ott b@ssza meg az annyát" taktikát választom.
-
A pc is szintén zenész , qualcomm/atheros wifi , szigorúan csak 2.4 ghz-en megy a screen mirroring , de nálam ezt jó másfél éve valamelyik w10 update-t qrta el , és hiába volt azóta friss win telepítés újra húzás , elb@xott maradt (igaz közben volt webos frissítés is ). Jól van az úgy , most már is így állok a kérdéshez .
Keresse a hibákat az akinek két anyja van.
Nem rég volt egy cikk a logout-on webos hackről homebrew store és hasonlók , nem tudom összehozni mert a tavaszi webos frissítés a kiskaput bezárta . -
mgaben
senior tag
válasz
this is life #7317 üzenetére
Ahhh. Akkor nem én vagyok a hűje.
Szintén webos 4.x. Viszont az asszony Redmi Note10S-e flottul megy. Egyébként a PC-mről wifi adapterrel is ezt csinálja, asszony laptopja megint megy rendesen.
De pár hete egyébként az enyém is ment, minta a webos frissítések óta szórakozna. Mert pl az X96 boxomra simán kivetíti a képernyőt.
Köszi az infót. -
-
mgaben
senior tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyannal, hogy a kivetítés funkció csak akkor működik a tv-re ha a tv 2,4 ghz-es wifi-n van? Minden más telefonnal működik össze-vissza is, még az sem kell, hogy egy sávon legyenek.
Egy youtube cast simán megy a tv-n, de a teljes képernyő tükrözés nem.
Próbáltam full tiszta rom-mal is, semmi. Egyedül a gyárit nem próbáltam, mert az twrp recovery-vel nem működik. -
hegedis
tag
válasz
mgTerminator #7309 üzenetére
Hol vetted annyiért, mert kicsit keveslem az árát eredeti akkuhoz képest?
-
vegyszer
addikt
válasz
mgTerminator #7309 üzenetére
Hülye kérdés: milyen töltővel/kanóccal eteted? (hogy tölt? QC3, gyorstöltés, vagy lassan?)
Maga az USB C aljzat nincs tele zsebpiszokkal? -
mgTerminator
veterán
válasz
hegedis #7308 üzenetére
4500ft volt. Sajnos azzal sem lett jó. Viszont az a fura hogy visszaraktam a gyári aksit ami tudott 80% felett biztosan, csinálom a teszteket és azzal is csak 50% körül hoz... Mostmár a telefonra gyanakszom, vagy szoftveresen tilt le vagy a csatlakozó romlott el vagy nem tudom....
-
hegedis
tag
válasz
mgTerminator #7307 üzenetére
mennyiért vetted?
-
mgTerminator
veterán
Nah, benne van a csere aksi, megy a teszt.
Eddig pozitív mert mikor bekapcsoltam, volt benne 24% töltöttség! A másik meg meg se nyikkant mikor belekerült....
-
kigyi_23
addikt
válasz
mgTerminator #7304 üzenetére
A puffadás nem gáz Xperia Z1-em még meg van fel van puffadva, de működik annak full üveg a hátlapja, de nem törte el
-
mgTerminator
veterán
válasz
vegyszer #7300 üzenetére
Nem volt éppen szar a gyári aksi, ilyen 80-83% körül volt, teljesen rendben működött, bár lemeríteni nem mertem mert öreg aksikkal jártam már úgy hogy lemerült 2x aztán kuka lett, na meg féltem a puffadástól is, ezért cseréltettem ki.
szabog74: Már első ciklusra is kellett volna hoznia 95%-ot legalább. Egyébként rendesen lineárisan merült, nem zuhant be, ennek ennyi volt a kapacitása és kész.
kigyi_23: Sajnos érzetre is és többszöri mérésre is ennyit tud. Kaptam csere aksit, aztán most duplán fizetem a cserét.... Igen tudom, én is ki tudnám cserélni, csak félek nehogy elpattanjon a hátlap... Mindenesetre a következő aksival Ben fog visszakerülni a hátlap, csak 1 hét múlva ha addig minden rendben lesz az új csere aksival.
-
vegyszer
addikt
válasz
mgTerminator #7297 üzenetére
Bocsánat, de nem ismerem az appot.
De jól értem, hogy egy szarnak vélt akksit sikerült egy rosszabbra cserélni? -
kigyi_23
addikt
válasz
Az, de kemény hát akkor még használom kicsit
2017.09- vásárlás az enyém. És érzésre is ennyit tud az aksi, vagy pedig tényleg problémás?
-
szabog74
aktív tag
válasz
nem kellene neki pár ciklus mire rendesebben mérne?
-
mgaben
senior tag
válasz
hegedis #7293 üzenetére
Banki alkalmazások általában csak a root miatt nyavlyognak. Be kell kapcsolni a magisk hide-ot és magát a magisk appot is rejteni kell (ez átnevezi az alkalmazást), és akkor rendben lesz szerintem. Nekem volt fent Xiaomi EU (tehát custom) rom ami nem volt root-olt, és akkor simán ment az OTP, Telekom alkalmazás, stb. NFC fizetés neccesebb root-ol t telón, az nálam hol megy, hol nem.
-
hegedis
tag
Szeretném a xiaomi mix 2-öre rárakni a lineage os 18.1-et, viszont azt is szeretném, ha a banki alkalmazás működne és ne lenne letiltva custom rom miatt. Valakinek van tapasztalata ez ügyben?
-
mgaben
senior tag
No, egyik napról a másikra megint behalt ez a simple fizetés. Én ezt már nem értem.
-
niklebi
senior tag
-
mgaben
senior tag
Köszi srácok! Sikerült. Igaz minden fent volt amit írtatok, de addig frissítettem, újraraktam, stb, hogy végül működik. Valami a Magisk elrejtésével, és átnevezésével lehetett, szerintem. De ma 2x próbáltam, csont nélkül ment.
-
mgaben
senior tag
Köszi mindkettőtöknek, majd ránézek akkor. Hátha meg tudom bütykölni.
-
niklebi
senior tag
Nálam minden működik root alatt. Gpay, Spay, az Erste web alkalmazások. Elsőre mindig elrejtem a Magisk menagert az alkalmazásban, telepítem a MagiskHide Props Config-ot, és a Busybox for Android NDK-t. Hide-ban bejelölöm: com.android.cts.ctsshim; com.android.cts. priv.ctsshim; más is be van kapcsolva, de azok nem biztos, hogy kellenek.
Lemaradt, hogy én is az osm0sys féle boxot tettem fel. XDA Developersen kerestem rá, és ott volt valami leírás az alapján állítottam be. Jelenleg a modulok között is fenn van, pont most, hogy ránéztem derült ki hogy frissítés van hozzá+ a M.H Props Config-hoz is. -
paizinho
tag
MyRaiffeisen app kontra Magisk problémám újra megjelent a rafis app 06.03-i frissítése óta. Hiába van elrejtve az app és a Hide-ban is bejelöve a rafis app, rögtön feljön, hogy root-oltnak látja a kütyümet. Addig semmi gond nem volt.
LOS 17.1 05.20-n vagyok, a 18.1-l még kivárok.
Van valakinek hasonló tapasztalata?
Megoldást még nem sikerült találni, ha lesz szólok. -
kigyi_23
addikt
válasz
vegyszer #7282 üzenetére
De mennyiért
Na persze jó lenne már leváltani az öreg harcost
Szeptemberben még megünnepelem vele a 4 éves évfordulónkat aztán a Mix2-t nyugdíjaznám végre
Csak a kérdés mire váltsak, mert hiába várom azt ami nekem jó lenne vagy iszonyat drága vagy valami nem bejövős rajt szóval 22-es csapdája.
-
vegyszer
addikt
Jön a Mi Mix 4 [link]
-
Zozo0525
őstag
Gondolom Viber meg google mail....
-
ANT
őstag
Kicsit felélesztem a topikot. Ma reggeli telefon bekapcs óta néhány telepített app nem akar elindulni. Rányomok a parancsikonra, egy mp-re feljön az alkalmazás ablaka, aztán rögtön bezáródik. A főképernyőn lévő widgeten pedig nem jelenik meg semmi. Egyszerűen nem jövök rá, mitől lehet ez. Biztonsági és akkumulátor kímélő beállításokban bogarásztam, hiába. Tegnap óta semmilyen változás/frissítés nem volt a telefonon. Az érintett appok: Gmail, Időkép, NHL app, Weather and clock widget.
Nova Launcher és gyári MIUI 12 global stabil verzió van a telón.
Valakinek valami ötlet? -
**CooL**
csendes tag
Nekem is ugyanez volt a problémám a Viberrel, sőt valamelyik nap egyáltalán nem akart működni a mobilnetem, ezért rákerestem neten, hogy mit lehet ezzel kezdeni. A megoldás amit találtam rá: Beállítások-SIM kártyák és mobilhálózatok-Hozzáférési pontok nevei- (számomra) "Telenor Online" felirat melletti kis jobbra mutató nyilacskára klikk -> és itt a hozzáférési pont szerkesztésében találod magad, ahol a Hozzáférési pont protokollját "IPv4/IPv6"-ra kell állítani.
-
SutPet
aktív tag
megcserélt simmel se megy, ha egy sim van bent a viber akkor se megy. minden más jó, gondolom vibernak van valami kínja nem a telónak. merem remélni.
-
SutPet
aktív tag
kipróbálom, de akkor is érdekes hogy minden más gond nélkül megy mobilnetről és am 4G-t is jelez és hasít mint a villám.
-
kigyi_23
addikt
-
SutPet
aktív tag
Sziasztok,
Megörököltem egy mi mix 2-t, gyári miui 12 van rajta frissen belakva. Dualsimmel használom, 1es sim privát szám, 2-es céges, mobilnet cégesre beállítva, viber pedig a priváthoz van kötve.
Az érdekesség az hogy mobilneten vagyok akkor vibernek nincs kapcsolata, nem tud se küldeni se fogadni. Wifin megy gond nélkül.
Bármi más programot próbáltam (messenger, whatsapp, skype, teams, slack) az működik szépen mobilnetről csak a viber nem. Előző telefonon(redmi 4 prime) is így votl beállítva a dualsim és gond nélkül ment. Mi lehet a gond? Ami beállítást csak tudtam megnéztem de nem látok hibát, nincs korlátozva az alkalmazás hogy csak az egyik simet vagy wifit használhatna. -
mgTerminator
veterán
válasz
ruszi_tomi #7266 üzenetére
Én szerencsére szoktam használni is, tehát nem csak van az asztalon.
Melóban azzal navigálok, vagy tartalék telefon. Sokszor mentett már meg -
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
mgTerminator #7264 üzenetére
Én már használtan vettem 45.000-ért, valami normális embernek eladom, mert ha nem használom ugyanúgy tönkre megy sajna.
-
Zozo0525
őstag
válasz
mgTerminator #7264 üzenetére
Jól gondolod. En is igy jartam a mi4c vel. Ezert inkabb meghagytam a mix2 -t az iphone se2020 melle😚
-
mgTerminator
veterán
válasz
ruszi_tomi #7263 üzenetére
Te odaadnád 30-40-ért? (de lehet sokat mondtam)
Anno eladtam a Mi4C-met mert kellett a pénz az új telóhoz, hát a mai napig bánom... Én vigyáztam rá, az új tulaj meg 1 hónap alatt lelakta, törte, zsíros kézzel fogdosta, full zsír volt a telefon, rá se lehetett ismerni. -
ruszi_tomi
aktív tag
Nekem lett egy Mix3, de még így is erősen gondolkodom adjam e el a Mix2-t, igazából rosszat nem tudok semmit mondani róla. Ez egy nagyon minőségi telefon, sok mostani középkategóriás telefont a mai napig körbe röhög.
-
goccer
aktív tag
Felraktam a hétvégén a hivatalos globál 12-es miui-t. Nincs vele semmi gond, bár azért úgy gondoltam volna, hogy a tavaly szeptemberi biztonsági csomag is kap egy update-et...
-
ANT
őstag
válasz
vegyszer #7255 üzenetére
Pedig ez tényleg eltűnt. Alapértelmezett alkalmazások ablakban még a böngésző funkció se szerepelt addig, amíg ezt a Via browsert nem telepítettem. És most is csak ezt tudom választani. Gondolom, itt azért meg kéne jelenni a telepített böngészőknek.
Amúgy nem vagyok egy droid expert, szóval nem mókolt ROM-ról beszélünk. Sima gyári Android 9, MIUI Global 12.0.1.0 (PDEMIXM). -
ANT
őstag
Mi a gyári böngésző neve? Vissza kéne telepítenem, mert a ma reggeli MIUI frissítés után egyszerűen eltűnt a telefonról.
-
mgaben
senior tag
Sziasztok!
Root-olt készülék, NFC fizetés. Magisk hide bekapcsolva, A Simple app elrejtése bekapcsolva, BusyBox modul feltéve. Egy ideig működik, aztán se szó, se beszéd meghal. Volt, hogy az segített, hogy kikapcsoltam a BusyBox modult, restart, visszakapcsoltam, restart, aztán működött. De ez így marcera. Unroot nem opció, az adaway-t nem engedem el.Valakinek ötlet?
-
Prt50
csendes tag
Valaki próbálta már a eu. globál stabil Miui 12-öt ?
-
ofgm
tag
válasz
Black&White #7240 üzenetére
-
vegyszer
addikt
válasz
Black&White #7240 üzenetére
Én is most leltem meg, hogy Fastboot módban kiadott fastboot oem lock paranccsal újra zárható a BL.
Bár azt hogy ezt mindent gyalul, nem találtam meg. -
kigyi_23
addikt
Meki itt megy előttem most néztem rá nem rinyál semmiért, de eddig más sem tette szóval valami ott azzal a rendszerrel volt ami fent volt neked.
-
ofgm
tag
válasz
vegyszer #7237 üzenetére
Az is fent volt az első gyalulásom előtt, de már nincs kedvem kísérletezgetni, ha vissza tudnám zárni valahogy, akkor még tennék úgy egy próbát, ha nem, akkor meg bebaszom a lomis fiókba. Amúgy, már mindent átköltöztettem a POCO F2 Pro-ra, bár munkás telefonnak még nem akartam használni, de ez már így alakult...
A POCO meg szerintem zárva marad, mert viszonylag teljesen elfogadhatóvá nőtte ki magát a MIUI. -
-
ofgm
tag
válasz
mgTerminator #7233 üzenetére
Van kettő céges alkalmazáson, amit frissítettek a németek, azóta nem tudok belépni mert módosított az operációs rendszered szöveget dobdja be, de ugyanez figyelhető meg a sima McDonald's-os alkalmazásnál is.
-
ofgm
tag
Mert már néhány app sír, hogy nyitott.
-
ofgm
tag
Sziasztok,
Volna egy kérdésem,
A XiaoMiFlash programmal nem tudom visszazárni a bootloadert, sőt a flash még csak el sem indul.
Mi lehet a baj?
A XiaoMiTool V2 progival full újrahúztam a telót, de abban meg nincs visszazárási lehetőség. Ezután ismét próbálkoztam a XiaoMiFlash-el a szűz rendszeren de ismét csak error...
....nem értem -
Zozo0525
őstag
van olyan hogy az órával feloldva tart.... biztosnágos eszközök vagy valahogy így keresd beállítások között. de egyszerűen leellenőrizheted ha kikapcs a bluetotth akkor is feloldva marad?
-
mgaben
senior tag
Pont ebbe futottam bele én is 2x a napokban.
Nekem ugye az órával való feloldás be van kapcsolva, szóval lehet amiatt csinálja. Szerintem én is kipróbálom, hogy kikapcsolom. Teló bal zseb, óra bal kéz, simán érzékeli. Esetleg a dupla kopp funkciót is kilövöm.
-
kr:sz
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Édesapámnak olyan problémája van, hogy a telefon zsebből feloldja magát (van egy xiaomi órája is, lehet ez is a problémával összefügg) és random tárcsáz a telefonkönyvéből. Többször is előfordult már ez. Valaki találkozott már ezzel a gonddal? Mi lehetne a megoldás? Korábbi verziót kellene visszarakni? Előre is köszi!
Üdv,
Krisztián -
mgTerminator
veterán
válasz
this is life #7222 üzenetére
Én nem szeretek visszafelé frissíteni így maradt a legutolsó, de szerencsére a Mix csak másodlagos tehát ha valami sürgős helyzet van és pont akkor vacakol akkor ott a Poco. De mondom szerencsére ritkán csinálja
-
válasz
mgTerminator #7221 üzenetére
Amúgy valamelyik update-t nálam is hóbortossá tette a gps működését , ment is vissza egy hibátlanabbnak nevezhető korábbi fw verzió .
-
mgTerminator
veterán
válasz
this is life #7220 üzenetére
-
válasz
mgTerminator #7219 üzenetére
Nehogy komolyan vegyél , emiatt raktam mögé a smiley-t .
-
mgTerminator
veterán
válasz
this is life #7218 üzenetére
Nem hiszem hogy user error lenne.... van hogy belépek és nincs hód. De volt már olyan is hogy M3 megy minden faszán aztán kiírja hogy nincs GPS jel, úgy hogy a telefonhoz hozzá sem nyúltam. De mondom mostanában elég ritka jelenség de előfordul.
-
válasz
mgTerminator #7217 üzenetére
Az csak user hiba lehet ha gond van néha napján a gps-el
. Ne próbáltad meg régebbi miui verzióval használni a telefont, az utolsó 2-3 update okozott zavart a műholdas rendszerben . Lehet hogy a május végi rommal kellene próbálkoznod.
-
mgTerminator
veterán
válasz
this is life #7216 üzenetére
Hát nálam azért néha gondol egyet és elveszti a GPS jelet
Bár mostanában elég ritka hálistennek
De amúgy tényleg jó teló, mai napig imádom! -
-
vegyszer
addikt
Sajnos új melóhely után kellett néznem.
Az új meg nem engedi a külsős készülékeket az üzembe. De lehetett válogatni. Így a szűk két éves mix 2 pihenőre megy, és örömmel kell gyári állapotban használnom a Mi Note 10 lite készülékemet.
Se bootloadernyitás, se root, se semmi.
9 év droid hegesztés után azt se tudom milyen is ez.
De azért még követem ezt a szellemváros topicot is egy darabig.
-
X2
csendes tag
válasz
this is life #7211 üzenetére
Hozzáférek de mielőtt szervizbe adom a gyári állpotot akarom visszaállítani hogy semmilyen személyes adat ne maradjon rajta.
-
Usb otg kábel/átalakító érintés helyett egérrel tudod vezérelni a telefont , a telefonról indított pc backup-ot a telefonra készíti el , utána lehet mtp-n a számítógépre másolni, ha jól emlékszek usb otg 3 hub működik , elvileg lehet rajta mouse és pendrive is (anno mi4c-n működött ez a megoldás) igaz nem biztonsági mentést , hanem átköltözést csináltam ,touchpanel sérülés miatt . Recovery módban(twrp) mtp eszközként csatlakoztatva a pc-hez nem férsz hozzá a személyes doolgaidhoz a telefonon ?
-
Ha a kijelző működik és csak a touchpanel , illetve ha miui 12 fut rajta , akkor egérrel indítva külső tárhely pl sd,pendrive,pc-re készíthetsz biztonsági mentést a telefon teljes tartalmáról , Miui 11 alatt pedig a telefon belső memóriájába ha van elegendő szabad terület . A mi pc suite eléggé hóbortos működésű , nem tudom mitől függ de ritkaságszámba megy ha látja a telefont és esetleg mentést is tud készíteni .
-
X2
csendes tag
Eltörörött az üvegem. A javitáshoz backupot kéne csinálni. Jó régen használtam a PC Suite-ot akkor sem működött. Végül a képek a letöltéséhez mást használtam. Viszont gyanus a PC suite verziószáma a gépen. Mintha ilyen nem is létezne. A hívatalos oldalon meg nem találtam. Tudna valaki segíteni?
-
vegyszer
addikt
válasz
osztszoroz #7204 üzenetére
IMEI számod van?
Mármint a teló szerint?Régebbi mentésből NVRAM esetleg nincs meg?
Egy csekszum összevetés érdekelne a jelenlegi állapothoz képest.
Lenovo A820/ZTE Blade esetén volt ilyen, hogy IMEI vesztés, és ott a TWRP NVRAM mentése volt a gyógyír. Esetleg újra írt NVRAM partíció. -
osztszoroz
aktív tag
válasz
this is life #7205 üzenetére
Igen, a létező összes software-es mókoláson túl vagyok. Bármit rakok fel, ugyanaz a helyzet.
Köszi. Sultanra ránézek. -
válasz
osztszoroz #7204 üzenetére
A wayteq-hez vidd szerintem . Bár ha nagyobb baja van pl alaplap akkor nem biztos hogy érdemes javítani. Hr esetleg miflash-el gyári rom telepítése meg volt már ?
A sultan mobilszerviz is dicsérve volt kinai telefonok szervizelésével kapcsolatban . Egy próbát talán megér. -
osztszoroz
aktív tag
Üdv mindenkinek! Budapesti szervízt tudtok ajánlani? Nem ismeri fel a sim kártyákat a telóm. WiFi is csak restart után van, ha éppen úgy gondolja. Valós tapasztalata van valakinek esetleg fővárosi szervízzel kapcsolatban? Köszi.
-
goccer
aktív tag
válasz
mgTerminator #7201 üzenetére
megrendeltem, 2 hónap múlva meglátjuk, köszi
-
mgTerminator
veterán
Elvileg jó, gyakorlatilag megnéztem lent az értékeléseknél a képeket és nem egészen olyan mint amiket rendelgettem. Amiket én rendeltem többnyire sötét sárga. Az a sárga réteg egy merevítést ad a fóliának hogy fel tudd tenni mert amúgy elég puha anyag, majdnem mint egy darab rongy, jó attól picit merevebb de érted.
De ha gondolod rendeld meg ezt, próbáld ki, vagy mutass másikat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Philippe Starck visszaült a tervezőasztalhoz, és sokkal jobb csúcstelefont rajzolt, mint tavaly: a lenyűgözően szép Mi Mix 2 átlagméretűre fogyott és jó irányba tereli a kávamentes trendeket.
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Minden, ami hőszivattyú
- Óra topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest