- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duduati
aktív tag
válasz
KaiotEch #5319 üzenetére
Igazából ha a nap végén tölteni kell az beleférhet. Kamera is valamennyire, csak olyan gondok ne legyenek hogy térerő, nem cseng ki, kicseng csak már megunják és lerakják addig xD
Samsung ami szóba jöhet az az A5 2017 ami bátyámnak eddig jól szuperál és az ára is jó, többet nem adok samsungért, mert kib@szott velem az éjjel és teló nélkül vagyok, bár most megyek és veszek valamit.
Esetleg még Iphone 6s, de nem akarok iphone-t, de ha az androidos így fog szivatni, akkor nemmarad más.
Tényleg nem használom agyon a telót, de ez nem állapot.
Neked mi volt a szoftveres bug, ami miatt nem szereted?
-
OberMotz
aktív tag
válasz
KaiotEch #5275 üzenetére
A kedvedért kipróbáltam: zárolt gépről is megy a másolás, ha engedélyezve van az USB fájlátvitel. Én speciel nem akarom hogy bárki bármikor bármit lemásoljon a telefonomról, de ez én vagyok és elfogadom hogy mások ezt máshogy látják
Ahogy nézem ez különben "gyárilag" maradt így, mert több helyen is láttam panaszokat hogy nem lehet az alapértelmezett USB csatlakozási módot perzisztensen átállítani, de workaroundok vannak .
-
válasz
KaiotEch #4574 üzenetére
Nálad valami gáz lesz szvsz, és ezt már többen mondták..
Amíg nem próbálsz meg egy teljes ROM újrarakást MiFlash-el, addig nem nagyon fogunk mást mondani, hiába jössz egyre az újabb gondokkal, mert nekünk meg nincsenek ilyenek..Lassan 2 hete megy nálam restart nélkül, és min 5 órás kijelzőidőket hoz hétköznapokon, mikor mobilneten vagyok, 2 sim-el, gatya térerővel..
Most 13 órája töltöttem, 2 óra screen van, tegnap egész du erről ment a zene BT-n itthon, és 30% felett vagyok még. -
-
batai15
félisten
válasz
KaiotEch #4534 üzenetére
Próbáld meg a romot újra rakni, wipe data stb tudod a szokásos. Viccen kívül, kb senki nem panaszkodik, én sem szóval vagy valami app okozza , vagy újra kell húzni.
Olyan nincs hogy tökéletes rendszer, főleg a kezdeti miui verziók, de nálam például 100ban bug mentes a rendszer. Lehet más használattal lenne egy kettő, de rossz szót nem tudok mondani most rá.
Telefonba ha nagyon bele kellene kötni az a beszéd hangszóró, lehetne erősebb. -
belan
addikt
válasz
KaiotEch #4524 üzenetére
Hat ne csodálkoz én soha nem rotolom egyik telefonomat se ,mindig a gyári megoldások híve vagyok és nálam nincs is ilyen probléma . Amúgy meg nem a telefon hibája sajnos androidon sok a fél kész megoldás. De ami nálad a probléma biztos azért van mert nem gyári rom van rajta .
-
Shyciii
veterán
válasz
KaiotEch #4444 üzenetére
Nem. A gyári email app, az email néven fut. Van egy Inbox nevezetű email app (egész pontosan Inbox by Gmail), amit a Google csinált, és teljesen más megközeltésből mutatja a leveleket. Ezért szeretem (én is). Nah ez nem működik már a harmadik Oreo-s kiadás óta se dev se stable vonalon.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
KaiotEch #4420 üzenetére
Ez az altalad hasznalt kulso program mivel jobb mint pl. a gyari kamera app?
En kiprobaltam, de nekem meg rosszabb kepeket keszitett, mint a beepitett miui kamera.Bluetooth fejhallgato hibatlan, nem akadozik, nem all le 1-1 mp-re.
Igaz ez mar az uj rom (eu 8.5.8 beta) de kesobb kiprobalom az autoban is. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
KaiotEch #4303 üzenetére
Olvasod a tieden kivuli hozzaszolasokat?
Az ittenieket, amit felhasznalok irnak a mi mix 2 -rol (es nem a mi mix 2 S-rol) ?
Nem az eltorzitott tesuteket kell nezegetni...szerintem.
Akku pazar, kb. duppla annyit bir mint egy samsung s8., mint tegnap este irtam 7-8 oras SOT van. Ha az nem eleg, akkor max 1-2 keszulek maradt, ami ettol tobbet tud.
Kamera nagyon jo! Pl. ugyanaz a modul van benne, mint a kamerakiralynak kikialtott huawei mate 10 pro- ban.
A video is jo, de a hanggal - zajos helyen - vannak gondok. (Visszhangzik)
A vizallosag soha nem is volt ennek a keszuleknek a tulajdonsaga, nem is ertem ezt miert hozod fel.
Hmm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged