-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz
muszi0521 #5333 üzenetére
Egyik kártyám Telenoros a másik Voda-s és nincs gondom nem panaszkodott senki, hogy nem ért el.
Na most hazudtam, mert ma reggel úgy láttam nem ment a Telenoros kártyám. Nem tudom mi volt a hiba, de térerő nem volt idáig ilyet még nem láttam rajt lehet Telenor hálózati hiba volt, de újraindítottam és nincs baj megy azóta is és előtte is gond nélkül ment. 7-es droidon voltak problémák sokunknak nem csörgött ki, vagy nem tudta fogadni a hívást. Én úgy tapasztaltam vidéki kisvárosokban akkor is ment valószínűleg frekvencia miatt is lehetett eltérés, hogy megy vagy nem megy. Most már ez nem játszik a hibát kijavították. (jelzem nem csak ennek a készüléknek okozott gondot konkurens gyártónál is tapasztalták)
-
candle-light
csendes tag
válasz
muszi0521 #4061 üzenetére
Szerintem teljesen prémium és elegáns, bár kissé csúszós a fogása. Ezen mondjuk sokat segít a gyári tok, amit adnak hozzá.
(illetve nekem már a dinnyés szilikon, mert 1. a szilikont jobban szeretem, 2. a gyárinak megrepedt a sarka, mikor újságok társaságában a telefon kölcsönhatásba lépett a gravitációval és a konyhapadlóval)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest