- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
niklebi
senior tag
Ne haragudj de nem értem miről beszélsz. ingbrzy 2018 okt. 24-én töltötte fel a Xiaomi EU oldalán az utolsó stabil romot. Az első hozzászólást nonoperez írta még azon a napon. A romokat mindig ezen az oldalon jelzik a hozzájuk tartozó letöltési linkekkel. Amikor itt megjelenik onnantól letölthető, tehát 2018 okt. 24-től. Ennyi. Én például már látom a heti új romot, ha akarnám letölthetném.
-
niklebi
senior tag
[Maradjunk ennyiben] ott nézd meg a dátumot. Máshova mikor tették fel az lényegtelen.
-
niklebi
senior tag
Nem véletlenül írtam, hogy a Xiaomi.Eu MIUI 10 8.7.19 romot használók nézzék meg nekem, hogy náluk van Tárhely engedély az Engedélykezelőben. Nálam ugyanis nincs, így nem tudok engedélyt beállítani. Az előző romokban volt csak ebben nincs. Úgylátszik senki nem használja ezt a romot de ha igen nézze meg nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest