-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
niklebi
senior tag
Szerintem is a Magisk jól működik, csak valami megszünteti a root-ot a telefonon. Nem az alkalmazásoktól veszi el, hanem teljesen megszűnik a rootolás. Holnapra kiderül, hogy a Tisztító volt a hiba oka vagy keresgélhetem mi okozza. Nem telepítettem semmit szombat óta a telefonra, tehát vagy az új EU romba van valami gebasz,vagy ?????
-
kigyi_23
addikt
-
-
Shyciii
veterán
Szia,
Én használtam pár hónapig LOS15.1-et. Official, és Unofficalt is (Andy Yan félét). Most épp Cardinal-AOSP-ot használok. Két okból tatrom jobbnak a LOS-hoz képest:
- Még több funkcióra képes (pedig a LOS se kutya)
- Szenzációs a screen on time-ja, pedig a LOS-al is többre volt képes a telóm, mint MIUI 9 alattAmúgy a 20-ai kiadásban a Cardinal-AOSP kapott egy másik kernelt, amivel még jobb az akksikezelése. Ezt tesztelem éppen.
Amúgy próbáltam Pixel Experience romot is, AOSP-Extended romot, AICP romot is. Ebből a 3-ból az AOSPExtended tetszett, de az akksiideje teljesen átlagos. Se nem jó, se nem rossz. A másik kettővel sem volt baj, működtek frankón, csak vagy a tudás kevés (Pixel Experience nyilván ez szándékos), vagy semmi olyat nem nyújtott, amitől azt mondanám, hogy hű.
De ha van konkrét kérdésed, akkor mondsza nyugodtan -
kigyi_23
addikt
Bocsánat nekem főszezon van dolgozok este meg max ránézek randlírozott-e valaki akit meg kell jól rendszabályozni vagy nyugi van a topic-ban a válaszokra nincs erőm
A telefon meg jól működik az ismert személyes problémáinkon kívül más nem jött elő ami gond lenne és várjuk a pitét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Elemlámpa, zseblámpa
- Opel topik
- Magisk
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged