-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Én sajnos komolyabb gondba futottam vele..a GPS totál K.O., nem működik se a Waze, se a Gugli. Emellett a mobil adatforgalom is szórakozik, restart kell néha, hogy helyreálljon, addig jelzi, hogy van, de valójában nincs, mailek nem jönnek meg, stb.
Miként tudok visszaállni az előzőre teljes radír nélkül..? Kezdem elveszteni a gyártóba vetett bizalmam :S -
Mivel a miui 10 feluletben tartalmazza a pie ujitasait tul sok ujdonsag nem varhato , a dark mod ami ujdonsag , elvileg nem lesz hivas rogzites bar miui eu-n azert eselyes hogy ezt nem bukjuk , változik a memoria kezeles , az ertesitesek (notification center) megjelenitese ,talan a camera2 api alapbol aktivalt lesz, s gondolom out of box mukodik a notch eltuntetese (ez minket nem erint), meg a blablabla teljesitmeny javitas ami mar 10 eve megy droidon es erezheto a hatasa ,mert egyre erosebb hw kell android ala .
Zozo0525
Nalam a biztonsagi szint 12.01 , gondolom 4 honap mulva változik amikor megint miui eu stable lesz elerheto.
Oszinten bevallva nem acsingozok a pie utan, jol elvagyok oreon, neha jojjon egy egy security patch annyival mar elegedett lennek,vagyok . Minden mukodik a telefonomon ,kamera teszi a dolgat ,a rendszer furge , volte mukodik ,uzemido jo , biztonsagi szinttel is el vagyok .
Ugy hogy szamomra a pie-re,miui 11 valtas annyira hiányzik mint mokusnak az erdotuz . -
Másik ROM felrakás után persze, hogy szükséges.
De én vagy 1 éve frissítgetem az EU ROM-ot és semmi baja az OTP appnak. Néha az ujjlenyomat belépést felejti el, de az meg szerintem app frissítés után van, nem ROM.
Csak nem értem a "mindig" szót a mondatában. Mert másik ROM-ról jössz vissza, akkor kell, az alap, de csak 1x.
-
-
-
Az uzemidot hosszabb tavon ertettem , anno mi4c-re volt olyan rom amitol merult mint a titanic ,talan ebbol fakadt a kerdesem . Ami lenyeg nálam a kamera ne legyen rosszabb mint volt, a wifi hotspot mukodjon , illetve ne crash-eljenek az applikaciok(magisk,cib,sygic...etc) .A temazhatosag ugy is bukos lesz szamomra , mert v10-re nem sok van ,foleg ami mely fekete …
porkiy
Mivel buildpropot kell szerkeszteni a bl nyitas es a root jog alap hozza .. -
-
-
-
Hivatalos MIUI fórumban a készülék topic-jában linkelték be. Nekem is felugrott értesítési sávban, hogy letölthető, rákattintottam, de nem töltötte le, mert azt írta, hogy a 9.x-nél nincs frissebb.
Többen is ezt tapasztalták, így aztán valaki belinkelte a közvetlen DL linket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest