-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vilmose33 #5670 üzenetére
Nem erre gondoltam. Régen időpontra lehetett kvázi "profilokat" készíteni, hogy teszemazt 22:00-kor wifi:ki, bt:ki, csendes:be.
Ezzel amit mondasz, akár mikor ha lezárod a kijelzőt, kikapcsol a net..
De nálam két developer óta új a Biztonsági központ akkumulátor része, és most nincs ott olyan(az akksi fogyasztási adatokat is csak a beállítások menüből látom).
-
válasz
vilmose33 #5501 üzenetére
A Xiaomi Magyarországtól kérdeztem:
Szia xy!
A Mi Store-ban már lehetőség lesz megvásárolni a Pocophone F1-et, várhatóan 6/128 GB-os kiadásban 114 900 forintos áron.
Üdv, a Xiaomi Magyarország Facebook csapataDrenadar:
Hát az ja.. Attól én sem vagyok boldog..Egyébként ha valakit érdekel, innen elérhető a POCO launcher. Még béta. Egyenlőre annyit vettem észre, hogy a menüben nem megy a gesztusvezérlés.
-
Shyciii
veterán
válasz
vilmose33 #5392 üzenetére
Inbox egy levelezőprogi. Komplett levelezésemről nem kaptam értesítést. Másfél hónapig a Pushover se ment. Az pedig nekem a munkához nélkülözhetetlen. Az értesít, ha egyik szerverünk elérhetetlen... Szal innentől kezdve nekem a miui kilőve. Nekem megbízható, működőképes rom kellett. Los megadja ezt, úgyhogy nem adtam el a telót. Az már csak hab a tortán, hogy Los alatt pl működik nekem a Cast funkció a tvmre, míg miui alatt az sem ment akármelyik tv-re.
-
Shyciii
veterán
válasz
vilmose33 #5209 üzenetére
Valamennyire árt, de szerintem túl van fújva. Azaz akksi, ami jelentősen romlik 1 év alatt, az gyorstöltés nélkül is xar lesz. A lényeg inkább az, hogyne engedd 10-15% alá esni. Nyilván etéren is van védelem, mertbár te azt látod hogy lemerült, de valójában nem, de akkor iserre érzékenyek legjobban a mostani akksik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest