-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
Drenadar #6802 üzenetére
xiaomi.eu_multi_MIMix2_V10.4.1.0.PDECNXM_v10-9.zip
MD5: 97e87de1dc576d40f63342f6c88f20e5
Upload Date: Jul 25, 2019 | 04:55PMEz biza android Pite alapú rom.
Neked melyik van fent?
Szerintem ha az első béták már jönnek, jönnek majd az első stabilok is hamarosan. -
vegyszer
addikt
válasz
Drenadar #6802 üzenetére
Nekem a Raiffeisen Bank mobil appja esetén volt gondom, mikor bele került az ujjlenyomat azonosítás.
Sikított a root/nyitva lévő bootloader miatt.
Azt megégem, hogy az Államkincstár mobil appja, vagy bármely bank appja (OTP Simple) sikít emiatt.
Azt nem, hogy a TV go, a Tesco scan&shop, a bevásárlás, vagy épp a clubcard appja, a nemzeti közmű gáz diktáló appja sikít emiatt. De hogy a gyerek elektronikus ellenőrzője root jogot kér, na az kabaré? Minek az? Mi a célja vele?Most a MagishHide Props Config jól teszi a dolgát, ez a frissítés se akasztotta meg. De januártól minden heti EU dev rom egymás után felment. Tiszta telepítés nem volt rajta. A kedvenc telóm mind a mai napig ez a Mix 2.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Drenadar #6802 üzenetére
Marad a Pie, de lényegében mindegy, mert így is úgy is újra kell húzni, ha át akarsz térni a dev-re.
Igen ezért nem telepítettem újra az egészet 2 éve
Mindig ezek az authentikatorok........ Utálom őket, de kellenek, mert biztonságosabb azért velük az élet. Eddig jól működik amúgy, de ez már megszokott a dev romoknál.
-
max-11
tag
válasz
Drenadar #5908 üzenetére
Szia, a törés az egyik apropó a cseréhez.
Nem kell azért strapafon...
A lényeg, hogy Ti biztosan jobban ismeritek a Xiaomikat, én meg nem és gondoltam akár más típust is ismertek a topik alanyon kívül, ami a célra kiválóan megfelelő és kapok javaslatot...
Továbbá nem biztos, hogy tudom, hogy melyik az újabb, melyiket támogatják várhatóan még pár évig és melyik az amin tuti simán elfut a Fortnite.
Köszi köszi, ha van tippetek!!! -
-
duduati
aktív tag
válasz
Drenadar #5316 üzenetére
Videó az annyira hogy használható legyen, fénykép kicsit jobban.
Inkább az, hogy ne legyen gyerekbetegsége, mint pl hogy nem jelzi a hívást, mert a 4.re csörög csak. Ez tudom hogy android hiba lehet, de akkoris.
Meg ne faggyon, vagy akadozzon.
Nem játszok rajta csak néha ippen aprósággal, de 2 heti 1x, nem kell rá sok progi se, de eddig az is kinyírta az enyémet.
Itt akkor minden ilyen szép és kerek?
-
válasz
Drenadar #4832 üzenetére
Vállalom
Rendben van, hogy ha vesz egy felső kategóriás telefont az ember, akkor elvárja, hogy mindenben jó legyen, és videózás terén a hang miatt a Mix 2 valóban értékelhetetlen. Ezzel nem vitatkozom.
De magam részéről ha tudom, hogy fontos, hogy videókat készítsek, és jó kép- és hangminőségre van szükségem, biztos nem a mobilomat cserélem le miatta(főleg ha tudom, hogy másban meg lehet rosszabb is az új). Egy célhardverrel ezerszer előbbre vagyok bármelyik mobilnál. Nyilván, plusz egy ketyere, nyilván, nem zsebbarát, de valamit valamiért. Ha jó videókat akarok, áldozni kell érte. Szerintem.
Én sem vagyok fotós és valószínűleg az életben nem fogok keresni vele, annak ellenére, hogy már egy valag pénzt elköltöttem erre(és még hol a vége..
), de szeretek fotózni szerettem volna jobb képeket és jobb minőséget, így vettem egy gépet és örülök, ha magamon kívül az ismerőseimnek tetszik amiket lövök. Felét mobillal sosem csinálom meg. Egyikkel se.
Félre ne értse senki, mindenki maga dönti el, neki mi a prioritás, ez csak az én véleményem. Lehet kövezni érte, de attól még nem fogom másképp gondolni
-
-
Shyciii
veterán
válasz
Drenadar #4610 üzenetére
Csak mikor pl horvátoknál, görögöknél a tvben semmi sincs, akkor jól jön a teló képének kitevése a tvre, és mehet a film...meg persze ez akárhol megy csak wifis tv kell. A netflix választéka meg igen gyér magyar nyelven. Az angol szinkrontól sokaktól eltérően én nem vagyok elájulva.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Drenadar #3835 üzenetére
Nincsenek mar pontos emlekeim a 7-es rendszerrol, de azt tudom, hogy semmi gond nem volt vele.
A 7-8 valtaskor (az elso 8-asnal) en meg visszamentem 7-re, de a kovetkezo frissites utan maradt a 8.
En azt mondom, hogy a fejlodes (es a biztonsagi frissitesek) miatt valts.
A tiszta telepites nyilvan jobb, erdemes lehet gyalulni... -
válasz
Drenadar #2369 üzenetére
Van egy új funkció (vagy eddig nem vettem észre). A lényege, hogy a telefon energiatakarékosságból kikapcsolja az ujjlenyomat olvasót stb. amikor azt gondolja, nem használod a telefont. Nekem állandóan rossz pillanatot választ a takarékosságra. Lehet az volt.
Megnéztem: nem interaktív mód a neve
-
kigyi_23
addikt
válasz
Drenadar #2369 üzenetére
Nem frissült valami app, nekem is problémázott ma reggel nem indítottam újra, de leállt valami google szolgáltatás és kidobott kezdőképernyőre lezárta a telefont. Ujjlenyomattal nyitottam újra és jele sem volt a hibának. Érdekes ilyet még nem cisnált eddig. ( lassan 3 hete az utolsó frissítés úta megy restart nélkül
Lehet megkívánta az újraindítást)
-
Kornel
veterán
válasz
Drenadar #2324 üzenetére
Ez jó kérdés, tegnap konkrétan felidegesítettem magam ezen...
Haverom irt, miközben én videót néztem, persze állandóan lehalkult a hang...
Nagyon nem jó ez így.Ugyanez Android auto-val, hallgatom a zenét, és a waze értesítései is több másodpercre nullára halkítják a hangerőt...
-
Kornel
veterán
válasz
Drenadar #1714 üzenetére
Mondjuk abban, hogy csak a Mi A1 hivatalosan Magyarországon forgalmazott Xiaomi telefon.
A Redmi note 3 SE (de a Redmi note 4/4X is) hivatalosan itthon forgalomazott Xiaomi telefon, előbbi esetén EU töltővel, ami Kínában készült, Xiaomi logóval.
Gondolom ezt is megmagyarázod.Nem tudom miért kell vastag betűvel kiemelni, esetleg OFF-ba tehetnéd, oda való
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Drenadar #1695 üzenetére
Itt azt kellene megnezni, hogy a mi mix 2 a xiaomi szerint milyen piacra szant keszulek.
En abban latok logikat, hogy ha mar belekerult egyebek mellett a b20-as szabvany, az azt jelemti, hogy nem csak Kinaba szantak.
Mondjuk a bemutatsa a keszuleknek is Indiaban tortent, de sem a b20, sem az indiai bemutatas, sem pedig a global elnevezes (globalis) nem jelenti azt, hogy ez Magyarorszagra is szant keszulek.
Az a kerdes maradt akkor, hogy a korabban media marktban arusitott xiaomi keszulekek, illetve a ma is hivatalosan kaphato redmi note 4 akkor milyen elhatarozasbol, es milyen feltetelekkel van a magyar polcokon.
Szoval minket "oldalnak" lehet igaza...szerintem. -
Kornel
veterán
válasz
Drenadar #1684 üzenetére
Maradjunk annyiban hogy igaza van a srácnak.
Kérdezett valamit, normálisan, erre mindenki jön a ROM-olassal.
Én se fogok ROM-okat telepítgetni, 10 lépésen keresztül, pedig van közöm az informatikához, de nem fogok téglásitani egy 140k-s telefont.
Az megint tévedés, hogy nem magyar kézbe szánták a telefont, mivel ez egy global kiadás, hivatalosan elérhető magyar nyelvvel a global ROM-ban, így magyar kézbe is szánhatták.
Mivel több helyen (Kínából és itthon is) lehet global ROM-al kapni, ezért szerintem nem kell ROM telepítésre buzdítani, amikor direkt leírta, hogy nem szeretne ezzel foglalkozni. -
válasz
Drenadar #1684 üzenetére
Nekem Global van fent, de egyetlen kínai feliratot sem látok benne.
Ettől függetlenül igazad van, mert én sem vagyok telepítgetős típus, de nekem is kellett kétszer. Mondjuk azóta eszembe sem jut, mert így megfelel, nem érdekelnek annyira az újdonságok, hogy piszkáljam.
-
PeteePeti
őstag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Drenadar #1668 üzenetére
Majd ranezek, hogy hogyan tudom feltenni, Qnap nas-om van. Mondjuk nekem az automata szinkronizacio a lenyeg, hogy ne kelljen vele bibelodni.
(#1669) kigyi_23!
A flickr nekem nem jott be, mind a szinkron, mind a pc-n torteno hasznalata nekem korulmenyes. Monjuk az utobbi idoben nem hasznaltam, lehet ranezek. -
-
niklebi
senior tag
válasz
Drenadar #1326 üzenetére
Mivel minden segítségnek örülök így a MIUI hu-n azt ajánlották, a problémám megoldására, hogy mivel a telefon EDL módban ragadt így hosszan nyomjam a bekapcsoló gombot és az kiveszi. Szerintem kár volt hallgatni a tanácsra, mert mostmár a pc. sem ismeri fel a telefont Qulcom HS-USB QDLoader 9008(com4)-ként. Már csak com4 van. Azért megpróbáltam fleshelni, de időtúllépéssel kilép. Holnap bejárom a várost(Szfvár) hátha kapok EDL, vagy deep flash kábelt. Persze azt is megkérdezem tud-e valaki segíteni. Ha semmi nem jön össze csinálok én deep flash kábelt és újra próbálkozom. Már többet tudok a telefonról mint az eddigi összes telefonomról összesen.
Ha így sem lesz semmi akkor kimegyek a 4. emeleten az erkélyre és jó messzire eldobom. Nekem nagyon kezd elegem lenni az egészből. Hát ennyi a helyzet. -
niklebi
senior tag
válasz
Drenadar #1279 üzenetére
Az idegességtől fel tudnék robbani. Mi a fenéért bíztam ennyire abban a nyanvadt XiaomiTool programban. Mindenhol csak dicsérték még az XDA Developer oldalon is ajánlották. Ha először csináltam volna ilyet azt mondom én voltam a hülye, de már a symbianos telefonjaim is mind felvoltak törve. Az eddigi androidos telefonjaim mind rootolva voltak a Titanium program miatt + van más csak roottal működő programon is. A legrosszabb, hogy nem tudom miért lett ilyen. Ha tudnám már megoldást is találtam volna.
Írtam az info@miuiszerviz.hu-ra ,és írtam a XiaomiTool készítőjének is. Remélem valaki csak tud segíteni. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Drenadar #1194 üzenetére
Nem allitodott el, ez ilyen gyarilag.
Alapjaba veve egy picit pirossas, rozsaszines a kijelzo, valaki eszre sem venne, vagy epp tetszene neki, de en meg szeretnem, ha szinhelyesebb lenne.
Ez az egesz aprosag, egy picit allitanek a dolgon, ennyi.
Termeszetesen a beallitasokban levo lehetosegek valtasakor masak lesznek a tonusok, (zoldes, fakobb, stb.) de egyik sem az igazi. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Drenadar #1095 üzenetére
En telefon buz. vagyok.
Kiprobalok minden olyat, ami tetszik, es hala jo istennek ezek felsokategorias telefonok.
Addig huztam magam a mate 10 pro-n hogy csak megvettem, a mix2-ot meg eladtam.
Maradjunk annyiban, hogy nekem a xiaomi jobban bejon.
Ha minden igaz, akkor 13.00 -kor. mar a kezemben is lesz egy mix2...
A huawei meg ment az aprora! -
Shyciii
veterán
válasz
Drenadar #1088 üzenetére
Tehát azt állítod, hogy Ance nem átélni akarja a 2 éves kislányának pillanatait, hanem fotózni, és ezért kvázi nem normális.
Azt állítod, hogy én teljesen hülye vagyok, ha nyaralás közben nem átélem a szép épületeket, vagy naplementét, hanem inkább fotózom, és ezért lekések ezekről, hisz a ház ugye arrébb áll, meg a naplemente is 3 másodpercig tart, szal inkább ne fotózzak, hanem csak éljem át, teljesen butaság fotózni
Továbbá azt állítod, hogy akinek munka része, hogy fotóznia kell az hülye mert inkább élje át azt a pillanatot, és természetesen ezt közli a főnökével is.
És akkor arról még nem is beszéltem, hogy milyen frankó kompozíciókat lehet alkotni fényképezéssel 1-2 tárggyal összehozva, amit te elsőre, de másodikra sem veszel észre ha pusztán odanézel.Látom egyszerűen képtelen vagy megérteni a fotózás lényegét, és le vagy ragadva a wc-s szelfiknél.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Drenadar #1083 üzenetére
Nekem naponta kell a fenykepezo.
Munkam soran szinte minden nap, es magan eletben is hasznalom, mivel nem tartok kulon fenykepezot.
Nem facebook, vagy instagram, hanem a csaladi elet soran.Csak nehany pelda:
Vizora allas (sotet eldugott helyen)
Csaladtagok altalanos megorokitendo pillanatai
Kutyank
Szuletesnap
Karacsony
Nyaralas
Stb. -
válasz
Drenadar #807 üzenetére
Köszi! Próbálom majd. Még nem csináltam semmit, de a leírásod alapján egyenként rá tudok keresni, mit hogyan kell.
Én Meizu Ep51-es blutooth fejhallgatót használok, nekem nagyon bejött, mert nem “agybadugós”, azt nem szeretem. A tesztek dícsérték én a hangja is bejött. Biztos van ahol még kapható. Már van utódja is, az Ep52 a Gearbesten most akciós. Az asszem “agybadugós”.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged