- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Karavik #4857 üzenetére
Jól mondod. Teljesen korrekt voltál. Én ezért is mondtam korábban, hogy én tuti nem váltok Mi Mix 2s-re. Senki értelme. Talán majd a Mi Mix 3-ra. Ráadásul most olyan hírek terjengenek, hogy 1 hétre emeltek a bootloader nyitási idő engedélyeztetését. Ha ez igaz, akkor megint rossz irányba kezdenek menni a dolgok.
-
maximilian4
addikt
válasz
Karavik #4852 üzenetére
Mert a telefon meg arra való és az határozza meg a kamerája "jóságát" hogy este zsebből előkapva milyen profi fotót fog csinálni. Elárulom hogy telefonnal, zsebből előkapva, este sosem fogsz tudni profi képet csinálni, de még jót sem nagyon.
Max azon lehet filózni,
hogy melyik telefon készíti a kevésbé sz*r képet ilyen körülmények között. -
belan
addikt
válasz
Karavik #4294 üzenetére
Nem is értem mit fanyalog a jónèp ,ha ennyire kamerával vannak el folgalva akkor vegyenek egy s9plust ami 2 szer drágább vagy iPhone x ,ezek telefonok se jobbak mint a mi mix 2 vagy 2s ,csak jobb képet csinálnak és 2 szer annyiba is kerülnek plus van ip67.68 nagyjából ennyi meg nagyobb felbontás oled kijelző ha valakinek legjobb kamera kell ne mi mix 2s vegyen . Szerintem is mi mix 2 mi mix 2s nagyon jó telefon más gyártók egy ilyen tudású külsejű telefonert sokkal több pénzt el kérnének mert sok esetben a márkát kell megfizetni.
-
Shyciii
veterán
válasz
Karavik #4294 üzenetére
DXOmarkot hagyjuk. Neves fotósok is vitatják azon pontozásokat...
Kamerán erősítettek. De ha jobban elolvasod, akkor a hardver terén. Szoftveresen viszont problémákkal küzd, lásd hdr, ai, videó hang, optikai zoomos fotó teljesen átlag képminősége, videók nappali képminősége is gyakran zajos. Ezek mind le vannak írva, tehát nyilván nem erre értették az előrelépést.
Az meg hidegenhagy, hogy milyen szoftver volt rajta. Így adta ki a kezéből a xiaomi (nem először), így tartják első körben megfelelőnek. Szoftver, programozásban még mindig el van maradva a xiaomi. Még egy olyan telóval sem találkoztam, ahol meg merték engedni maguknak, hogy olyan szoftvert adjanak ki, ahol heteken, hónapokon át gondok vannak egyes szoftverek értesítésével pl. És ne jöjjünk a developer verzióval, mert Nexus-on anno használtam Developer Preview-kat, és egyikben sem voltak ilyen gyermeteg hibák. -
Shyciii
veterán
válasz
Karavik #4209 üzenetére
Wireless display nem működik? Mármint a telefon képének kiküldése wifis eszközökre? Mert nekem az mindig működött cm alatt. Pont ez nem működik nekem most Mix 2-n a philips tv-mre. Puritánság amúgy a lényeg. Substratum miatt viszont úgy témázhatod ahogy akarod szemben a miuival. A rendszer szintű ftp meg hiába van miui alatt, ha a mixplorer pl sokkal jobb, barátságosabb, és gyorsabb, mint a miui rendszerszintű programja
a gyári fájlkezelőt én pl azonnal töröltem
Amint látod én ennél sokkal fontosabb hiányosságot írtam le a miui hiányosságból, ami már sok éve benne van a volt cmbende írhatnám alap dolognak
, hogy a notification hangerejét is ezer éve lehet külön változtatni cm alatt, míg a vadi új china beta-ban sem lehet. Ezek fontosabbak, mint a zárképernyős noti shadeek, amire viszont szerint a Los15-től képes már. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Karavik #4189 üzenetére
Rég volt, igaz sem volt... Még mi 1-sem volt, de már miui port igen. (Mi 1 megjelenése 2011. augusztus)
Anno saját magunk tapasztaltuk az átmenetet cm-ről...zozyk, vagyula es a tobbiek...de az már samsung s2 -őn volt.
Nem hittem volna akkor, hogy nekem valaha mi telefonom lesz.(#4191) Shyciii !
Wajk-nak ajfonja van par eve.
A romjainak beta teszteloje voltam samsungon, de miutan en is almara valtottam abban az idoben, ebbeli kapcsolatunk megszakadt. -
tomboy0013
veterán
válasz
Karavik #3660 üzenetére
Tisztában vagyok a technikai működésével, arra értettem, hogy ugyanúgy mutatja az értesítéseket meg az órát mint OLED-en, nincs ebben IPS-en se semmi csoda meg varázslat, ugyebár azon is kezdődött ez az egész és nem falta le az akkut már a Motorolák idején sem. Évek óta működőképes funkció azon is, itt meg úgy megvannak egyesek lepődve ezen mint akik burokban éltek eddig. Nem rád értem ezt mert te csak normálisan leírtad a véleményed.
HUTCHDB (#3645) : [link]
-
válasz
Karavik #3462 üzenetére
Remélem azért ezeknél lesz valamivel több is a Mi Mix 2s-ben, mert még így nagyon ott vagyunk, hogy érdemesebb egy Mi Mix 2-öt venni majd, aminek megy lefelé az ára az S megjelenése után, vagy lehet hogy dobbantanak a Mi7-el egyet (ha lesz B20 benne), akkor inkább arra kell várni.
-
válasz
Karavik #3450 üzenetére
Az általad linkelt cikknél az alsóbb képeken ott van hátulról is és tök ugyan olyan, mint a sima Mix2. Oda is oda van írva, hogy Mix2S. Szóval akkor vagy nem olyan lesz, vagy az nem lesz benne, amit felsoroltál..
Shyciii:
Nem azért, de nálam eddig is olyan volt a HDR, hogy sötétebb fényviszonyok közt tovább tartott neki egy-egy kép, cserébe szerintem nem is volt sok haszna, hatalmas különbséget én sosem véltem felfedezni vele, vagy nélküle. Most fotózva mozdulatlan telefonnal(az alsó kis képen ami a galériát nyitja látni, hogy mikor ténylegesen kész a kép) sötétben is teljesen elfogadható, és van is különbség rendesen az On-OFF mód közt. -
Shyciii
veterán
válasz
Karavik #3455 üzenetére
Karavik. Ne nézz már ilyen hülyének. Az előző verzióban amúgy ez tök gyorsan ment. 8.3.8 alatt nekem alapból be van kapcsolva a HDR, és egy homályos fotó nem készült, most meg 4-ből 3 kapásból.
Amúgy nexus esetén is adódik hdr on volt, mégse volt gondom a homályos fotókkal. Most valamit nagyon átvariáltak, de szerintem rossz irányba. -
-
niklebi
senior tag
válasz
Karavik #2994 üzenetére
Elsöre erre reagálnék: Bárki felhívja a Telekom-ot VoLTE szolgáltatással kapcsolatban annak készséggel állnak rendelkezésre. Ez nem tabu téma, hogy személyesen kelljen vadászni überokos, bennfentes hónap dolgozója Telekomos cimborára.
Nem vadásztam senkire, ráadásul BP-ten mikor Székesfehérváron lakok. Nem tartozik rád ki miért megy be egy Telekom üzletbe, de ha már ott van akkor ne kelljen még külön telefonálgatni azért amit ott is megkérdezhet.
A VoLTE kapcsolatra meg csak annyit, hogy Neked van igazad. Hiába van bekapcsolva telefonáláskor átvált H+-ra. -
válasz
Karavik #2959 üzenetére
Hm.. Jobb, mint az Iphone X félszigete, ennyi még bele is férne, de szvsz akkor se lenne semmi baj, ha az a pár milliméter végig hiányozna a kijelzőből, és maradna szimmetrikus. Arról nem beszélve, hogy ok, a kamera ott van, ok, az ujjlenyomat olvasó hátul, vagy a kijelző mögött, na de hol a light sensor és a led?
-
Shyciii
veterán
válasz
Karavik #2967 üzenetére
Nah ezt a romot 15 perc múlva töröltem, és visszamentem a múltkori xiaomi-eu-s mentésemre (csak pár dolgot kellett frissítenem). Már az első bootkor látszott, hogy akadozik, lassan reagál bármilyen érintésre. Kapott még egy reboot-ot, akkor már 2 fokkal jobb lett, de ha pl Play Store-ol elindítottam egy letöltést, akkor megint teljesen halott volt a teló, megint alig reagált bármire úgy belassult. Természetesen wipe data, system is volt, cache, dalvik cache is, Nem tom, hogy a Global dev ilyen-e, vagy csak a saját módosításaik, de ez így nagyon gáz. Úgyhogy marad a jó öreg xiaomi.eu
-
Shyciii
veterán
válasz
Karavik #2967 üzenetére
OTA engem annyira nem érdekel. Nem gond nálam hogy be TWRP-be, aztán install. Az viszont azért nem lett volna rossz, ha odaírják, hogy a Global-hoz képest miben tudnak többet, mint ahogy a XIaomi.eu is leírta sok-sok sorban. No mindegy. Ebben a pillanatban ment fel. Gyorsan pár alap konfigot megejtek, aztán gyorsan megnézem. Egyelőre többre nem futja, mert dolgoznom is kellene
-
Shyciii
veterán
válasz
Karavik #2962 üzenetére
Most nézem, hogy a global oreo előrább tart verziószámban, mint a developer, de gondolom egy régebbi developerre épül. Viszont ha ez tetszik meg, akkor keresnem kell a rengetegben egy témát, aminek a statusbar modja elegáns szürke gombos, mert az viszont nagyon bejön a MIUI Globe beatuy modjában.
-
Shyciii
veterán
válasz
Karavik #2962 üzenetére
Nekem az a jobb felső sarokban levő kitüremkedés nem tetszik. Inkább ne legyen edge to edge 100%-osan, de legyen normális szimetrikus kinézete. Ráadásul egyelőre fenntartásaim vannak a kijelző alatt elhelyezkedő fingerprint szenzorral is. Ha olyan lesz, mint a Vivo-é, hogy nem oda kell érinteni, hanem határozottan megnyomni a kijelzőt, akkor nekem felejtős lesz.
Köszi az újabb MIUI "klónt". Lehet hogy kipróbálom, mert ez a MIUI Globe jobban merül, mint a xiaomi.eu, pedig elvben azon még finomítottak akksi és proci terén. Hatása nincs, ellenben nekem picit jobban merül, no meg zavaró, hogy a scriptjük hibás, úgyhog a xiaomi.eu összeszedettebb. -
Shyciii
veterán
válasz
Karavik #2824 üzenetére
No igen. Az ritka pancser megoldás. Amúgy totál érdektelen az a telefon nekem. Snapdragon 845 felesleges. Méretben már a sima Mix 2 is nagyon jó. Max akkor lenne érdekes nekem, ha jelentősen fejlődött kamera terén, de ezt kizártnak tartom, mert mindenről pletykálnak, csak pont erről nem.
-
paizinho
tag
válasz
Karavik #2803 üzenetére
Nem a rendelés "nyomkövetésnél" írták, hanem a reklamációmra, miszerint lejárt a vállalt szállítási határidő. Korábbi rendelésnél utolsó napon szállítottak, most már 1 hét csúszásban vannak.
Remélem nem került nagyon sarokba a kontérner, mert az 1 hónap azért már sok lenne.
@kigyi_23, Karavik, Drenadar : köszi a válaszokat, infokat. -
kigyi_23
addikt
válasz
Karavik #2803 üzenetére
Elvileg nem gáz tervezett eljárás hiszen amikor áthajózzák (ez azt jelöli AMS vámeljárás konténeres automata vámolás) akkor vámköteles. Nem kell aggódni ott lerendezik és jön tovább. A probléma inkább akkor van amikor ez a rendszer csúszik és a konténer elkerül valahova a "sarokba". Na ilyenkor van az amikor késik a csomag
-
unskillful
aktív tag
válasz
Karavik #2679 üzenetére
Találtam valami patch - et, ami felülírja az értesítési rendszert. Próbálta esetleg valaki?
https://xiaomi.eu/community/threads/global-rom-notification-shade-port-for-xiaomi-eu-rom-developer-stable.43151/#post-406763
Bocsi. Mobilról vagyok.
Jah és most látom hogy mix 2 oreo-n nem működik. Szóval tárgytalan. -
kriszitan
csendes tag
válasz
Karavik #2578 üzenetére
Srácok valakinél túlmelegedés volt-e? ( nem olvastam végig az összes oldalt ) MIUI Global 9.2 stabil ( 9.2.3.0 NDEMIEK )
Android verzió 7.1.1 NMF26X
10 perc játék után forró a telefon.
Valaki tudna segiteni vagy valami hogy mit csináhatok vele vagy melyik rom javitja ezt?
Ahogy olvasgattam neten angol fórumokon ez szoftveres hiba.Köszi a segitséget !
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Karavik #2482 üzenetére
Ez igy van, ezert is irtam, hogy en hibaztam!
MAS:
Aki mar hasznalja az eu-s oreot, mi a velemenyetek rola?
Nekem picit gyengebben muzsikal, mint a nougat.
Picit meg meg akad, neha gondolkodik is.
Az ujjlenyomatolvaso is lassabb szerintem.
Az akku viszont nekem visszaallt a nagyon jo allapotra, kb. 8 ora a SOT. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Karavik #2475 üzenetére
1.
A linkelt leirast lattad?
Abban azbelso pont a system mount, tehat most is, mint ahogy kb 20x mar igy csinaltam ezt a muveletet 7-es androidon.
Itt valami mas gond van (twrp kompatibilitasi problema) vagy esetleg neked az uj twrp-vel root nelkul megy a szerkesztes es visszaallitas (engedelyek megadasa)2.
Ekkor is be van pipalva a system, meg sem talalom a fajlt... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Karavik #2466 üzenetére
Ezt kifejtened?
1.
A build.prop fajlt twrp recovery allapotban ki tudom menteni parancssorbol, pc-n tudom szerkeszteni, viszont a visszajuttatas nem megy...failed az adb push build.prop /system/ command megadasa utan.2.
A twrp file managerben en nem talalom a build.prop fajlt, pedig keresem egy ideje...
Hol van elrejtve? -
P.Miki
csendes tag
válasz
Karavik #2335 üzenetére
Köszönöm minden jól ment most már Global romom van
Viszont lenne egy-két kérdésem:
- Hogy lehet a fényképekről a Shot on Mi Mix 2 vízjelet letiltani?
- A tárcsázóban hol lehet a kedvenceket megtalálni?
- A tárcsázóban a Hívások részben angol sorrendben vannak a nevek, csak a névjegyzékben tudtam átállítani magyarra. Hogy lehet itt is átállítani?
- Hogy lehet a gyári hívásrögzítőt rávenni, hogy minden hívást rögzítsen?
- Hova ment a gyári hívásrögzítő?PMiki
-
Shyciii
veterán
válasz
Karavik #2449 üzenetére
Őőő. Ez egy kicsit fura angol szöveg. Ez azt takarná, hogy rebootoljam a készüléket, hogy működjön a gyorstöltés?
Amúgy ahogy néztem akkor jött ki tömegesen ez a gond mikor a MIUI 8-asról MIUI 9-esre váltottak.Igen, kipróbáltam. Reboot után már 450mA-al tölt, hanem 2860mA-el. Mindjárt más.
-
Shyciii
veterán
válasz
Karavik #2446 üzenetére
Igen, azt is olvastam. Még jó hogy csak facebook messengert használok. Abból is a Lite-ot. Viszont újabb bugra leltem. Illetőleg ahogy olvasom ez a 7.1.1-es MIUI beta-ban is megvolt pár embernek, de most már nálam is előjött Oreo-n, miszerint a gyorstöltés funkció nem működik. De nagyon nem...azért ilyen alapvető hibákat bakker...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged