- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #5162 üzenetére
feltettem a gcam-ot, sokkal jobb, mint a gyári.
MÁS:
Itt a 65. hozzászólásban van egy óra, időjárás, dátum widget. Nem tudjátok ez melyik lenne?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #5125 üzenetére
Ha esetleg valakit erdekel:
Video editor for youtube, my movie maker tokeletes video egyszeru konvertalasra. -
OberMotz
aktív tag
-
Shyciii
veterán
válasz
HUTCHDB #5085 üzenetére
Ne búsulj. Nem tom te mennyire használod, de erős használattal biztos nincs 8,5 óra. Ahhoz kevés az akksi. Viszont nekem a Los erős használattal 6,5 óra már jó nekem. Az 2 órával több, mint a miui 9 volt. Ráadásul a Los 15.1 erősen az elején van még, és mégis hiba nélkül fut, minden megy, és ilyen kijelzőidőt kapok
-
Maist
senior tag
válasz
HUTCHDB #5070 üzenetére
Magisk: link
Másik megoldás az unroot-ra: miután visszaállítottad a rendszert, jó minden, akkor TWRP-ből dirty flash-el ráengeded újra a rendszert, tehát nyomsz egy sima zip telepítést, végén wipe cache, dalvik. Újraindulás után a Magisk manager-t simán eltávolítod.
Titanium backup viszont úgy az igazi, ha megveszed. Viszont nem oda kell kattintani, hogy a play-ből, hanem támogatást nyomni neki pár dollárt (le van írva szépen, ha oda kattintasz a free alkalmazásban), és jön a kód e-mail-re a teljes verzióhoz. Ott pedig kötegelt műveletet kell választani, mentés, visszaállítás, stb.
-
Maist
senior tag
válasz
HUTCHDB #5067 üzenetére
Még ne örülj, Miui 9 alatt szinte semmit nem mentett...
Nem tudom 10 alatt mi a helyzet vele, gondolom maradt rossz.
Egyébként nekem a Titanium backup nagyon bevált, meg is vettem, épp a Miui-s saját mentés szerényebbé váló képességei miatt. Ha a root a gond, akkor csak addig legyen root a telefonodon, míg a mentést, visszaállítást megcsinálod, utána un-root, és kész.
-
sonyz7
tag
válasz
HUTCHDB #5052 üzenetére
Az OTA még nem megy, itt vannak a linkek:
[sourceforge]
[androidfilehost] -
-
bloggiold
tag
válasz
HUTCHDB #4983 üzenetére
Az ébresztés visszavonta, már nem csinálja a gcam, de a képminőség nekem a gyári appal jobb. Konfigurálva biztos jobb lehet ( modell, HDR+ parameters, speciális beállítások és a a Debugging and tools lehetőségek beállítása)
Tiszta telepítés után a Mi Cloud mentésből minden szépen visszatér, a regisztrációt igénylő alkalmazások(porszívó, fogkefe, óra, telefon előfizetés, villany, gáz stb.) a Titanium Backup gondnélkül visszarakta, csak a banki alkalmazást kellett újra regisztrálni. -
bloggiold
tag
válasz
HUTCHDB #4977 üzenetére
Az akvárium hatás továbbra is fent áll, a videó hangminősége a túlzott zajszűrés miatt .zar.
Próbáltam a gyári és az általad ajánlott gcam verzióval is. Sőt a gyári kamerával a képminőség is élethűbb.
Első kőrben csak simán frissítésként raktam fel a Miui 10-et. Utána tiszta telepítéssel, minden törődve lett, meg kellett ezt lépni, mert a Wakelock Detectorban az awake (felébresztés) 6-13% volt a Xiaomi keretrendszer miatt. Most így tisztán felrakva jónak tűnik, de a gcam ébresztgeti a telefont, úgyhogy megy a levesbe. -
Maist
senior tag
válasz
HUTCHDB #4958 üzenetére
Én ezzel szoktam szerkeszteni, root-al tökéletes: build.prop editor
-
kigyi_23
addikt
válasz
HUTCHDB #4963 üzenetére
Hát TWRP-ben ott lesz ahol eddig is volt a system-ben (csatoltad?)
Nekem az ES file explorer van fent én azt használom mindenre ebben van szövegszerkesztő abban szerkesztem elmentem TWRP-ben meg ugyanoda visszamásolom felülírva a régit. Ez úgy 2 perc. Gyorsan megcsináltam én is, ha már leírtam most újra van google camera
Apropó melyik fényképezőt használjátok ti? Elfelejtettem a nevét
Akkor nem raktam fel most meg nem találom.
-
Shyciii
veterán
válasz
HUTCHDB #4849 üzenetére
1. Ha egy mobil nem tud jó, tiszta, éles, részletgazdag képet készíteni egy amatőr kezében, akkor nem jó
2. Megnéztem a linken egy gyenge fényviszonyok között készült képet. Ilyet tudott a Huawei P9 is (csak az két generációval régebbi). Elhiszem, hogy Xiaomihoz képest jónak számít, csak az kevés. Legalábbis nekem. -
bloggiold
tag
válasz
HUTCHDB #4831 üzenetére
Azért néz még vissza ide is, én szerettem a fotózáshoz kapcsolódó hozzászólásaidat.
Barthezz2 megáld az ütő bennem, amikor megláttam a linkelt képeid. Csak a képekre figyeltem és nem néztem, hogy mivel készült, de sajnos utólag láttam, hogy nem a Mix 2 volt az elkövető. Fényévekre van az összes mobil ettől a minőségétől (és nem is leszünk közelebb). -
Shyciii
veterán
válasz
HUTCHDB #4743 üzenetére
Hibaüzenetet ír ki?
Ráadásul nekem állítgatás nélkül is működik, míg pl az Arnova-t állítanom kell, hogy képet adjon. Ez fura. Mintha ugyanaz a telefon, de más kamera+elektronika lenne. Az a baj, hogy el tudom képzelni akár ezt is, hogy az alkatrészek minősége nagy szórást produkál, hisz míg neked a gyári kamera szó szerint borzasztó minőséget produkál, nálam elmegy kategória. Viszont ha ez a feltételezés igaz, akkor az eléggé elkeserítő.Várj. Te egyéb fixet tettél fel twrp-ből, vagy magisk modullal? Mert én csak a build.prop-ot szerkesztettem.
Hopp jut eszembe. Hiszen én már nem MIUI-n vagyok, hanem LineageOS-en. Ez is okozhatja, hogy nálam nincs gond, hisz ez kvázi AOSP, míg a MIUI egy teljesen átvariált rendszer. -
Shyciii
veterán
válasz
HUTCHDB #4736 üzenetére
Nem az. Az a változat nekem nem olyan jó. Ez ami jó nekem: link
Old style (nexus), very high, 100%. Javarészt ezeket állítottam rajta.
Kipróbáltam vagy 12 változatot (BSG-t is), és nekem ez volt részletgazdagabb a távoli tárgyakra is. Többekközt fonalgombolyagon teszteltem. Azon sok kamera elvérzik, ha távol van.
-
válasz
HUTCHDB #4512 üzenetére
Kínaiaknál vajon ez hogy működik?
Amúgy ma 2x produkált olyat a készülék, hogy letettem volna a hívást, de full fekete maradt a kijelző, pedig elemeltem a fülemtől. Power gomb nyomkodásával jött csak elő. Ez mondjuk egy régi MI4-nél is állandó probléma volt. Illetve megfigyeltem ezt a "csevegő fél elhalkulását", hogy inkább akkor csinálja, amikor nem full hangerőn van a hangszóró, hanem lejjebb. Fullon meg 2 utcával odébb is hallom mit mondanak. Rohadt furcsa dolgok ezek.
-
Shyciii
veterán
válasz
HUTCHDB #4436 üzenetére
Pontosan most melyik google camera típust/variánst használod? Mert amelyiket én letöltöttem frisset, arra nem mondanám, hogy hú de jó képet csinál. Úgy látszik ezeknél sem mindegy, hogy melyik verzió, ki portolta stb.
Gondoltam most hogy Los15.1-en vagyok, így 100%-ban áttérek rá.
Amúgy durva, mert itt még a notification led fényerejét is lehet változtatni. Konkrétan 2x erősebbre is lehet venni a fényerejét, mint MIUI-n -
OberMotz
aktív tag
válasz
HUTCHDB #4431 üzenetére
Köszi az infót, lehet megpróbálom a frissítést mentés után. A screen lockot ki lehet lőni recovery alól btw (Mi Maxon egy custom TWRP-t használtam, amibe a fejlesztő beszúrta ezt a funkciót):
https://forum.xda-developers.com/android/software-hacking/remove-lockscreen-recovery-t3530008
Még egy dolog: megoldható az hogy a normál asztalon használt live wallpapert kirakjam a lockscreenre is? Lehet én vagyok a tufa, de nem látom hogyan oldható ez meg.
-
Shyciii
veterán
válasz
HUTCHDB #4425 üzenetére
Van egy rom builder weboldaluk, ahol pár dolgot be lehet rakni vagy kiszedni a romból, és akkor nem kell utólag hegeszteni, hogy mi nem kell. Amúgy szerintük tovább optimalizálták az eu-s romot, de ez gyakorlatilag észrevehetetlen. Én csak a beauty-mod miatt használom. Ez az amit egyszer gabenhel mondtunk itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest