- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Shyciii
veterán
válasz
OberMotz #5187 üzenetére
Hát a notification baját a 9-es alatt nekem nem oldotta meg. De miért is oldotta volna meg, mikor a 8-as alatt ezen beállítással is tökéletesen működött? Egyszerűen fos lett a miui 9-es. Ezért is álltam át Lineage OS-re. Már az első kiadással minden úgy működött, ahogy a nagy könyvben meg van írva
A Pixel Experience milyen alapú? Nem rémlik, hogy láttam volna az xda-n.
-
unskillful
aktív tag
válasz
OberMotz #4695 üzenetére
Nálam ez működött:
"Thank you!PS. for stupid ppl like me: if you get the "Google services framework has stopped" after installation do the following:
1) Format data
2) Go to Advanced wipe, select everything and wipe it.
3) install ROM (only rom)
4) reboot into recovery
5) Go to Advanced wipe, select everything and wipe it.
6) Install ROM + Gapps and other stuff if needed.
After this is should work.
This is the problem of other roms not supporting proper Encryption and this one does."
-
unskillful
aktív tag
válasz
OberMotz #4657 üzenetére
Igen és igen. Megy az NFC, és megy a Viper4Android FX is Magisk modullal. Illetve működik a Google Camera is szintén Magisk modullal vagy build.prop szerkesztéssel.
@batai15: elvileg azért kell így csinálni, mert egyébként első indításnál a Google framework bezárt (FC folyamatosan) teljesen végig olvastam a komplett Xda-s topikot mielőtt nekiálltam, és ez a "módszer" volt amire többen írták hogy minden teljesen hibátlanul működik.
-
Shyciii
veterán
válasz
OberMotz #4445 üzenetére
Nekem viszont nem kell whitelistelnem sem a Facebook Messenger Lite-ot, sem a Pushover-t, sőt mikor a Gmail-t töltöttem le tesztre, azt sem kellett. Alap beállításokkal gyönyörűen hozza az értesítéseket mindegyik.
Amúgy az általad leírt szövegre rákerestem google-al, és az első oldalon csupa 2016-os, és 2015-ös cikk van erre. Ergo régi cikkek, szal nem mondanám ezek miatt, hogy a MIUI túl agresszív (szemben a Huawei EMUI-jával, ahol a P9-en tényleg kellett whitlistet használnom). Egy-két 2017-es, de azok csak fél találatok, mert nem ez az alapvető gond, 2017 júniusi cikk egy backgroud manage-ről szól, és nem hibáról. -
Shyciii
veterán
válasz
OberMotz #4439 üzenetére
Ez badarság. Az Inbox alkalmazás értesítései gyönyörűen működtek a Nougat alapú MIUI alatt, és az első kettő Oreo-s MIUI alatt is. Utána vált hibássá. És nem csak az. Rengeteg más alkalmazásnál ez volt, csak a legtöbbjét javították x hét alatt (legutóbb a Gmail-t kellett sokadjára javítani, hogy rendesen értesítsen). De pl sokáig a viber, whatsapp értesítései is elkallódtak. Pushover-é szintúgy, de ezeket kijavították már. Az Inboxét még mindig nem. Amúgy meg persze próbálkoztam az új Oreo-s romokkal is, hogy egyáltalán ne löjje ki, autostart is meglegyen stb, és mégse ment. Egyszerűen valamit nagyon elbaxtak a fejlesztők, és ez már nem is lesz kijavítva. Kis szerencsével a MIUI 10 alatt fogja újra működni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest