-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegedis
tag
válasz
mgTerminator #7309 üzenetére
Hol vetted annyiért, mert kicsit keveslem az árát eredeti akkuhoz képest?
-
vegyszer
addikt
válasz
mgTerminator #7309 üzenetére
Hülye kérdés: milyen töltővel/kanóccal eteted? (hogy tölt? QC3, gyorstöltés, vagy lassan?)
Maga az USB C aljzat nincs tele zsebpiszokkal? -
hegedis
tag
válasz
mgTerminator #7307 üzenetére
mennyiért vetted?
-
kigyi_23
addikt
válasz
mgTerminator #7304 üzenetére
A puffadás nem gáz Xperia Z1-em még meg van fel van puffadva, de működik annak full üveg a hátlapja, de nem törte el
-
vegyszer
addikt
válasz
mgTerminator #7297 üzenetére
Bocsánat, de nem ismerem az appot.
De jól értem, hogy egy szarnak vélt akksit sikerült egy rosszabbra cserélni? -
kigyi_23
addikt
válasz
Az, de kemény hát akkor még használom kicsit
2017.09- vásárlás az enyém. És érzésre is ennyit tud az aksi, vagy pedig tényleg problémás?
-
szabog74
aktív tag
válasz
nem kellene neki pár ciklus mire rendesebben mérne?
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
mgTerminator #7264 üzenetére
Én már használtan vettem 45.000-ért, valami normális embernek eladom, mert ha nem használom ugyanúgy tönkre megy sajna.
-
Zozo0525
őstag
válasz
mgTerminator #7264 üzenetére
Jól gondolod. En is igy jartam a mi4c vel. Ezert inkabb meghagytam a mix2 -t az iphone se2020 melle😚
-
ofgm
tag
válasz
mgTerminator #7233 üzenetére
Van kettő céges alkalmazáson, amit frissítettek a németek, azóta nem tudok belépni mert módosított az operációs rendszered szöveget dobdja be, de ugyanez figyelhető meg a sima McDonald's-os alkalmazásnál is.
-
válasz
mgTerminator #7221 üzenetére
Amúgy valamelyik update-t nálam is hóbortossá tette a gps működését , ment is vissza egy hibátlanabbnak nevezhető korábbi fw verzió .
-
válasz
mgTerminator #7219 üzenetére
Nehogy komolyan vegyél , emiatt raktam mögé a smiley-t .
-
válasz
mgTerminator #7217 üzenetére
Az csak user hiba lehet ha gond van néha napján a gps-el
. Ne próbáltad meg régebbi miui verzióval használni a telefont, az utolsó 2-3 update okozott zavart a műholdas rendszerben . Lehet hogy a május végi rommal kellene próbálkoznod.
-
goccer
aktív tag
válasz
mgTerminator #7201 üzenetére
megrendeltem, 2 hónap múlva meglátjuk, köszi
-
goccer
aktív tag
válasz
mgTerminator #7199 üzenetére
ilyesmi jó lehet?
-
goccer
aktív tag
válasz
mgTerminator #7197 üzenetére
Pontos típust tudtok mondani esetleg? Sok ezer forintot már lehet nem költenék rá mondjuk.
-
vegyszer
addikt
válasz
mgTerminator #7132 üzenetére
Sorolsz párat?
Az is még hunglis nyelven megy?
Egyszerűen nem értem, hogy miért ilyen hanyag a nyelvezet. Biztosan készült hozzá frissítés nyelvi fronton, de valahogy nem épül bele. Talán ez a Globál romok egyetlen előnye számomra. -
válasz
mgTerminator #7129 üzenetére
A stabilitással nincs gond , az előző verziókban is csak egy két bug volt amit hamar javítottak.
Pár menüpont angol lett, maradt ezenkívül más negatívum más negatívum nem található . -
vegyszer
addikt
válasz
mgTerminator #7127 üzenetére
Eddig is lehetett szerintem.
Az első 12 is jó volt. Csak a hangerő csúszka, és a néma mód időzítése volt bugos, de az első update azt korrigálta.
A gyászkeretet meg láttam eddig napjainkban 3-4x. De egy forgatás egy azt kezelő appban rendbe hozta. Azaz nem kritikus hiba volt. -
Zozo0525
őstag
válasz
mgTerminator #7046 üzenetére
Nem is tudom. Legutolsó.... Kozben valószínűleg megvan a megoldas. A router szarakodik
-
snake1977
őstag
válasz
mgTerminator #6997 üzenetére
Egy Mate 10 pro melett döntöttem, az oled kijelző és a hosszabb üzemidő végett, plusz jobb kamera stb. bár erősen rezgett a léc hogy a Mi Mix2-őt válasszam, mert mégis csak új telefon, viszont a 10 pro-t olyan áron kaptam hogy nem tudtam nemet mondani rá. Köszönöm mindenkinek az infókat.
-
vegyszer
addikt
válasz
mgTerminator #6989 üzenetére
Működik, de néha lelke van.
Akkor jön egy reboot.
Én az AndroiTS appal nézem, milyen sok műhód kereng körülöttünk.
Ha egyszer jelet fog, el nem dobja.Más azt írta, és én is azóta így használom, hogy állandóan aktív a GPS. Úgyis csak akkor használja a teló, hogyha le kell kérnie az adatokat. Így viszont nincs az az állapot, mint előtte, hogy 20 holdat lát, de egyhez se kapcsolódik.
-
vegyszer
addikt
válasz
mgTerminator #6986 üzenetére
Nem tudom, hogy ez ROM függő érték-e, de nekem ennyi. EU dev rommal
-
vegyszer
addikt
válasz
mgTerminator #6984 üzenetére
-
juve600
nagyúr
válasz
mgTerminator #6960 üzenetére
50mbites néz, most mobil nettel próbáltam, úgy sem jó, vpn progi nincs fent
-
juve600
nagyúr
válasz
mgTerminator #6955 üzenetére
-
juve600
nagyúr
válasz
mgTerminator #6955 üzenetére
sajnos nem tudok képet küldeni
elindul a játék ,amikor kiugrik a buszból vagy mibőlakkor kidobja a játék és azt írja hogy net lag,vpn hiba vagy valami más miatti hiba
mivel a BL nyitásnál ugye VPN -t kell használni arra gondoltam hogy az miatt lehet
-
Speed®
titán
válasz
mgTerminator #6914 üzenetére
Nálam 2 hónapos se lesz..visszarakom rá a 10 alapú gyárit hétvégén, ha azzal sem jön rendbe, megy a levesbe és S10e..elég volt.
-
vegyszer
addikt
válasz
mgTerminator #6902 üzenetére
De ez olyan kijelentés, mint amit a tevéről egyébként is tudunk: akár élete végéig kibírja víz nélkül.
A kérdés az, hogy mikor lesz az élete vége?
Ma este a Barátokközt alatt, vagy a következő világvége során? -
Speed®
titán
válasz
mgTerminator #6886 üzenetére
Nem tudom melyik progi, de 2 teszter sem lát semmit.. szóval nálam eddig bukta a Pie :S
-
Speed®
titán
válasz
mgTerminator #6855 üzenetére
Más feltételekkel van, olvass utána.
-
kigyi_23
addikt
válasz
mgTerminator #6855 üzenetére
Azért ez nem ennyire egyszerű, de vannak boltok ahol alkalmazzák ezt igen. Huawei telefonoknál már több forrásból is hallottam ezt ott pl. már legalább 1 éve alkalmazzák bizonyos helyeken és esetekben., de ne offoljuk szét a topicot ha kérhetem!
-
vegyszer
addikt
válasz
mgTerminator #6851 üzenetére
Hülye kérdés, de azt tudod, hogy:
Amennyiben egy cég számlára vásárol valamilyen terméket, abban az esetben miért nem illeti meg jótállás? Nagyon leegyszerűsítve: azért mert a jogszabály így szól. Ha részletesen is érdekel, akkor olvasd el a cikket.
Néha jó ötletnek tűnik cégre vásárolni, lehet megspórolod az ÁFÁ-t, de ha gubanc van, sokkal többet bukhatsz. -
mgaben
senior tag
válasz
mgTerminator #6851 üzenetére
Esetleg az aréna mall-bolt? Azt hiszem már az is megnyitott. Bár nem 100%.
-
mgaben
senior tag
válasz
mgTerminator #6846 üzenetére
Én kétszer vásároltam náluk. Elsőre egy piston 3 fülest, akkor voltak bajok a szállítással. Legutóbb az amazfit bipet, az megjött 2 napra. Sokan a garanciára panaszkodnak emlékeim szerint. Én azt mondom ha teheted a lurdyban vásárolj a hivatalos boltban. Nem hiszem, hogy árban akkora lenne a difi.
-
vegyszer
addikt
válasz
Jut eszembe, 3 éve egy Xiaomi okos mérleget is vettem onnan. Kb így, október elején, bőven november vége lett, mire megjött, de azt írták még a rendeléskor, hogy van raktáron. Aztán csak nem volt.
De ez mára már nem releváns annyira. Maximum annyiban, hogy vissza se írták az utalás után, hogy bocsi, csúszni fogunk. Két héttel később kezdtem levelezni velük. A türelmem kérték. Mivel így is olcsóbb volt, mint kínából, kivártam. De közel sem biztos, hogy más is ilyen türelmes lett volna.
-
vegyszer
addikt
válasz
Én június elején egy Redmi 7 és egy Redmi Note 7 vásárlását ejtettem meg két külön címre. Gond nélkül jött meg a két csomag. Kb egy bő hét alatt.
Tipp regisztrálj, tégy terméket a kosárba, és várj pár napot. Jöhet mail, hogy látjuk, hogy nem fizette ki, 3% promo kod+ 3% előre utalási kedvezmény is van/lehet.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Régebben nagyon sok panasz volt rá. Nem tudom azóta változott-e a hozzáállásuk, de most is nagyon sok a negatív tapasztalat velük. Ettől függetlenül lehet, hogy sokkal jobban dolgoznak mint régen csak ugye az elégedetlen vásárlók hangosak most is. A legtöbb esetben úgy rendelik neked a telefont kintről így várhatsz 10-15-20 vagy több napot.
Hirtelen a lapcsalád blogjából egy bejegyzés alatta kommenteknél vannak friss 2019-es tapasztalatok: [link]
-
kigyi_23
addikt
válasz
mgTerminator #6777 üzenetére
M9T Pro már van nem kell várni kapható
Én a Mix4-et és a Mi 9 Pro-t várom most, hogy milyenek lesznek. Csak, hogy jó topikgazdaként offoljak én is kicsit
-
Just_Reboot
addikt
válasz
mgTerminator #6703 üzenetére
-
Just_Reboot
addikt
válasz
mgTerminator #6701 üzenetére
Használ valaki project Treble-t?
-
válasz
mgTerminator #6662 üzenetére
Ha megutogetem a telefon tetejét akkor elkezdi es a kamera kep is olyan lesz mint nálad, de csak par masodpercig aztan abbahagyja.
-
kigyi_23
addikt
válasz
mgTerminator #6657 üzenetére
Na, de a tiéd nem csak az egyik nap
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #6650 üzenetére
Na de most sikerült megoldani! system/app/calculator mappát töröltem, restart, majd felraktam a play áruházból :D
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
mgTerminator #6648 üzenetére
az app adat törlése sem segitett?
-
kigyi_23
addikt
válasz
mgTerminator #6644 üzenetére
Teszteltem én is fagyás nélkül működik a számológép is.
-
vegyszer
addikt
válasz
mgTerminator #6642 üzenetére
RealCalc Scientific Calculator
évek óta ót használom, mert a pofája olyan, mint a sharp gépemé volt. és 25 év óta nekem ez a standart számológép kinézet... -
gombasm
aktív tag
válasz
mgTerminator #6644 üzenetére
Ugyanez van fenn nekem is, igaz én nem frissítettem régebbiről, hanem tisztán telepítettem (custom rom volt fenn előtte).
Ha csak ennyi a gondod vele, akkor tegyél fel egy másik számológépet a playből. -
gombasm
aktív tag
válasz
mgTerminator #6642 üzenetére
Kipróbáltam, semmi baja. Igaz, ez még a múlt heti eu rom, megvan már az e heti kiadás? Én nem látom letölthetőnek egyelőre...
-
vegyszer
addikt
válasz
mgTerminator #6632 üzenetére
Jello effect az ilyen drónos körökben. De itt nemigen lehet a kiegyensúlyozatlan rotorra fogni a dolgot.
-
válasz
Jézus, ezt szerviz látta?
-
bandras54
aktív tag
válasz
Ez melyik szűrő?
-
válasz
mgTerminator #6623 üzenetére
Csak akkor, ha megy a kamera? Biztos nem valami más zizeg az alaplapon?
-
kigyi_23
addikt
válasz
mgTerminator #6617 üzenetére
Hivatalosan nem, de elvileg már igen. Viszont képernyő érintési hibákra panaszkodnak azaz az érintőpanel rosszul érzékel. Egyenlőre nem tudni, hogy gyártási hiba, szoftveres hiba, vagy csak a prototípusok hibája.
-
kigyi_23
addikt
válasz
mgTerminator #6612 üzenetére
Szintén Mi9T-vel szemezek, de ugyanezen félelem miatt a Pro-val ott nincs erő hiány. A baj a Mix4 beharangozása az optikai zoom-al.... Szemetek mindig megingatnak a hitemben.
-
dredbiro
senior tag
válasz
mgTerminator #6612 üzenetére
Emag, 60 körül.
-
mgaben
senior tag
válasz
mgTerminator #6483 üzenetére
Nálam az első opciora van állítva. Td-scakarmi /gsm/wcdma/lte.
Szintén telenor. Haza felé a vonaton el is szokott menni térerő, még így is. :-D. Pedig Pesten vagyunk még... :-D:-D:-D -
mgaben
senior tag
válasz
mgTerminator #6480 üzenetére
Én nem vettem észre ilyet. Nálam is EU dev van használatban.
-
joci221
tag
válasz
mgTerminator #6440 üzenetére
Én nem említettem 4gb-os verziót, ha elolvasod láthatod hogy 64/6-ost írtam. Az oldalon pedig ki van írva hogy személyesen 49990...
-
joci221
tag
válasz
mgTerminator #6437 üzenetére
-
válasz
mgTerminator #6261 üzenetére
Szerintem igen ,bár nem mindenütt fekete (galeria,fájlkezelő,számológép) másutt korom fekete és ami a lényeg nem hullik szét a képernyő elforgatásakor .
-
válasz
mgTerminator #6259 üzenetére
Próbáld ki a BLACK STOCK theme-t Alexwolf Dog a készítő , reboot után korrektül teszi a dolgát .
-
vegyszer
addikt
válasz
mgTerminator #6252 üzenetére
Te milyen romon vagy?
-
vegyszer
addikt
válasz
mgTerminator #6224 üzenetére
És a dark mode kapcsolót a MIUI melyik polok bugyrába rejtette el? Mert EU dev rom alatt nem lelem...
-
mgaben
senior tag
válasz
mgTerminator #6199 üzenetére
OberMotz és mgTerminator! Köszi mindkettőtöknek. Automatikus indulás megvan, erre gondoltam én is. Akkor majd valamikor kipróbálom.
-
mgaben
senior tag
válasz
mgTerminator #6194 üzenetére
ezen jót röhögtünk a zasszonnyal. há egye penész, hétvégén kipróbálom valahun.
-
kigyi_23
addikt
válasz
mgTerminator #6166 üzenetére
Igen amíg le van tiltva addig hiába akarsz csatlakozni.
-
válasz
mgTerminator #6142 üzenetére
Magisk VoEnabler modul letoltese, ekkor megjelenik a sim kartyak es halozatok alatt a volte kapcsolo ,utana fel kell hivni a telenor ugyfelszolgalatot 1220 es kerni a volte tiltas kikapcsolasat(kamuzd be hogy samsung s9 vagy a kompatibilis listaban szereplo telefonnal hasznalnad
) ,tarcsazoba a *#*#86583#*#* kodot utottem be, majd a hozzaferesi pont szerkesztese menupont alatt az apn tipusa menupontot ahol a default,supl szerepelt modositottam default,supl,ims -re,lejjebb gorgetve az apn bealltasoknal -> MVNO type :imsi , mvno value :21604x
Nalam bontotta a netet bejovo hivas miatt (gondolom a gyengebb 3g lefedettség miatt (hiaba elek az orszag masodik legnagyobb varosaban
)
-
vegyszer
addikt
válasz
mgTerminator #6116 üzenetére
Köszönöm a segítségét, de elakadtam...
Kicsit csalódott vagyok a bl nyitási után.
Az EU dev rom jó, gyors, bár meglepően sok helyütt angol. A global dev-ben nem leltem semmi ilyet, itt meg azért akad dögivel.De a kedvenc reklámblokkolóm (adaway) ugyan települ, kap is a Magisk-től root jogot, de mégsem tudja a host fájlt összefűtzés után a helyére tenni. (lehet, hogy a 8.0 droid már etéren is máshogy működik, mint anno az 5.1?)
A másik, hogy hiába a hide menü, az OTP Simlpe bizony bizony nem akar tudni virtuális kártyát kreálni (a global stabil, és global dev vonalon semmi gond nem jelentkezett etéren).
Érdekes módon a TV GO a hide után vígan fut a root ellenére. Holott előtte még reklamált.Ezt hogy lehetne rendezni?
Illetve ki milyen host fájl alapú adblokkert használ?Én nem értek eléggé a Magisk rejtelmeihez, hogy működjön minden?
-
kigyi_23
addikt
válasz
mgTerminator #6089 üzenetére
Nyilván tartalmazza, de csak azokon a készülékekekn amiken már Android 9 fut.
New - Dark Mode for supported apps on Android 9.0
Tehát nekünk ilyen nincs legalábbis jelenleg nincs hivatalos 9-es ROM.
-
Zozo0525
őstag
válasz
mgTerminator #6089 üzenetére
van olyan hogy dark mód?
ez érdekel engem is szerintem nincs csak az android 9 re elérhető -
válasz
mgTerminator #6018 üzenetére
-
niklebi
senior tag
válasz
mgTerminator #5796 üzenetére
Nálam nincs Magic charging switch. Én lefagyasztottam a Tisztító programot, és azóta semmi gondom. Soha nem használtam, de vasárnap valamiért elindítottam és akkor írta, hogy a biztonságom érdekében javítsam és szüntessem meg a rootolást. Ebből gondoltam, hogy az sz...kodik velem.
-
vilmose33
őstag
válasz
mgTerminator #5454 üzenetére
Nem bányászik a háttérben?
-
válasz
mgTerminator #5454 üzenetére
Melyik eu ROM? A legfrissebb dev romokkal én nem vettem észre. Nekem egy esetben laggolt, azt is eddig 2x tapasztaltam, mikor nagyon hagyom lemerülni és 10% alá megy.
-
Shyciii
veterán
válasz
mgTerminator #5264 üzenetére
A tool ugyanazt csinálja, mint mi kézzel. Nem az a gond, hogy nem tudja mit kell csinálni, hanem a fastboot parancsára olyan mintha nem reagálna, pedig a telót látja. Az okát senki sem tudja, de az biztos, hogy driver gond. Sajnos a tuti megoldás a Windows reinstall, vagy linux alatt. Ott nekem már nem volt gond.
-
válasz
mgTerminator #5004 üzenetére
Ahh, köszi
Eszembe nem jutott volna itt keresni, pedig átnéztem sok mindent, van-e valami dpi állító funkció újdonság. -
Shyciii
veterán
válasz
mgTerminator #4815 üzenetére
Nyilván nekem is notch nélkül 😁
-
batai15
félisten
válasz
mgTerminator #4804 üzenetére
azt mivel kell beállítani hogy csak 90 ig töltse?
-
Picco
addikt
válasz
mgTerminator #4804 üzenetére
be van állítva hogy csak 90%-ig töltse!
Ezt EU romon hogy tudnam utanad csinalni?
-
AllTheBest
őstag
válasz
mgTerminator #4794 üzenetére
Már hozott a futár egy alap fóliát, a telefon még sehol...
Nillkin az mennyire fedi le ennek a kijelzőjét? Redmi 5 plus-nál kb 3mm hézag van végig a lekerekítés miatt -
válasz
mgTerminator #4668 üzenetére
Alu vagy műanyag lehet? Én is néztem anno eBay-en ezt, de nem győzött meg igazából. Nem szeretem ha fém, mert az karcol, ahogy egy picit mozog(hat) benne.
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
mgTerminator #4648 üzenetére
igen , : Gyors töltés 2.5 Ampert.
-
Shyciii
veterán
válasz
mgTerminator #4637 üzenetére
Igen, képernyő tükrözésre gondoltam.
-
Shyciii
veterán
válasz
mgTerminator #4629 üzenetére
Cast funkcióval. Legalábbis Los15.1 alatt. MIUI-nak saját megoldása van, csak nekem az pl rohadtul nem működött a philips tv-men.
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
mgTerminator #4584 üzenetére
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
mgTerminator #4556 üzenetére
Azt gondoltam, de honnan?
Mindegy, közben felraktam azt, amit az Epic ROM ajánlott, de teljesen ez sem oldotta meg a gondot. Most próbálkozom a különféle optimalizációk kikapcsolásával. -
darthsmoke
Korrektor
válasz
mgTerminator #4551 üzenetére
Ugyanaz a bug van az Epic ROM-mal is.
Az a fura, hogy amikor kirakja a hangszóróra, és bemegyek a Settings menübe, észbe kap és visszarakja fülesre...
Melyik Viper4Android-ot raktad fel? -
muszi0521
aktív tag
válasz
mgTerminator #4552 üzenetére
Az lesz mert eddig mázlim volt.
-
Picco
addikt
válasz
mgTerminator #4415 üzenetére
BT nalam is rendben van, 2 kulonbozo fulessel.
-
Shyciii
veterán
válasz
mgTerminator #4396 üzenetére
Nem is fogsz változást látni. Csak a gmail értesítésen javítottak.
-
hatvani
tag
válasz
mgTerminator #4396 üzenetére
Ha jól olvastam simán mehet fel rá a dev, nem kell nyitni sem? Frissítésnél appba berakom és kész?
-
válasz
mgTerminator #4352 üzenetére
Te vagy a Pókember, az van.
-
kigyi_23
addikt
válasz
mgTerminator #4352 üzenetére
Ilyenkor nyár van, télen amikor sokkal szárazabb a bőröd na akkor csúszik rendesen!
-
P.Miki
csendes tag
válasz
mgTerminator #4343 üzenetére
Ez ok, de egyetlen más telefonom sem csinálta még ezt...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
mgTerminator #4240 üzenetére
Annyit boven meger, en 700 forintot fizetek havonta a google fotok tarhelyert. (100 gb)
-
bozarjoska
őstag
válasz
mgTerminator #4182 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
ma Philippe Starck visszaült a tervezőasztalhoz, és sokkal jobb csúcstelefont rajzolt, mint tavaly: a lenyűgözően szép Mi Mix 2 átlagméretűre fogyott és jó irányba tereli a kávamentes trendeket.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ukrajnai háború
- Háztartási gépek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest