- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
candle-light
csendes tag
-
batai15
félisten
Hűha ne most meg próbálom elmondani mit akarok ebből kihozni.
Mintha az egyes témák külön alkalmazasok lennének, és csak arra képesek amit a készítő lehetővé tett.
Például van olyan téma ami nem tud magyarul, pedig a rendszer nyelve magyar. Vagy van olyan ami a kamerát nem tudja indítani csak a zár fel oldás után, van olyan ahogy te is írtad ami nem írja az értesítést.
Vagy például nem az aktuális zene lejátszót indítja zenélés közbe hanem csak a gyári music playerre van programozva. Tehát lényegében a témák kicsit függetlenek a rendszertől, ezért van pl olyan téma ami app drawert tartalmaz.
Szemben a substratummal, nem tudja meg változtatni a rendszer felepiteset, viszont teljes mértékben kompatibilis mindennel, amivel az alap android, csak mas színekkel stb mutatja. -
tomboy0013
veterán
Tehát ennyire nem ér semmit a szoftverfrissítés, hogy nem változhat az üzemidő mióta kijött a telefon vagy miért csak a régi kommentekben lehet keresgélni infót az üzemidőről?
Rég jártam ennyire ellenséges topikban, egyszerű kérdésekre válasz helyett szinte csak kötekedő emberek reakciói érkeznek... Tisztelet a kivételnek.(#3680) HUTCHDB: Köszi ismét.
-
tomboy0013
veterán
Mármint a 640-re gondolsz mert a 650 is OLED, de egyébként igen a 640-nek is elég jó üzemideje volt IPS kijelzővel úgy hogy ment a Glance funkció.
Mindegy igazából lényegtelen, a lényeg az, hogy Xiaomi-nál egyelőre nincs ilyen funkció. Remélem a topikgazda elmondja mi a gond a külsős app-okkal.Shycii: Akkor most döntsd már el, hogy jóe OLED-en vagy sem mert a 950 is OLED-es
-
kigyi_23
addikt
Várni mindig érdemes, de nem számítanék rá egyhamar
Persze minden lehetséges még az is, hogy a következőben javítják. Én nem használom ezeket a programokat így nincs velük problémám szerencsére.
Sőt most már olyan programok is küldenek értesítést amikről nem is tudtam, hogy van bennük
SZóval a javítás gőzerővel folyik.
-
Drenadar
veterán
Nah de most akkor újra leírom mert lehet félre érthető voltam.
A bekapcsoló gombra sem reagált, se röviden se hosszan nyomva, folyamat legalább 3x megismételve. Abszolút semmi élet jelet nem adott, de pár percre rá meg igen.
Morcos leszek ha ez máskor is esetleg egy olyan szituban jön elő mikor tényleg szükség lenne rá...
-
bozarjoska
őstag
Nekem tetszik!
Más
Aki unatkozik hétvégén tesztelheti a kínai alpha romotunskillful
Az új Mi MIX 2 bőr védőtokot jelenleg a Mi Store-ban értékesítik -
Karavik
veterán
Azért nem dobja fel neked, mert V9.2.3.0.NDEMIEK az még csak Global Beta Stable kiadás. Ki lett tolva OTA-n random usereknek, de ez még nem nyilvános! Pár nap, hét után már az lesz amennyiben nem lesz komolyabb BUG visszajelzés az official MIUI fórumon. Ez teljesen megszokott dolog a stabil kiadások esetén a publikus kiadást megelőző fázisban...
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Kornel
veterán
-
Nekem is ilyen tipus van, milyen név alatt fut már nem tudom(2 gyártó verzióját is probáltam már), de az enyém tuti nem ragad az egész, annyira, hogy rá sem ér a kijelzőre, csak a festett széle. Látszik, ahogy középen ahol ráér "szívárványosodik" és ahogy húzom az ujjam, megy vele a "folt". Por viszont még nem ment alá szerencsére.
De nem túl jó, viszont akartam valamit, annál meg azért jobban néz ki, amelyik fél centivel keskenyebb mint a kijelző.. A Nillkin is pl olyan.. -
-
joystick101
csendes tag
Sima Oneplus 5. Két évig használtam egyszerre Redmi note 3-at és Oneplus 3-at. Ott nyilván az utóbbi volt a nyerő.. Az Op tudom, hogy megbízható, viszont a Mi Mix 2 kinézete félelmetesen szép, ezért nem tudok dönteni. Megnéztem sok sok tesztet, de a véleményetekre vagyok kiváncsi. Van negatívuma a Mi Mix 2-nek? Köszönöm.
-
niklebi
senior tag
Az igazság az, hogy a nagy utána olvasásban teljesen megörültem ennek a kis programnak. Mindenhol azt írták tökéletesen működik.
Annyira beleéltem magam abba, hogy minden tökéletes lesz, nem figyeltem fel tudatalatt a figyelmeztető jelekre. Maga a programkészítő is írta, hogy a Miui 9..... verzióknál valami nem működik, de írt egy gyors javítást és kiadta az 5.0-ás változatot. Arra sem figyeltem fel, vagy nem akartam észrevenni mert szerettem volna minél előbb Eu stabil rommal használni a telefont, hogy míg a leírásokban és a videókban mindig felajánlotta az Eu stabil és developer romokat is most nekem nem, sőt a videókban tényleg végig csinálta az egész folyamatot, a bootloader kinyitásától a TWRP telepítésén át az Eus romok telepítéséig, és ezeket maga a program töltötte le sorban. Nekem meg mindent úgy kellett betallóznom. Már ennek gyanúsnak kellett volna lennie.
Most, hogy már kicsit lenyugodtam végre, sorban jövök rá mit és hol rontottam el. Egyáltalán nem kellett volna folytatni amikor nem azt csinálta amiről előtte olvastam és néztem videókat.
De úgy néz ki látszik az alagút vége, még ha 10km-ről egy gyufaszálnyi fény is. Nekem a legnagyobb bajom, hogy nem tudok angolul és így elég nehéz haladni a fény felé. -
niklebi
senior tag
Na akkor ez számomra egy jó hír. Már alig várom, hogy a kezemben legyen a telefon.
HUTCHDB Amíg a linkelt programhoz csak letöltöm a zip. fáljt és telepíti addig nekem az az egyszerübb. De azért köszönöm, mert ha mégsem menne marad amit írtál.
Amit a bootloader nyitásról kérdeztem, az működni fog úgy ahogy elképzeltem?
-
niklebi
senior tag
Köszönöm a válaszod. Én a TWRP-ét akarom azzal telepíteni, de ha kínai romos lesz a telefon persze akkor majd kiválasztom a megfelelő global romot. Most azt írja a készítője, ha jól értelmezem, hogy a 9-es Miui nem biztos hogy jól települ. Nem tudok angolul és hát a google fordító nem az igazi. A Youtube-on néztem róla videókat és nagyon tetszett a program működése.
-
HUTCHDB
nagyúr
Itt a mobilarenan szerintem meg a xiaomi igen kedves marka, alapjaba veve jo ertekeleseket kapnak.
Az ajanlottat azert eleg keves keszulek kapja, kapta meg, bar nagyon sajnalom, hogy a mi telefonunk nem.
Azert tudjuk, hogy mindenkinek masak a preferenciai, es azert egy egy tesztben is van szubjektum is. -
HUTCHDB
nagyúr
Itt van a hirdetés!
Ez a tok+van benne egy fólia. -
kelly416
veterán
Jaja, köszi. Ezek már kosárba vannak téve tegnap óta, hátha BF-re csökken az áruk.
De ma elolvasgattam és meglestem a várható Note5 cikket... hát eléggé elgondolkodtatott. Ha 65-70 körül hozzá lehet jutni, nem éri meg azt a dupla árat a Mix2. Mármint a vas megérné, de nem hajtom ki, úgyhogy nekem nem érné meg. Na, majd látom, mit hoz a jövő...
-
gidion90
tag
Köszönöm a választ! LG g6 s8 es ekozott vacillalok a design miatt... Mindegyik valamiért bejon. Te meg vagy elégedve vele akkor? Xxlgsmtol érdemes venni ha Ázsiai verziót ír? Erre is lehet magyar nyelvet beállítási vagy angolt? Hangszórója élvezhető, mint egy HTC boomosound? Köszönöm a segítséget! Péntekig kell még ennem a telefont 😁
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Xbox Series X|S
- BestBuy ruhás topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest