- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
vegyszer #7300 üzenetére
Nem volt éppen szar a gyári aksi, ilyen 80-83% körül volt, teljesen rendben működött, bár lemeríteni nem mertem mert öreg aksikkal jártam már úgy hogy lemerült 2x aztán kuka lett, na meg féltem a puffadástól is, ezért cseréltettem ki.
szabog74: Már első ciklusra is kellett volna hoznia 95%-ot legalább. Egyébként rendesen lineárisan merült, nem zuhant be, ennek ennyi volt a kapacitása és kész.
kigyi_23: Sajnos érzetre is és többszöri mérésre is ennyit tud. Kaptam csere aksit, aztán most duplán fizetem a cserét.... Igen tudom, én is ki tudnám cserélni, csak félek nehogy elpattanjon a hátlap... Mindenesetre a következő aksival Ben fog visszakerülni a hátlap, csak 1 hét múlva ha addig minden rendben lesz az új csere aksival.
-
kigyi_23
addikt
válasz
vegyszer #7282 üzenetére
De mennyiért
Na persze jó lenne már leváltani az öreg harcost
Szeptemberben még megünnepelem vele a 4 éves évfordulónkat aztán a Mix2-t nyugdíjaznám végre
Csak a kérdés mire váltsak, mert hiába várom azt ami nekem jó lenne vagy iszonyat drága vagy valami nem bejövős rajt szóval 22-es csapdája.
-
ANT
őstag
válasz
vegyszer #7255 üzenetére
Pedig ez tényleg eltűnt. Alapértelmezett alkalmazások ablakban még a böngésző funkció se szerepelt addig, amíg ezt a Via browsert nem telepítettem. És most is csak ezt tudom választani. Gondolom, itt azért meg kéne jelenni a telepített böngészőknek.
Amúgy nem vagyok egy droid expert, szóval nem mókolt ROM-ról beszélünk. Sima gyári Android 9, MIUI Global 12.0.1.0 (PDEMIXM). -
ofgm
tag
válasz
vegyszer #7237 üzenetére
Az is fent volt az első gyalulásom előtt, de már nincs kedvem kísérletezgetni, ha vissza tudnám zárni valahogy, akkor még tennék úgy egy próbát, ha nem, akkor meg bebaszom a lomis fiókba. Amúgy, már mindent átköltöztettem a POCO F2 Pro-ra, bár munkás telefonnak még nem akartam használni, de ez már így alakult...
A POCO meg szerintem zárva marad, mert viszonylag teljesen elfogadhatóvá nőtte ki magát a MIUI. -
-
-
-
paizinho
tag
válasz
vegyszer #7147 üzenetére
Sziasztok!
Nálam mi-globe (20.3.26) rom van és a magisk (20.4) hide mellett magát az appot (7.5.1) is hide-olom az alkalmazáson belül (egyszerűen átnevezi). Nekem nem panaszkodik egyik app se pedig Rafi,CIb, Decathlon,Revolut, Curve.. korábban nehezen vette.
Új rom után nálam megint be kell állítani a magisk app hide-it, de ennyi. No problem. -
válasz
vegyszer #7112 üzenetére
Hátha javítják az elvileg holnapi frissítéssel
. Igaz nem lenne rossz ha belekerülne olyan funkció is hogy választható legyen hogy a bal ,illetve a jobb oldali swipe mit nyisson meg control center a vagy az értesítések. Engem nem érint mer custom launcher használok és gesztusvezélrés kapcsán kellően személyre szabható (van lefele pöccintés jobb, bal oldalt , lefele,felfelé, jobbra ,balra húzás) . Főképernyőn az orientáció váltást tiltom mert azzal voltak gondok miui 11 alatt is .
-
kigyi_23
addikt
válasz
vegyszer #7109 üzenetére
Mindegy hogy hol húzod nem kell a tetején kezdeni lehet az alsó részen is lefelé húzni a bal oldali értesítés sávhoz. Simán átér oda a kezem és nem érzem kényelmetlennek max furcsa még és néha nem az értesítéseket húzom le, mert nem szoktam hozzá. Nem baj, hogy gondolkodnak más megoldásokon max a felhasználók eldöntik mi legyen vele.
-
-
-
-
vegyszer
addikt
válasz
vegyszer #6905 üzenetére
Érdekes ez, tegnap megint elő jött a függőleges csík sorozat a kijelzőn. Mint mikor ázott/törött telót nézel. De egy reboot megint rendbe tette...
Mitől lehet ilyen bug? Mert HW oldali probléma nem valószínű, hogy lenne, mert azt a reboot nem oldja meg. SW oldalon meg azon kívül, hogy fél éve volt egy pont ilyen, semmi gondom vele.
(mindig az épp utolsó EU dev rommal tolom tavaly év eleje óta)
-
Speed®
titán
válasz
vegyszer #7073 üzenetére
Párszázas tétel helyett kukázni az egyébként teljesen megfelelő gyárit (bőven elég a tempója)? Nem látom értelmét..miben lenne jobb egy QC3 megoldás? Így is marha gyorsan tölt, csak QIval lassabb picit, ha vennék is valamit, max. egy jobb padot.
Közben látom ez nem az S topikja.
-
-
válasz
vegyszer #7054 üzenetére
Az AA= android auto ,Google alkalmazás =velvet , illetve a google searchbox is halál listán van
a digital , a digitális jólét=wellbeing az irtás alatt van , de fogós mert eléggé bele van ágyazva a rendszerbe , egészség =miui health szintén jobb útra szenderítve , de ez nem a teljes lista
.
-
-
válasz
vegyszer #7048 üzenetére
Azt hiszem én is a te metódusod szerint élesztettem fel a gps-t , rebott elött bár látott műholdat , de csak iszonyú keveset és azt is szinte nulla térerővel , reboot után pedig mintha meg sem történt volna.
Régebben benne volt a miui-ban olyan beállítási lehetőség ,hogy a hangerő gombokkal fel lehesen ébreszteni a kijelzőt , most pedig nem lelem .Vajon a miui 11 kukázta ezt a funkciót vagy nálam van valami hiba a dirty upgrade miatt? -
válasz
vegyszer #7040 üzenetére
Melyik béta rommal indul, működik nehézkesen a gps vevő ? Nálam a 20.2.27 van fent és elsőre nem igazán akart életre kelni a gps , de pár reboot után magára talált, ellenben van pár alkalmazás ami indítás után összeomlik . Ami érdekes hogy a security pach az 2019.09.01 még mindig .
-
snake1977
őstag
válasz
vegyszer #6993 üzenetére
Egy mi mix2 4/64-es global verziós, az aprón 55 pénzért árulják 12hó garival. A mate 8-asom egy hete beadta a kulcsot, a kijelző minősége fontos, elvégre ezt nézem egész nap, plusz stabil legyen, mivel a munkámból adódóan nagyon sokat telefonálok, a mix2-őt a kamera és a kijelző végett nézegettem, de a felár kissé elbizonytalanít megéri e, használtan is bő 20k a difi köztük.
-
mgaben
senior tag
válasz
vegyszer #6888 üzenetére
hasonlóak nekem is feljöttek. ha kikapcsolom a gps-t akkor van, hogy ha vissza kapcsolom akkor nem találja sem a waze, se más. reboot, aztán minden ok. most nem tudom mi van, mert egy ideje nem kapcsolgatom ki a dzsípíeszt. esténként csak a repcsi üzemmód indul reggelig, az meg nem kapcsolja ki.
-
kigyi_23
addikt
válasz
vegyszer #6804 üzenetére
Érdekes amit írsz nekem a Xiaomi EU ROM-al egyik app sem sikított a nyitott bootloader miatt igaz rootolva nincs tehát amiatt főleg nem tudnak sikítani
Szóval csak a root okoz nekik gondot a bootloader nyitás nem. KHB appja a tvgo és más hasonló alkalmazás biztosan nem problémázik miatta.
-
ANT
őstag
válasz
vegyszer #6766 üzenetére
Ez még a hivatalos 10.3.5.0 OTA frissítés.
A beépített gyári Telefon alkalmazásban lehet állítgatni a közelségérzékelést, de csak bejövő hívásnál. Ezt néhányszor ki-be kapcsolgattam, és elkezdett működni normálisan a szenzor kimenő hívásoknál is.Bár nem tudom, van-e köze a kettőnek egymáshoz?
Most meg az ébresztő csengőhangokkal küzdök. Hiába állítok be saját csengőhangot, ha olyan kedve van azzal ébreszt, ha nem akkor másikkal.mgTerminator: nekem 2018 júniusi a telefon.
-
depence
tag
válasz
vegyszer #6752 üzenetére
Így van, jóra gondolsz, windows-nál is be lehet állítani, hogy a Start menü föl-le jöjjön.
És tegnap láttam egy olyan videót ahol ezt bemutatják. Linkelem:
https://www.youtube.com/watch?v=QHZauChp4eY (10:52)És most látom, hogy MiU 8.5 nél van/volt. 10-nél úgy látszik megszüntették
-
kigyi_23
addikt
válasz
vegyszer #6754 üzenetére
Pedig jó móka amikor a mekiben elkérte a pultos, hogy mutat nekem másik jobb kupont aztán 1 perc múlva kicsit zavarodottan visszaadta ugyanazzal a kuponnal a kijelzőn amivel odaadtam és ehhez nem értek mormolása közben
Majd hozzátette nem baj tud fejből is
Én is szeretem és így használom amióta belekerült a rendszer beállításokba ez a lehetőség. (ugye nekem a megjelenéstől van meg és akkor még ez nem volt az első szoftverekben legalábbis rendesen működőképesen még nem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- Drón topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest