- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
Dr.FantastiK #6842 üzenetére
OK, hogy fejleszt, de miért visszafelé?
Nem értem.
Ha már egyszer egykoron volt átlátszó, akkor miért szűnt meg? Vagyis miért nem támogatott mára? Csak a dark mód az oka? Vagy más esetleg? -
niklebi
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #5988 üzenetére
Én is kihagyom az Omni romot. Tegnap mikor válaszoltál már vagy 5 órája álltam vissza Xiaomi.Eu romra. Mindent jól csináltam--->Törlés-->D.C.S.D--> fw. 10.02 telepít-->Omni 8.1 telepít--> 8.1 Pico Gap telepít--> újraindít--->visszamegy a TWRP-be. Még egyszer megpróbáltam, többször újraindítottam, de mindig TWRP lett belőle. Így ment vissza az EU rom. Ennyi. Az XDA-án írták amit ma olvastam, hogy a MIUI-nál lehet kell a full Data törlés.
-
kokii
tag
válasz
Dr.FantastiK #5973 üzenetére
Holnap nyílik a bootloaderem, és tervezem ezt telepíteni, amíg nincs stabil 9-es. GCam-et teszteltél már vele? Melyik működik vele patenttul?
-
niklebi
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #5979 üzenetére
Ha jól értem a Xiaomi.EU romra nem tudom telepíteni. A firmware Global 10.0.2 oficial Stable. telepíthető TWRP-ből, vagy flash-elni kell?
Szerk.: pont most akartam neki állni, még jó hogy megnéztem a fórumot.
-
BikeZ
tag
válasz
Dr.FantastiK #5973 üzenetére
Üdv!
Nekem jöhet egy link, ugyanis ami Omni Rom-ot én leszedek egyiket sem tudom telepíteni. És 8.1-ből nem Agusztus 12 az utolsó. -
törölt tag
válasz
Dr.FantastiK #5828 üzenetére
Szia. Megy rajta minden flottul. Eddig nem találtam bugot. Gyors pörgős kis rom. Eddig klasz..
-
törölt tag
válasz
Dr.FantastiK #5816 üzenetére
Alwais ON Display-el vigyázz. Meríti a telót nagyon. Siberia rom van fent. Perfect.
-
niklebi
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #5808 üzenetére
Szivesen
SafetyNet is OK ezzel!!
Én a Xiaomi.EU romot használom, amikről írtál abban nem tudok segíteni. Vannak itt olyanok akik használnak más romokat is ebben ők tudnának segíteni. A legtöbben LOS-t használják ha jól emlékszem.
-
niklebi
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #5806 üzenetére
-
porkiy
aktív tag
válasz
Dr.FantastiK #4900 üzenetére
Az jó, az enyémet nem találja meg sememily pc/laptop sem. Esetleg tudnál adni egy lkinket a termékhet?
-
porkiy
aktív tag
válasz
Dr.FantastiK #4646 üzenetére
Szia, és ezzel az adatátvitel is működik PC-ről, vagy csak a töltés?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Dr.FantastiK #4799 üzenetére
Én úgy vigyázok az aksira hogy ha aktívan használom akkor nem töltöm, és be van állítva hogy csak 90%-ig töltse! Ja meg ha forró akkor nem töltöm melegen.
AllTheBest: hát itt is van hézag de nekem megfelel.
Nospa: Xiaomi.eu-t használok azon a kisegítő lehetőségekben lehet állítani a megjelenítési méretet és azzal állítódik.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Dr.FantastiK #4797 üzenetére
Néha jól jön ám amikor SOS-be fel kell tölteni, mert kell még a telefon és ott ahova megyek nem lesz lehetőség tölteni. Amúgy én mindig 500mAh-s töltést használok, mert nem használok töltőt csak a NAS, vagy router USB kimenetét (éjjel ráér tölteni).
-
Scooter74
őstag
válasz
Dr.FantastiK #4688 üzenetére
Az időt nézd.
1 nap 14 óra alatt lett meg a SOT. -
porkiy
aktív tag
válasz
Szia, linket tudsz adni hozzá?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Osztán tudja e a QC3.0-át? Kollégának is van tök fasza ahogy odatartja a kábelt és rászívja magát, de engem idegesítene hogy kilóg valami a telefonból...
-
válasz
Dr.FantastiK #4626 üzenetére
Épp hogy a tőle balra eső levél éles, a fehér virág az totál homály, jobb alatta a levél szintén élesebb.
-
unskillful
aktív tag
válasz
Dr.FantastiK #4626 üzenetére
Az baj.... 😁 Ha azt mondtad volna hogy a baloldalin akkor az még nagyjából rendben lenne... De a középső az totál homály...
-
válasz
Dr.FantastiK #4623 üzenetére
Min van a fókusz? Mert össze-vissza életlen valahol meg élesebb.
-
Shyciii
veterán
válasz
Dr.FantastiK #4594 üzenetére
Dr.FantastiK
Szerintem nem. Viszont nem értem, hogy mi értelme van ki-be kapcsolni a készüléket? Ha azt akarom, hogy senki ne érjen el, mobilnet se legyen, vagyis szinte semmilyen fogyasztás, akkor repülőmód. De kikapcsolni...Ráadásul a ki-bekapcs több energiát vesz el. Egy bekapcsoláskori töltés rohadtul meríti az akksit.
unskillful
Figyu. Ha neked tökéletes a MIUI, akkor maradj ott. Nincs értelme váltanod
Én azért jöttem el róla, mert sosem szerettem a MIUI kinézetét. Egy iOS klón csiricsáré kinézettel. Nem az én világom. De a legnagyobb baj, hogy közel sem tökéletes a MIUI nekem, sőt az Oreo óta olyan hibák vannak benne, amit egy Google sem enged meg magának még egy Developer Preview változat alatt sem, így én kipróbáltam a Los-t (CM-et anno sokszor használtam), és még ilyen kezdeti stádiumban is minden működik nekem (még azok is, amik nekem MIUI alatt nem, vagy sosem), és még gyors is, és másfél órával tovább is bírja, mint a legfrissebb Oreo-s MIUI (eddig a nougatos a csúcs, no de az már kiforrott).
A TWRP-s móka MIUI vs Los oda-vissza annak van egy trükkje. Én ugye beleestem, mert konkrétan nem volt írva, hogy figyu már, többféle TWRP változat van, és nem kompatibillisek egymással, és nem csak mentés szintjén, hanem semmilyen szinten sem. De ennek ellenére nem volt baj, csak kis utánajárás, és linux ismeret, és így azóta is megvan a miui-s mentésem, bár lassan törölni fogom, és már csak a Los marad
-
mgTerminator
veterán
válasz
Dr.FantastiK #4583 üzenetére
Az hittem ez Xiaomi feature... Amúgy amikor megcsinálod a screenshotot akkor jobb felül felugrik a kis kép, rányomsz és ott lesz alul a Görgetés gomb, majd te állítod le és olyan hosszú lesz amilyet akarsz.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #4570 üzenetére
Pongyolan fogalmaztam...
A telefon altal keszitett video hangja zajos, visszhangzik.
E helyzet megoldasara kellene valami video rogzito, aminel jo a hang. -
válasz
Dr.FantastiK #4546 üzenetére
Ennyiért töltőt venni? Szerintem kínába 1/4 áron megkapod
-
porkiy
aktív tag
válasz
Dr.FantastiK #4522 üzenetére
Ha majd sikerül ilyen kábelt találni közkinccsé teszed?
-
válasz
Hát csak engem rohadtul zavar ez a sok szoftveres hiba. Az 50k-s J5 2017 hibátlan ehhez képest.
-
belan
addikt
válasz
Mondtam jó nagyon mi mix 2 jobb mint a legtöbb adroidos telefon ,azért hasonló mint ios mert sokat másoltak róla nem mondanám jobb mint ios csak szabadabb.
-
belan
addikt
válasz
Dr.FantastiK #4515 üzenetére
Gratulálok nekem is fehér töltött adtak .
-
mgaben
senior tag
válasz
Gratula!
Aztán ha még van kedved mókolni kicsit, akkor a google camera még frankóbb.
Mondjuk gyenge fénynél a HDR-el a gyárit használom, de normál fényben a google szebb. -
technoboi
tag
válasz
Gratula 😁 honnan rendelted? Globál verzióhoz fehér töltőt adnak? Végre örültem hogy fekete telóhoz fekete töltő jár..
-
muszi0521
aktív tag
válasz
Dr.FantastiK #4503 üzenetére
Az akkumulátortól is többet vártam !
-
muszi0521
aktív tag
válasz
Dr.FantastiK #4503 üzenetére
400. Eurós géptül én mást vártam.
-
muszi0521
aktív tag
válasz
Dr.FantastiK #4470 üzenetére
Gratulálok jó félre nyúltál !
-
belan
addikt
válasz
Dr.FantastiK #4470 üzenetére
Szerintem szebb telefon a mi mix 2 ,Mate pro 10 előnye csak ip67 oled kijelző meg kamera de ennyi ez nem ér meg 70 ezret se 40 ezret se szerintem .
-
belan
addikt
válasz
Dr.FantastiK #4450 üzenetére
Egyáltalán nem ér meg 70 ezerrel többet Mate pro 10 !
-
Scooter74
őstag
válasz
Dr.FantastiK #4464 üzenetére
Nekem 8.4.19-s Global Beta rom van a telefonomon és semmi gondom nincs vele.
Szerintem nyugodtan leszedheted a frissítést. -
válasz
Dr.FantastiK #4466 üzenetére
Global 9.5.6.0
-
válasz
Dr.FantastiK #4463 üzenetére
Illetve nem minden. Vállalati levelezést kidobja, de pl Outlook-ot nem.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Dr.FantastiK #4451 üzenetére
Természetesen lehet állítani ez szerintem amúgy is alap manapság.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #4448 üzenetére
Hibatlan, jo minosegu, gyari miui-ba "epitett", nem kell kulon program!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest