- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
padzso
tag
(#5766) ZolkoW
Ezer hála emberek! Végül a GizChina-ról kockáztattam meg. Valami már most mozog, beszámolok majd, hogy alakult. Ááá, a 2 GB ram nem akadály. Ha nekem elég a Find7-ben, az oldalbordának még inkább az lesz! :-)
(Első telónak tökéletes, annak ellenére, hogy 2014-es, még ma is többet kínál abban az ársávban, mint a legújabb, 120 eurós osztály.)
-
hampidampi
őstag
Az alap baj az, hogy nincs rá Windows driver. Windows 8, 8.1 és 10 alatt nem is nagyon érdemes próbálkozni a bootloader nyitással. Nekem csak Win 7 alatt sikerült, és csak asztali gépen, hátsó usb portról, de ott sem volt mindegy mit milyen sorrendben csinálok.
Ha jól emlékszem, a stabil romban még nincs magyar nyelv, csak a fejlesztőiben.(#5710) ZolkoW
Windowst csak a 64BiB-os verzióra lehet rakni, a 16-osra nem. Ott is csak vagy Windows, vagy Android. Dual boot nem megy. Bár mondjuk 2GiB RAM mellett én nem erőltetném a Windowst. És ugye ha nem gyárilag Windowszal veszed, a driverekkel is lehet gond (bár persze doubledriveres csomagokat lehet hozzá leszedni). -
-
yaksi
aktív tag
Hát nem tudom. 4Gn kívül azért van még HSDPA, 3G, és edge ahol mennie kellene csont nélkül a netnek
Térerő van, de ennek ellenére csak váltogat a hálózatok között, és nem megy a net. Érdekes, de ez a hiba csak Dunaújvárosban jelentkezik, máshol nem. Mindegy, úgyis hamarosan megyünk a Telekomhoz, a Telenor meg cseszheti a töketlenkedését! -
havri1
félisten
FFox-hoz ami van, eddig ment, csak figyelmeztetett az oldal, hogy paypalon fizessek stb..Aztán betöltötte.
Most már más a hibaüzenet, nem tölti be az oldalt.
Hozzáadtam a kivételekhez, mert megnéztem a fórumot. Szemétségnek tartom, mert már támogattam őket pp-n, mégis nézhetem a reklámokat...... -
Druss
tag
Köszönöm, amint megjön megnézem a rom verziót. Most regiztem a xiaomi.eu-ra (még várom a megerősítő mailt ami nem akar megjönni
), közben nézem a letöltésnél, de nem tudom nekem melyik rom kell? Mindenféleképpen rootolni kell? Ez a havi frissítése szerintem jó lenne, ha ezt ajánlod. Ez nekem nem fog menni, már előre félek, hogy csinálok belőle egy téglát. Ez mennyi idő megcsinálni? Valaki nem tudna segíteni benne?
-
w333
félisten
Szerintem kevered ... a Bravia a kijelző megjelenítésért felelős !
Tessék Mi4 képeim és alap kamera alkalmazás (nincs Bravia meg semmi)
Szerk.
Viszont az érdekes hogy ugye nekem van Nexus 6 is amiben ugyan ez a kameramodul van mint a Mi4 -ben de a képek minősége sokkal jobb !
-
SirRasor
addikt
Tegnap elég rendesen utánaolvastam, és erősségben, karcállóságban ugyanaz a kettő. Annyi, hogy a Concore-t inkább tabletekre, laptopokra rakják a nagyobb felület miatt, a gorillát meg okostelefonokra, mert...merthogy a Concore-nál a panel egybe van laminálva magával az üveggel, a gorillánál meg nem, de amúgy tök ugyanaz a kettő. Ezt a Corning egyik nyílt levelében volt.
De egyébként nem értem a logikát mögötte, mert a laminálás miatt laposabb lesz, mintha csak ráraknák, tehát pont az okostelefonoknál kéne inkább a Concore, hogy laposabb legyen az egész telefon. Mind1.Üveget meg rendeltem rá, de ha eláll, akkor én nem restellem visszakérni a pénzt, vagy küldjenek újat. SGS3-nál a harmadik üveg lett csak jó, de azóta is gond nélkül rajta van.
w333 igen, szerintem is többet ér a 3GB, pláne hogy nincs mobilnetem, de amikor akciósan kaptam 500 megát 1 hónapra, akkor átkapcsoltam 3G-re, és elég gyorsan behozta a honlapokat, szóval hacsak nem letöltésre/torrentezésre kell, akkor az is elég. De továbbra is a 2G-t preferálom az akksi miatt.Kíváncsi vagyok mennyit tudok belőle kipréselni
Csak érdekességként:
SGS3 - 2300 mAh: 7 nap kb 1 órás képernyőhasználattal
LG G2 - 3000 mAh: 6 nap kb 3 órás képernyőhasználattal (2 nap alatt 4.5 óra SOT, ami nemsemmi)
És ebben akkora akksi van, mint az LG-ben, de kisebb a képátló, takarékosabb a chip, szóval bizakodó vagyok -
SirRasor
addikt
Konkrétan ezt venném
Asszem ez nem 4G-s, de azt úgyse használnám ki (2G-n használom csak).
Csak sok telefon gyárilag is hibás; atya isten mennyibe futottam már bele..
Szóval ezek szerint ennek nincs olyan nyűgje, hogy pl: gps alapból gyenge és mókolni kell vele. Vagy tele van annyi gyári szeméttel, hogy kb. használhatatlan (bár root után ezen lehet segíteni), vagy a kameraszoftver alapból rossz és érdemes mást használni, vagy akár az egész rom kaka és cserés.Tényleg, úgy tudom van erre 6.0-ás android is. Érdemes frissíteni? Mert olyanba is belefutottam (pl: S3-asnál), hogy nem érdemes a legfrissebb verzióra, mert utána nem működik benne 1-2 apróság. pl: a kamera
) Vagy nem merül jobban tőle?
-
havri1
félisten
Elhiszem, persze, csak olvasva gyorsan ráböktem, és azt hittem FC-vel bajlódtok. Aztán visszanézv kb semmit se vettem észre, normál 30FPS 720P lett..
(#4934) Tomi_Ohl : Igen, már rájöttem közben én is
Búcsúzom a Topiktól, köszönöm a segítségeket, tapasztalatokat, örültem, hogy itt lehettem, jó kis csapat
-
Clay
senior tag
Mi4s, 7.2.3.0.0, nincs fagyasztva semmi, már az első naptól ilyen. Most jött meg a miband 1s-em és a mi fit-hez megint be kellett jekentkeznem, próbáltam kikapcsolni a szinkronizálásokat (pl névjegyek, stb). De így is összeomlik a tárcsázó és a névjegyzék. Nem tudtam még felrakni a 7.5.2.0 multit, most várom a BL nyitáshoz az sms-t 😃
-
floratm
senior tag
-
ZolkoW
őstag
az nem műxik, hogy az ilyenkor megjelenő menüben kiválasztasz másik hangszórót (a telefonét) ?
én néha eljátszom, hogy még közel vagyok az autóhoz, BT kapcsolat megvan, és ugye a kihangosítóra van irányítva, de ha elég gyors vagyok, át tudom tenni felóra, mielőtt leraknák.
más kérdés, hogy az ott megjelenő ikonok nekem semennyire nem egyértelműek, szóval ilyenkor megy a nyomkodás ezerrel, hogy meglegyen a kívánt hatás. de ez nem zenelejátszás közben van, szóval lehet hogy olyankor máshogy viselkedik, úgyhogy passz.a DND (ne zavarj) fícsör viszont tök jó dolog, nem pittyeg bele minden szutyok értesítés a zenelejátszásba, kizárólag a hívások, ha úgy állítom be. feleségemnek nem MIUI-s telefonja van, mindig elhalkul a zene
-
Tomi_Ohl
veterán
Az volt a baj, hogy akkor az még a nem publikus verzió volt (
), és elég sokan brickelték a telefonjukat sima telepítéssel. Particionáláshoz ugye mindenképp mirecovery kellett, meg stock partíciók. Ezt ki kellett tapasztalni, és amint lett egy biztos módszer, inkább azt követte mindenki a további kísérletezés helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest