- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLacc
senior tag
válasz
feel2006 #4845 üzenetére
Ha elég a 2G RAM-os, akkor innen vegyél szerintem, de csak EU express szállítással (így nem lesz áfa):
[Spemall]
Nekem is tőlük van.A kamerával én egyébként nem vagyok megelégedve teljesen, nagyon zajos képeket csinál, a HDR viszont elég jó.
Szerintem elég a 2G RAM, folyamatosan van 6-700Mega szabadon. Nem szokott belassulni MIUI 7.5.2-vel használom most. A 3G RAM-os aránytalanul drága szvsz. -
Mr.C
őstag
válasz
feel2006 #4845 üzenetére
a.) Kernel cserével érhető el, de (véeményem szerint) nem jó. Sokszor zsebben felébreszti a kijelzőt, egyszerűen csak a kijelző kapacitív szenzorára hagyatkozik a rendszer, ami hiba. helyette van swipe2wake, azaz elhúzással lehet felébreszteni, nem koppintással
b.) van 3/16-os is, nekem olyan van. Poweruser vagyok, de 2 giga szabad helyem mindig szokott lenni (sztem ha 64 gb-os lenne, akkor is ennyi maradna. Ramból én mindenféleképp a 3 gigásat mondom, androidnak (főleg a miuinak kell)
c.) 16 gigás ugye és erre mennek a telepített alkalmazások is, amiből nekem sok van. maga a storage partíció valahol 12 giga körül van
d.)
e.) hardveraprón és neked semmi gondod nem lesz
f.) van, sokaknak halvány, én pont le .... khm... szóval nem érdekel, tény, világsban szinte észrevehetetlen (főleg a fizikai gombok háttérvilágítása mert fehér telefonon fehér)
g.)
h.)Igen, ennek is nagyon jó. mobilarena tesztet nem olvastad? ott vannak képek. nekem megfelel, gyors, szép, 8mp előlapi is (ha "szelfikirálykodsz") nagy fájó, hogy a szenzor képes a 720p 120fps-re de eddig egy rommal se tudtam ezt produkálni, tákolt romon volt max 72 fps-em -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
feel2006 #4845 üzenetére
Szia!
a) gyári kernellel nem, de csere után megoldható.
b) én a 3GB RAMos változatot ajánlom. Tárhelyet meg te döntöd el, elég-e a 16.
c) MIUI szerint 13.39GB, custom ROMok kevesebbet írnak. 64-eset nem tudom.
f) igen
g) igen
h) viszonyítás kérdése. A HDR elég szép, a képekkel úgy általában meg meg vagyok elégedve Mi3-on is (Mi4 pedig elvileg jobb képeket csinál éjszaka a rekeszérték miatt).Többit majd megválaszolják azok, akik ténylegesen Mi4-et használnak / vettek mostanában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest