Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.C
őstag
válasz
Latitude
üzenetére
Igen, SuperSU
Más: Rendeltem bambusz hátlapot... nem olcsót, jó minősítésű eladótól, mégis csak egy műanyag, bambusz pattern-es cuccot kaptam. Egyáltalán létezik tényleges bambusz hátlap, vagy mind ilyen? Nektek (ha van) tényleg fa? (eladóval azért felveszem a kapcsolatot)
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Latitude
üzenetére
Nem volt váratlan restart soha, mióta Stabil Multit használok. Akku időt én nem tudok mondani, mert nekem kevés a kijelzőidő, nem böngészek, játszom, videózom rajta, csak néha tv. Nekem 3 nap egy feltöltés, 2 óra kijelzővel, úgy, hogy, napi 4 óra online rádió (Wi-Fi + BT hangszóró), napi 4 óra telefonálás (BT-on). Van, hogy sokkal többet telefonálok egy nap, akkor 2 napot bír.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Latitude
üzenetére
Ez is nagyon lassú volt már. 2014-es MIUIHU volt rajta, ezért nem variáltam és a legújabb MIUIHU-t tettem fel és egy Wipe Cache a végén. Minden megmaradt és rendesen működik. Most viszont nem győz csodálkozni milyen gyors lett. Mi akik rendszeresen frissítjük, fel sem tűnik mennyivel lett gyorsabb azóta. Szerintem egy tiszta telepítésnél még gyorsabb lenne, de meg akart tartani mindent.
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Zoleee89
aktív tag
válasz
Latitude
üzenetére
#2052) enginev3.0 Köszönöm szépen, ha jó lesz a Mi4 akkor lehet magnak rendelek majd egy Mi4c-t

(#2060) Latitude
Köszönöm a tájékoztatást
(most már biztos, hogy onnan rendelek)
Ha jól nézem most free shipping van.
Csomagban a telefonon és töltőn kívül volt plusz fólia vagy tok?
Szerintem a 7-es miui-t felrakom majd rá startból
Garanciáztatásáról tudsz esetleg valamit?4G-n kívül minden más hálózatra fellép a telefon itthon?
Pl vidéken nem fog úgy járni, hogy csak a 2g-s hálózatra lép fel?
Milyen tokot érdemes hozzá választani ami jól védi a telefont?
Tempered glass ajánlott hozzá? ( ha jól emlékszem nem gorilla g. az érintő )
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest