- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
Tudjuk mi azt az (egykori) Android OFF-ból
End-ru és a Mi Message be van kapcsolva?
Mr.C vagy a MIUIHU-n. Vagy a multi fejlesztőin, havonta egyszer.
De amit floratm írt ("miért nem lehet recoveryből frissítésként feltenni"), abból nekem az következik, hogy a sima custom ROMos letöltöm a zipet - reboot to recovery - install zip is jó lenne neki. -
Tomi_Ohl
veterán
Mindkét út járható, mert a végeredmény ugyanaz lesz.
Ha TWRP-ben nem jelölöd be wipe-nál az internal storage-t, vagy fastboot ROM-nál Mi Flashben a flash_all_except_storage-t választod, akkor minden törlődik a belső tárhelyen (képek, videók, stb) kívül.
Igen, MiRecovery kerül vissza, jönnek az OTA-k majd rá hetente és gond nélkül települnek is. -
Tomi_Ohl
veterán
Stabil globalban valószínűleg nem lesz magyar, de a xiaomi.eu-sban igen.
Igazából rajtad áll, jól működik ez a fejlesztői is jelenleg, és általában azért túl nagy hibák nem szoktak benne lenni.
TWRP-ből tiszta telepítéssel mehet, de tehetsz fel fastboot ROMot is, az is van. -
Tomi_Ohl
veterán
Első bekezdés
OTA is van, igen, ráadásul delta (tehát nem mindig teljes ROMot kell letölteni).
Ez a fejlesztői verzió, stabil csak jövő héten jön. -
Mr.C
őstag
Nekem is volt Sony-m, A Sony albumot is használom, ott talán érezhető is. Lehet placebo... könnyen meglehet.
Ha majd egymás mellé állunk és ugyanarról, ugyanúgy lövünk képet, akkor lehet esetleg látszódik a különbség (vagy nem)
De tényleg szépek a képek... utómunka sincs gondolom
-
SirRasor
addikt
Komolyan most már bemikkamakkalok (csak hogy a régi DC-s időkre is emlékezzek, amikor kicserélte a csúnya szavakat a rendszer mikkamakka-ra
)
Persze meg is volt nyitva, de miután rámentem a bezárásra, azután se lehetett törölni. Teljesen tiszta a rendszer, csak felmentem wifire és beállítottam a levelezést, hogy el tudjam magamnak küldeni.
Komolyan kifogytam az ötletekből.
Ja most vettem észre, hogy az én galériám 2.0-ás, a tiéd meg 1.0-ás. Azt meg hogy?Mr.C Teljesen tiszta 6.7.21-es global developer rom. De a 6.7.5-nél is ugyanez volt.
-
SirRasor
addikt
Jah, csak eddig túrtam a netet, de nem találom hogy lehetne törölni
Igazából azt se bánom, ha újra fel kell raknom a romot és minden elveszik, de most ezen a ponton nem tudom mit csináljak.
romolás előtt TWRP-ben a system-en kívül mindent töröltem.edit: most is nyomok neki egy wipe cachet TWRP-ben a system,usb-otg meg internal storage-n kívül, hátha.
edit2: jah, minden visszaállt; állíthatok be mindent. Ja és még mindig csak 4 ikonom van. Most angol nyelven próbáltam.
Más (csak ha már erre járok) : ha a system-et is törlöm, akkor még fastboot módba tud lépni a telefon? (TWRP-t mindig csak elindítom parancssorból; nem cseréltem le a gyári recoveryt)
-
SirRasor
addikt
-
ArsenalF
aktív tag
Sajna nem volt ilyen egyszeru, nem volt ott a forgott password gomb ahol lennie kellett volna.
Root nem volt rajta sajnos, mert miota az itt javasolt nem developer ROM van rajta, elfelejtettem rootolni, ezert nem tudtam kitorolni a key fileokat sem adb-vel. Megprobaltam kirootolni, de akkor meg bootloopba keveredett a dolog, viszont valahogy sikerult ugy ujra huzni a ROM-t hogy nem veszett el semmi. Nem tudom hogy az elso indulas miatt-e de nem kerte csak a PIN-t, aztan a screen lock menuben ott volt a forgotten password lehetoseg es igy sikerult kikapcsolnom.(#4959) Mr.C, Hinni a templomban kell
-
Sayuar
senior tag
hááát...ha nem probléma, inkább a saját "megtapasztalást" választom, legyen az bármi is.
Amúgy is nehéz nekem ilyen dolgokban döntenem, mivel jobb szeretem megfogdosni, és alapján választani, mint a száraz hw adat, vagy a fórum beírásokra hagyatkozva. Meg lehet engem érvekkel győzni, de valljuk be ez nem az volt: "minden másban sokkal rosszabb lesz az OPX !"3G vs. 4G
sajnálom, ha te csak a betöltési sebességben találsz különbséget, mivel a valóság ennél jóval több!
Pl. volt egy telenor SIM-em. A telefon only 3G-re állítottam. Maximális térerő, NULLA adat jött le perceken keresztül. Ez a híres/hirhedt "telenor lélegző cella"
Aztán 4G-n ugyanott hasított a net.Fél éve még tescomobile (voda) ügyfélként csak a 3G-t használhattam: BP-en több helyen is (az egyik ilyen a KK körút) eldobta a hálózatot a telefon. 1270-en nem adtak magyarázatot. Aztán felhívtak a műszakisok, hogy ööööááááúúú....Ugyanaz a telefon, ugyanazzal a SIM-mel szolgáltatóváltás (voda rebranding) 4G-n szakadásmentesen műxik 3 hónapja.
Ne hidd, hogy itt most valamelyik telefon ellen, vagy mellett foglalok állást, csak annyiról van szó, hogy vannak prioritásaim, és ennek megfelően próbálok telefont választani. de sajnos nem sikerül....
- max szélesség 66mm
- IPS (nekem az amoled túlszaturált)
- 3 GB RAM
- snapdragon 6xx-8xx
- B20
- csúszásmentes hátlap (nem szeretem a tokokat)
- dual SIM (ez kevésbé fontos)Ezzel kilépek a fórumból, nehogy trollkodás vádja érjen.
-
Sayuar
senior tag
Szia!
Visszaolvastam az utolsó 100 hszt-t, és az ár láttán egy pillanatra majdnem kísértésbe estem.....aztán a józan ész diadalmaskodott.
Volt idő, amikor én is el voltam a 3G-n, de mióta van 4G, azóta ha lehet élek a lehetőséggel: használom.
Szerintem 3G-s telefont venni 2016-ban visszalépés, és ha pl. el akarnám adni 1év múlva nem találnék rá vevőt.
Igaz, Budapesten lakom, de nekem nagyon fontos a B20 LTE, mivel vodás vagyok.
A fenti indok miatt szerintem megéri + 15.000 Ft-ot ez [link] -
Tomi_Ohl
veterán
A Google playen görgetés sem akad?
Jó ilyen pozitív véleményt olvasni, csak aztán meg is maradjon, amíg használnod a telefont.havri1 igen az. Felvenni fel lehet, csaj visszajátszáskor ugyanolyan gyorsaságban játszódik le a videó, tehát nem lassítva.
Q én a 6.6.23-at próbáltam, abban nem ment. Ezek szerint lehet, hogy azóta fixálták? Nem lenne rossz!
-
Mr.C
őstag
igen, recoverybe belépsz, ahogy írtad
Wipe > Advanced wipe > dalvik,cache,data,system (és internal ha a belső tárolót is törölni akarod DE akkor a rárakott rom is törlődni fog)
majd install > kiválasztod a romot, felrakod, vársz sokáig, csak akkor van gond, ha pirossal ír ki valamit, ha szürgével, azzal ne foglalkozz.
reboot és megint vársz egy picit,m ert az első indítás mindig lassú -
Tomi_Ohl
veterán
-
Mr.C
őstag
jah, adb driver kell hozzá, de ezt írja is
-
Tomi_Ohl
veterán
Van egy recovery telepítő: [link]
A multira havonta jön OTA (de hetente van ROM, ha a weboldalról töltöd). A frissítés alkalmazásból fel lehet majd őket tenni, de mindenképp TWRP kell már azokhoz is. Azt nem tudom, hogy automatikusan feltelepül-e majd, tavaszi ROMoknál még így volt.
Úgyhogy a recovery telepítőt csak akkor kell használnod, ha automatikusan nem tenné fel a TWRP-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Arch Linux
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged