- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
Elég jó a helyzet. A legtöbb marshmallow ROMmal nincs baj, nougat ROMok is egész jók már.
Ott van például a hivatalos CM13, utolsó snapshotja még elérhető. Nincs vele gond.
Aztán ott van a Resurrection Remix (MM, N), ami tengernyi beállítást tartalmaz, és szintén nincs gond vele. A Mi3 topikban többen használták huzamosabb ideig, engem is beleértve. A nougat verzióval az a gond, hogy jobban meríti az akkut.
Elég jó a Dirty Unicorns is (MM, N), az egyik legstabilabb ROM, elég nagy testreszabhatósággal.
A Nugát ROMok közül az egyértelmű győztes a NitrogenOS, szinte hibátlan, akkuidő is rendben van. Ezt is többen használjuk/használtuk huzamosabb ideig.
De azért a helyedben tennék egy próbát MIUI-jal is, a jelenlegi verziójával nincs gond. Nálam ezelőtt utoljára októberben volt fent, az akkori rossz multitaszkingon is javítottak. Persze most a fejlesztői ROMról beszélek, a stabillal lehet, hogy sosem volt ilyen gond sem. -
Latitude
aktív tag
Szerintem ne tedd fel a 7.5-öt, külsőre (talán) szebb, de a 8-as sokkal megbízhatóbb. Volt mindegyikkel tapasztalatom. Nekem most Multi 8 van fent a play fc-zik de ezen kívül minden ok. Az fc-t is valószínűleg egy app okozza. A fordítás pedig az egyik legpontosabb és a legszabatosabb amit eddig mobilon láttam. Le a kalappal a fordító csapat előtt.
-
Tomi_Ohl
veterán
Nem gond, mert előtte még tényleg úgy gondoltam, hogy jobb lenne magyar nyelvvel.
Ha nem fontos a magyar, akkor akár a Global 8.0.valamit is felteheted, azzal nem volt gond, aztán majd később frissítesz 8.1-re, vagy amit majd jónak mondanak.
Ha már előbb említettem a fordítást: Global és multi kicsit más ilyen téren; utóbbit egy ember fordítja (vagyula), a Globalt pedig hárman-négyen, de ennek is az alapját vagyula adta. -
Tomi_Ohl
veterán
Az nem lenne rossz ROM, ha frissítenéd, de névileg nem stabil (a 6.9.22 meg akkuidőben is rossz volt).
Szerintem a legjobb lenne egy hivatalos, tehát Global stabil ROM, de abból csak a legeslegutolsó tartalmaz magyar nyelvet (8.1.3.0), azzal meg nincs sok tapasztalat a fórumban (vagy csak nem írt róla senki, és majd most fog).
Tuti, hogy a többiek valamilyen multi stabilt is fognak ajánlani, ez annyiban másabb a globaltól, hogy nem hivatalos, nem ajánlja fel a frissítéseket hivatalosan és régebbi verzió is tartalmaz belőle magyar nyelvet.
Na most kérdés, hogy ajánljunk-e neked MIUI 7-et, mert az kinézetben és funkciókban különbözik a mostani 8-astól, meg ugye már nem is támogatják, de pl a 7.5-ös stabil multi is egy igen jó verzió volt. -
Tomi_Ohl
veterán
Üdv, csak Mr.C véleményét tudom megerősíteni. Lehet, hogy érdemes lenne megnézni mondjuk egy Redmi 3S Prot is, újabb, hasonló árú, és abból több szín van, van B20 és van ujjlenyomatolvasó is. Cserébe talán kicsit gyengébb; a kamera minősége nem tudom milyen a Mi4-hez hasonlítva. Na meg már tesztelik rá az Android 7.0 Nougatot is, tehát ilyen szempontból is talán időtállóbb.
Ettől függetlenül persze a Mi4 sem rossz választás. Még hozzátenném, hogy már a hivatalos Global stabil ROM is jó, már abba is került magyar nyelv, és kapja az OTA frissítéseket is (multinál kézileg kell letölteni). -
Mr.C
őstag
Hát nem, de ennyiért lehet hogy frissebb soc-ot kapsz már. Negatívumok:
- Nincs b20 lte (900MHz sáv, Magyarországon túlnyomó részt használják)
- Nincs ujjlenyomat olvasó
-Nincs feketében. Régen is elég nehéz volt beszerezni, mostanra már sztem csak használtat kapsz.Viszont rom téren nagyon jó, ha mégis xiaomi lesz, tedd fel rá tiszta telepítéssel a multi stabil romot. Nem lesz vele baja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Hálózati / IP kamera
- Építő/felújító topik
- Videó stream letöltése
- Resident Evil Requiem - Amit a játékról tudni érdemes
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged