- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Druss
tag
válasz
Fejvadi #5500 üzenetére
Köszönöm a megerősítést, hogy jól döntöttem, de majd idő eldönti, remélem a több RAM időtállóbbá teszi. Várom már nagyon, hogy feladják, de még mindig nincs raktáron már öt napja. Holnaptól meg ünnep van náluk. Közben már berendeltem hozzá a tokokat meg a kijelző védő fóliákat, de szerintem azokat hamarabb megkapom
-
Druss
tag
válasz
Fejvadi #5496 üzenetére
Gondolom ez is onnan jön, de van nekik EU Warehouse. A mostani telefonom egy Cubot S550 is egy ilyen Snap-up akcióból van. Ez van a vásárlásnál:
Order Information:
Shipping Method: France express(Colissimo)
Track Number: Untracked (Ezt még eddig nem adtak, mert még Back Order a státusz.)
Order Placed Date: 2016-09-09 05:00:04
Ship From: EU
Order Totals
Sub-Total: US$ 119.99
Shipping Fee: US$ 8.31
Total: US$ 128.30A mostaninál volt rendes 9 számjegyű nyomkövetési szám. A postás hozta és alá kellett írni. Nem volt már semmi + költség.
-
ZolkoW
őstag
válasz
Fejvadi #5322 üzenetére
Barthezz, amúgy nem tudom, mennyi esélye van, de hátha elcserélné egy LTE-s tulaj... még én is szóba jönnék, mert tudom, hogy egyszer elég volt kipróbálni a Wint, de azért csak-csak az én telóm, mármint ezt nyúztam eddig, nem hiszem, hogy belemennék
más: a 8-as eddig tetszik (kínain vagyok, de már eléggé elegem van a sok házikóból), de a véletlenszerű újraindulások megjavulásából eddig semmit nem láttam
. nem baj, a kinézet tényleg bejön, sokat még nem nyomkodtam, a következő a magyar lesz megint.
ha már Fejvadiéra válaszolok: mi volt a gondod a OPX-szel? ha jól emlékszem, a szoftvert említetted. én nagyon szemezek az OP3-mal, főleg ezért érdekel.
-
-
w333
félisten
válasz
Fejvadi #4911 üzenetére
Elolvastam ... a PC látja hogy Mi4W csatlakoztatva van és a tárhelyet is megtudom nyitni, maga a Miui.hu program nem látja a telefon, be van kapcsolva az USB hibakeresés, nem értem
Valami általános USB Adb driver kéne hozzá ?
Mivel semmi drivert nem telepített hozzá a Win 10, csak simán egy hordozható eszköznek látja, akár csak egy pendrive lenne csatlakoztatva !
Szerk.
Hmmm ... nem a gyári usb kábellel próbáltam ez lesz a baj 99% !
El is felejtettem basszus !
-
havri1
félisten
válasz
Fejvadi #3641 üzenetére
Stock is OTA-n jött. 6.1.28, és semmi gond nem volt az összefűzéssel.
(#3639) floratm: A stabil nagyon lassan kerül kiadásra. Jelenleg is vért izzadnak a fejlesztőin, hogy működjön rendesen. Soká lesz az még szerintem is. Ha lesz jól használható fejlesztői, akár global, miuihu, multi vagy esetleg stock, kézzel fel lehet rakni.
-
Kobe
veterán
válasz
Fejvadi #3498 üzenetére
Mondjuk 2 valtoztatasba sikerult belefutni, sz egyik kicsit kellemetlen mert dulvan elaludtam miatta
Az ebresztonel ha nem talalhato a beallitott ebresztesi hang, atvaltott az alapra es azzal csorgott. 6.1.28ban nem, neman ebreszt - 10 percig lejatsza a semmitA masik a hangero, nem tudom megint miert kezdtek el belekavarni. 5.12.17 ig nem volt gond, kivettek a hangero leszabalyzast....majd a 17esben visszaraktak, a figyelmeztetessel egyutt....aztan 6osban kivettek a figyelmeztetest, de pl "3rd party" lejatszok ugyanugy halkak maradtak....nalam legalabbis a poweramp kb 25%kal halkabb mint a beepitett zene alkalmazas. Reebben powerampot max feles hangeron toltam, most szert a full kozeleben neha meg tudnek csavarni rajta....
-
Kobe
veterán
válasz
Fejvadi #3458 üzenetére
"Reflex", hogy recoveryből ment, mert többek között a hivatalos oldal is így írja a hivatalos segédletben, mint az 5.12.17-hez, mind a 6.1-es változatokhoz....lehet én néztem be, de ha ez ennyire szekvenciális, akkor lehet a hivatalos honlapon vhogy kvanagy betűkkel, hangsúlyosabban kellett volna jelezni, hogy _amúgy ennél a romnál kvára nem így kell csinálni_, vagy nem a régi leírást keleltt volna linkelni hozzá a segdéletben.... vagy kiemelni valahogy, hogy mi a különbség a frissítés app és a recovery appból való telepítés között
(bevaloom istenesen, én ezt így leírva msot ebben a hszben láttam először, fura mód ott ahol haszna is lenne - frissítések user manualjában - még 1x sem
)
de akkor újfent a gyakorlatias kérdés, hogy hogyan lehet továbbmozdítani a folyamatot? (a logout.hu-s bejegyzés lingvisztikai elemzésén túl)
-
Kobe
veterán
válasz
Fejvadi #3445 üzenetére
annyira kretén nem vagyok hogy update.zip.zip - re nevezzem
mint írtam nálam már az általad linkelt telepítési metódus 1. lépésénél nem ugrik tovább. Megjegyzem, amit linkeltél, abban konkrtan 1db betű sem esik sys1 és sys2 partíciókról....
én odáig jutottam el, hogy letöltöttem az 5.12.17-et, feltelepítettem simán recoveryből (sys1-re, mert bár a cikk nem részeltezi, de a miuihu-s segédletben meg úgy általában mindenhol ezt írják mint alap partíciót, meg már úgy telepítgettem rá párszor).
Mivel utána a diskinfo még mindig 640MBot írt, megpróbáltam újra telepíteni az 5.12.17-et ugyanezzel a módszerrel, de ezzel konkrétan sehova nem jutottam, mert sem a frissités appból kézzel kitallózva a romot, sem pedig konkrétan recoveryben kitallózva sem indította el a recovery.
Annyi "haszna" volt, hogy bár konkrét művelet (ROM újratöltés, vagy bármi) nem történt, az egyik restart után a diskinfo már elkezdte 1.2G nek jelölni a rendszerpartíciót, de recoveryben ugyanúgy maradt)Ha recoveryből indítom, akkor egész ugrik a képernyő egyet a recovery menüben és ennyi, be sem lehet lépni abba a menüpontba. Ha a frissítés appból csinálom, akkor meg újraindul recoveryben majd kiíírja hogy nevezzem át update.zip-re az állományt, mert nem találja (és igen, simán update.zip-re volt mindig nevezve a rom)
-
Kobe
veterán
válasz
Fejvadi #3436 üzenetére
nálam már az elején megbukott a dolog.....5.12.17 felment, de nem particionálta át (640MB maradt), próbálnám újra rakni recoveryből, hátha másodszorra megcsinálja, de hiába nyomok rá az Install update.zip to System-re, egész egyszerűen semmi nem történik, ugrik egyet a képernyő és ennyi.
-
-
válasz
Fejvadi #3189 üzenetére
How to update from 4.4 to 6.0:
- Install MIUI 5.12.17 via Updater app first to merge your system partitions (no more dual system support)
- After reboot install current 6.1.21 version - let it boot and update all apps, then reboot again..
- Wipe data not needed but recommended
- No OTA this week for cancro
- First Boot can take longer than usually (10min)5.12.17-hez MiRecovery(Updater) kell, de a hsz-ek közt azt írják, ha már megvan az egyesített partíció, mehet a TWRP is.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Fejvadi #3187 üzenetére
Majd leírják Multiék...
Azért nem tudom, mert én nem multit használok. Kínain kijött OTA 5.12.17, lefutott, újraindult, azonnal jelezte OTA hogy van 6.1.15 és rányomtam és telepítette.
Multinál is ezt írja Cancro-hoz, hogy előbb telepítsd a decemberit, majd a januárit, csak az felejti el odaírni, hogy mehet twrp-vel is vagy csak mirecovery-vel? (Pedig szerintem elég fontos kérdés. Tippem szerint twrp-vel nem fog menni)
-
heidricha
őstag
válasz
Fejvadi #3022 üzenetére
Aha... van benne valami, félreérthető volt. Csak az akart lenni a lényege, hogy az utóbbi időben elmaradtak a Mi4 heti frissítések, de most lesz Mi4 kiadás is. Eredetileg azt hittem - amit sokan mások is - hogy már Android 6 alapú lesz ez a kiadás, különben nem vesztegettem volna a biteket.
-
havri1
félisten
válasz
Fejvadi #2977 üzenetére
Saját hirdetést nem lehet semmilyen formában megosztani. Csak aláírásban lehet, de utalni arra sem szabad.
eBay -es topikok teljesen másról szólnak, és az offtopic, ez szakmai.
Az, hogy kinek mi félresikerült, egyéni nézőpontAz ára félre van nyomva, ez tény. De minden új telefon túl van árazva, minden kategóriában. Fél év, és hatalmasat esnek.
100-150e közt reálisnak érzem a HW-t. -
ZolkoW
őstag
válasz
Fejvadi #2903 üzenetére
ha már ROM: a windóz után volt MIPCsuite-tel fastboot rom felrakás, úgy, hogy hagytam, ő töltse le, amit akar (stabilat választottam, emellett még a fejlesztőit lehetett volna, semmi más lehetőség nem volt, úgy emlékszem). ezt felrakta, de ez a globál lehetett, mindenféle google cucc nélkül, és csak angol meg kínai volt benne. Ezután inkább visszatettem a Miflash-sel az általam már korábban használt romot, de szerintem annak multinak kell lennie, pedig korábban mintha mást mondtatok volna. ebben van egy csomó nyelv, de magyar nincs, még magyar lokáció sincs, van viszont helyből egy rakás google app, még fészbúk is.
Na mindegy, csak érdekesnek találtam.
7.0.5.0(KXDMICI), KTU84P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest