- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrson
senior tag
válasz
SirRasor #5203 üzenetére
Ritkábban követem már a topikot, ez a reboot dolog az újabb fejlesztői verziókon van?
Édesanyámnak a stabil multit tettem fel és azóta 1000 órán túl van, mindenfajta gond és újraindítás nélkül. Igaz ő nem egy hardcore felhasználó, de semmi baja a kütyüvel, irigylem is érte -
heidricha
őstag
válasz
SirRasor #5205 üzenetére
Nyugodtan emeld ki az ébresztőre bekapcsolást. A buták óta alig alig tudja némelyik készülék. Az MTK SoC jellemzően igen, a Qualcom-os készülékek közt nem is tudok a Mi3-4-en kívül fejből egyet sem. Korábbi 5 készülékem nem tudta, a gyerekeknek is van összesen még vagy 5, azok sem. Ezek kb. mind eltérő modellek.
-
Mr.C
őstag
válasz
SirRasor #5205 üzenetére
sztem ez a reboot dolog olyan, mint hogy este legyen töltőn a telefon vagy sem?
vagy van telefonra töltési ciklus számláló?
Valaki azt vallja, hogy ezek kellenek, valaki meg az ellentétét.
Csak a probléma, hogy sokan szinte vallásnak tekintik a véleményüket és nem képesek tolerálni mást (most nem rád értem, nyugi).Persze, igaz amit írsz pl a HDD-ről de szerintem egy átlag ember életében max 1x, ha előfordul, hogy emiatt megy tönkre.... mint pl az SSD, ami ugye nem szereti a sok írást (ezért kell HDD mellé a temp. miatt). De ha okosan csinálod, akkor a büdös életben nem lesz vele gondod, mert olyan kicsi az esélye.
My opinion
-
ZolkoW
őstag
válasz
SirRasor #5207 üzenetére
még nem is hallottam ilyen hibát ezzel a telóval kapcsolatban..
a végén kiderül, hogy mindenkinél a felhasználói szokások okozzák ezeket a hibákat: én mindig feltelepítem az XY appot, ami random újraindulásokat okoz, te a mikrótól másfél méterre tárolod, aminek van egy hibásan árnyékolt része és megöli a touch panelt, van aki a GPS antennát rejtő sarkára ejti, stb.. jó, tudom, nem vicces.
-
ZolkoW
őstag
válasz
SirRasor #5203 üzenetére
hogy árnyaljuk: én úgy gondolom, az a normális, ha hetekig-hónapokig tud menni minden gond nélkül.
ez lenne a cél. a gyakorlat azonban más
egyrészt ott az Android. azt se felejtsük el, hogy mindenki más programokat használ, máshogy, ezért két gépet szinte lehetetlen összehasonlítani.
de azt ne mondjuk már, hogy nem egészséges újraindítani, mert pont hogy az az, ami ideálisabb az oprendszer számára.
Én akkor is kikapcsolnám éjszakára, ha amúgy fél évig hibátlanul menne, mert így szeretem csinálni.
Közben néha eszembe jut, hogy na, egy új rommal letesztelem, mennyire stabil amúgy a rendszer, és már nem emlékszem, mi volt a rekord, de olyan 10 vagy 14 nap rémlik, ami után azt mondtam, hogy oké, akkor most reboot, mert valamin már túl sokat gondolkodik, vagy furán viselkedik.
Most direkt megnézem, az apps&app data bejegyzés mellett 5,52 GB szerepel, tehát azért van pár cucc telepítve.
De kíváncsiságból most mindjárt csinálok egy wipe cache-t, aztán meglátjuk, változik-e valami (szívem szerint lecserélném a kínai romot valami másra, mondjuk megint miuihura, mert kicsit sok a kriksz-kraksz).
Egyébként gondolom a PC-teket is kikapcsoljátok nagyjából naponta, nem? -
Dava
tag
válasz
SirRasor #5169 üzenetére
Kicsit megkésve, de köszi a válaszokat, eddig nem nagyon jutottam géphez.
Global 7.5.1.0 van, majd frissítem és meglátjuk, történik-e változás... de nem fűzök olyan sok reményt ehhez, mert nemrég raktam fel a stable romot, előtte dev rommal is előjött ez a probléma.
Rákeresek erre a proci kihasználtság-mérőre, hátha fény derül valami háttérben izzadó appra.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
SirRasor #5136 üzenetére
Próbáld ezt:
Settings>System Apps>Security>Battery Usage>Clear cache when device is locked>never
A Biztonság app akkumulátor szekciójában van egy ilyen optimalizálás-féle. Ha arra ráböktél, akkor bekapcsoltál olyat, hogy lőjön ki minden alkalmazást a képernyő lezárása után. Azt kell kikapcsolni.Mr.C a Bravia engine nem csak a megjelenítésre hat?
-
Mr.C
őstag
válasz
SirRasor #5136 üzenetére
jó lett
De ha még mókolni akarsz: ezt próbáld kiNem tudom, tényleg működik-e de nekem nagyon szép képeket készít
-
w333
félisten
válasz
SirRasor #5119 üzenetére
Ne viccelj már ... ott van az Összes alkalmazások között
Beállítások / Telepített alkalmazások / Összes / megkeresed a Galériát !
-
HuMarc
veterán
válasz
SirRasor #5084 üzenetére
Tizenpár nappal ezelőtt még MIUI 6-tal jött meg a telefon, akkor MIUI 7-re frissítettem, majd 10 napot a dobozában pihent, tegnap MIUI 8, most meg megint egy 700MB-s frissítés... Akkuidőre majd kíváncsi leszek, egyelőre a gép mellett ülök, így nem könnyű megmondani, mennyit fog bírni nekem.
-
w333
félisten
válasz
SirRasor #5044 üzenetére
Pont az éjjel linkeltem ...
Igaz N6 (de ugyan az a kamera modul van benne mint a Mi4 ben)
-
havri1
félisten
válasz
SirRasor #5038 üzenetére
De, erre nem találtam megoldást. Egy időben használtam a YAAB - ot, de kiderült, csak látszólag segít, mert nem a fényerőt szabályozza, hanem a meglevő fényerőt fátyolosítja. Tehát megy maxon, csak nem látod.
Redmi2 - n és Mi5-n se tökéletes eme funkció. Note pro-n nem emlékszem. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
SirRasor #5026 üzenetére
Nem működik az alapból, a gyártón múlik, implementálja-e. A Xiaomi csak az újabbaknál teszi ezt meg. Hardveres korlátokra hivatkoznak. A ZeurionX fejlesztője ezeket a korlátokat meg is erősítette Mi3-nál, viszont a Mi4 elvileg támogatja az ébresztési gesztusokat. Egy gond van, közös a ROM zip fájl a két telefonhoz, így nem tehetik bele mindkettőbe. Na meg valami plusz kell az új telefonokba is.
-
havri1
félisten
válasz
SirRasor #4989 üzenetére
Hát, a gps idővel (leejtés pl) romolhat, párunknak rossz/volt.
Fehér készüléken az értesítő led nappal szinte nem látszik, másról így hirtelen nem tudok. 4 db mi4 ment át a kezem között, ebből 3-nál a tempered glass 2 nap után eláll felül, nem jöttem rá miért. Olcsó, drága, mindegy. Az 1-en tökéletes. -
Mr.C
őstag
válasz
SirRasor #4987 üzenetére
Internal nálam 12.45 GB (MI4 LTE 3/16)
Igen, karcsúcska tud lenni, viszont ebből csak 64 Gb van még, 32-es nincs sajnos (nekem az kellett volna)Típushibáról nem tudok, annak nézz utána, ha 4g-set veszel, hogy nem-e sima W-t kapsz. Amúgy kézbe fogod, gombokat végignyomkodod nem-e nagyon lötyög.... Bekapcsolás után a rom verzióját nézd meg, nehogy ilyen sufni gsm-ből jövő malware-ezett rendszert kapj. De azt ide beírod és mi segítünk, mielőtt belakod a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest