Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.C
őstag
válasz
feel2006 #4845 üzenetére
a.) Kernel cserével érhető el, de (véeményem szerint) nem jó. Sokszor zsebben felébreszti a kijelzőt, egyszerűen csak a kijelző kapacitív szenzorára hagyatkozik a rendszer, ami hiba. helyette van swipe2wake, azaz elhúzással lehet felébreszteni, nem koppintással
b.) van 3/16-os is, nekem olyan van. Poweruser vagyok, de 2 giga szabad helyem mindig szokott lenni (sztem ha 64 gb-os lenne, akkor is ennyi maradna. Ramból én mindenféleképp a 3 gigásat mondom, androidnak (főleg a miuinak kell)
c.) 16 gigás ugye és erre mennek a telepített alkalmazások is, amiből nekem sok van. maga a storage partíció valahol 12 giga körül van
d.)
e.) hardveraprón és neked semmi gondod nem lesz
f.) van, sokaknak halvány, én pont le .... khm... szóval nem érdekel, tény, világsban szinte észrevehetetlen (főleg a fizikai gombok háttérvilágítása mert fehér telefonon fehér)
g.)
h.)Igen, ennek is nagyon jó. mobilarena tesztet nem olvastad? ott vannak képek. nekem megfelel, gyors, szép, 8mp előlapi is (ha "szelfikirálykodsz") nagy fájó, hogy a szenzor képes a 720p 120fps-re de eddig egy rommal se tudtam ezt produkálni, tákolt romon volt max 72 fps-em
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szinte még forró, olyan friss újdonság futott be hozzánk. A Xiaomi új csúcsmodellje egyértelműen jelzi, hogy komolyan kell venni a kínai gyártókat.
- Politika
- Milyen videókártyát?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest