- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
yaksi
aktív tag
-
SirRasor
addikt
1.5 giga szokott lenni. Amióta a skypeot feltettem, lement 1-1.2-re, de még mindig bőven elég.
Húúúú, nem is tudtam, hogy ilyet is tud ez a romThx, szerintem így már nem lesz gond
Mr.C ilyen beállításom nincs (miui8)
És ha már ilyen kedvesek vagyok, hoztam egy képet, amit tegnap készítettem
(csökkentettem a méreten, hogy fel tudjam rakni)
-
ZolkoW
őstag
egyébként bámulatos, hogy egy látszólag egyszerű feladatot ennyire nem tudnak megcsinálni. az S6, vagy az S7 egyik külföldi tesztjében olvastam, hogy "az első telefon, aminél rendesen működik az autó fényerő".
Ezt egyébként szintén kétlem, hogy igaz lenne, de elmond valamit arról, hogy a közvélekedés milyen erről a témáról. Mi4-gyel kapcsolatban nekem is olyan emlékem van, hogy KitKaten már majdnem jó volt, MM óta rosszabb lett. én mintha egy direkt késleltetés lenne benn, de én ilyen 10-15 másodpercet tippelnék. azt hitték, nem vesszük észre, mi? -
Fejvadi
nagyúr
Mert ennyire vacakot gyártanak edzett üvegből, ártól függetlenül. Vettem már olyat amin még csak ragasztó sem volt. Volt amibe konkrétan cérna meg szöszök voltak. Volt amin mint egy gombóc takony lett volna. Először azt hittem, hogy az Mi4 kijelzője kicsit íves a sarkok felé, de nem. Van aminek látszólag jó helyen van a szenzor kivágás, de nem, mert amikor elemelem a fülemtől, nem világosodik ki. Most vettem az új Mi4-re is és ez már 3 hete tökéletes minden téren. Véletlen. A MiNote-nál is vettem egy csomót, aztán feladtam. Egy se lett jó. A Note 4G-n meg már lassan 2 éve az első van.
-
Tomi_Ohl
veterán
Áh, emlékszem azokra az időkre, amikor egy csomóan feltették a stabil MIUI 6-ot és jöttek sírni a topikba
Akkor mindenkinek a fejlesztőit ajánlottuk, pár hónappal később meg az lett olyan szar, hogy 2.5 hónapig száműztem magam custom ROMokra. Szóval inkább azt mondanám, hogy a MIUI szezonális, ki kell fogni egy jó kiadást. -
Tomi_Ohl
veterán
Az komoly telefon! Használd egészséggel.
w333 jaja, engem is elbizonytalanított az a videó... De megint volt egy másik, ahol a csávó meg se tudta görbíteni. Szvsz mindennapi használat közben nem lesz baja. Erről talán te jobban tudsz mesélni, anno az iPhone 6 indította ezeket a teszteket.
-
havri1
félisten
Sikerült egy Pro-t pár nap alatt szerezni, nem tudtam kihagyni, megszerettem a Mi szériát.
-
w333
félisten
Kintről nem tudok rendelni ... mindenképp itthoni kellett !
(#4893) Fejvadi
Leírás szerint WCDMA, de ez engem valahogy soha nem érdekelt !
Kb. az összes telefonjaimat 3G -n használtan és semmi panaszom nincs rá, a 4G valahogy soha nincs full térerő pedig Bp. 3 kerületben lakom, illetve jobban is merül tőle a telefon, szóval bőségesen elég a 3G nekem mindenre
-
-
Niarn
tag
twrp-t nem használtam még. a droid is új számomra (meego, win, bb után).
nem szándékozom mélyebben beleártani magam, a win10 fiaskó elég volt
mindig fastboot-ból telepítek, de valahogy mindig az összes adatom fogad. az korrekt?
az korrekt lehet, ha teszek fel fastboot-tal stable romot, és arra recoveryből ezt a stabil, és utána factory reset? -
cimp
senior tag
Ollózva nem ollózva!
te ollóztad a sajátodban és arra hivatkoztál, hogy az ne az amit én írtam.Én már az előzőre sem válaszoltam volna ha nem írod, hogy köze nem volt hozzá!!!
Azért mert két üzenetben lévő infóból született az a mondat attól még ....Részemről vége. Még ha válaszolsz sem érdekel, a továbbiakban a problémáid sem.
-
cimp
senior tag
havri1:
a GPS antenna és a készülék közötti kontaktban áll vagy bukik.
Gyakorlatilag a fekete hátlapon (nem az akkumulátorfedél, hanem amit az a 6-8 csavar tart), jobb felül (ha fektetve van "hasra" a telefon) van a GPS antenna, illetve annak csatlakozása.
A műanyag fedélre egy valamilyen vezető anyaggal bevont réteg leledzik,cimp:
Belül úgy néz ki, mintha festve lennének (valami grafit vagy fém alapú festékkel) az antennák, és lehet annak a kontaktja szaródik el.
A fekete belső hátlap belső (csavarok kiszedése és fekete hátlap kivétele után) oldalán lévők. Ami az alaplapon lévő rugós érintkezőkkel kontaktál.
havri1
Én leírtam, amit csináltam, köze nem volt ahhoz, amit te leírtal.
-
cimp
senior tag
Drága barátom!
Egyik szakmám szerint ami elektroműszerész annál komolyabb dolgokat is el tudok dönteni, mint, hogy egy érintkező tisztításához rotring ceruza radírjára van-e szükség, vagy 1000-es csiszolópapírra! Tudod ez a technológiai leírás része volt annak az üzenetnek amit azért írtam, hogy segítsek a problémádon.Azért mert az eredeti szövegből átírsz olyan kifejezéseket mint: "az alaplapon lévő rugós érintkezőkkel" -> "kis bizbaszt" -ra ez még akkor is arról szól, hogy a festett antenna nem érintkezik az alaplapi bemenettel!
Sok sikert az ötletedhez!
Szövegértésről már ne is beszéljünk! -
Chaser
legenda
sztem azon nagyobb a led
note1 mellett néztem ma fehér mi4-et, kisebb is a led és a fényereje is sokkal kisebb
ram 2gb biztos elég, droid annyit oszt be amennyi van, 2gb miuinak elég azokra amikre nekem kell, 1gb az necces lenne, nálam nem szokott "bezárás" lenni, nálam pl nincs fb messenger, az tudom hogy zabás, de még úgyis elégnek kellene lennie, általában 1gb szabad ha nem megy a navi -
Chaser
legenda
note1-en is pörögtek húzós játékok
de már egyáltalán nem érdekelnek, szóval lényegtelen
gmail app, viber, zene, néha navi, ennyire kell
minden mi4 és xiaomi variánsban nem tetszik valami, de 45k-ért már azt mondom belefér kompromisszum, note1-et csak az 5,5" mérete miatt akarom egy ideje lecserélni, egyébként kb tökéletes mindenben
van pl normál méretű message led és ugye ott még pirosan pilácsolnak a gombok, ráadásul elöl mind feketegps is tökély, stabilitás is, minden, csak a méret lehetne kisebb
-
Chaser
legenda
leejteni nem nagyon szoktam
nálam a kiindulási alap a note1, kb mindenben tökéletes, bármelyik irányt nézem mind gondos valamiben, de 45k-ért az még talán belefér h a message ledet nem lehet látni
miuiból viszont a v5 nekem nagyon bevált, de csak erre lehet feltenni, egyéb xiaomira már nem -
Mr.C
őstag
(#4553) cimp: öh... lehet, de itt az volt a probléma, hogy egyet se látott nem? vagy nem is tudott csatlakozni. nem tudom,az antennarendszer hogy van megoldva benne, ki van-e vezetve a fémkeretre, vagy sem, és igen, látszik, hogy még nekem 11 m-es pontosság van, addig a másikon 3m. Az is igaz, hogy eddig nem nagyon használtam navigációként, de az, hogy szobán belül 5mp és csatlakozik, nekem már elég. ja, és a két program színeit ne hozzuk közös nevezőre... ki tudja, milyen algoritmus alapján színeztés és határozzák meg az erősséget (mert sehol se látok dB m.e.-t)
-
ZolkoW
őstag
ja,bocs, keverem... az én emlékezetemre senki ne alapozzon semmit!
jó tudni.megvan, ami még zavar: régen a smartcover mód,és a zseb mód (közelségérzékelő tiltja a touch bevitelt) külön volt kapcsolható. akkor ha letakartam kézzel az érzékelőt, lefagyott (mármint nem úgy....jó értelemben!
) a kijelző. most ez nincs, csináltam is már zsebhívást, a legutolsó stabilnak mondott miuihuval..
tegnap navigáltam, volt is aznap 2 v. 3 újraindulás. ez már smiui. mindig is úgy éreztem,ez a gps-hez köthető... na átirattam a gps szerverinfókat a faster gps nevű appal, meglátjuk,mi lesz. azután közvetlenül pár perc múlva restartolt, de ez akár jogos is lehet, mert az átírás után újra kellett volna indítanom kézzel,gondolom csak akkor olvassa újra a gps.cfg-t. most még csak szűk 1 napja,de nem volt restart. egyébként sosem konkrétan navigálás közben csinálta,hanem kikapcsolt kijelzőnél,de mikor a gps be volt kapcsolva. máskor is, mondjuk mert nem lógott töltőn,ezért lekapcsoltam a kijelzőt, és hang alapján navigáltam vele, vagy csak hevert az asztalon,bekapcsolt műholdakkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Arch Linux
- Philips LCD és LED TV-k
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Haditechnika, harcászat
- Dying Light
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune: Awakening
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest