- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
Új hozzászólás Aktív témák
- 

heidricha őstag Azért ez nem mindenben igaz. Azonos áron én is Redmi 4X-et választanék ma, de a Mi4 hardvere még ma is tudja, amit 3 éve, és pár dologban simán ráver a 4X-re (pl. memória sávszélesség) Az antennák valóban nem túl szerencsések (nálam a térerő sokkal hamarabb elmegy, mint a környezetemben bármely más telefonon, viszont a GPS-szel, WiFi-vel eddig nem volt bajom), az LTE B20 hiányzott már. Nekem a 2GB verzió van, nem érzem erős hiányát a 3GB RAM-nak, de nincs összehasonlítási alapom. Külső ROM támogatás igen jó, friss gyári ROM (Android verzió szerint) viszont tuti nem lesz. 
- 

MTímea újonc Szia! Igen van rajta. 
 Szerinted ez lehet a baj?
 Leveszem róla a következő két nap és meglátom.Egyébként ne haragudj, de nem tudtam hova forduljak a problémámmal. 
 Köszönöm szépen a választ.Ha mégsem ez lenne a gond, hova forduljak szerinted? Melyik fórumon érdemes kérdezni ezzel kapcsolatosan? Üdv 
 Tímea
- 

Nem csodalom hogy nincs mozgolodas , hisz Nadela is bevallotta hogy a mobil szegmenst buktak , ez meg jo esetben is csak vegetalast jelent, az ms nem gyart mar telefont, az oem partnerek se tapossak le egymas labat, csokkeno reszesedes, a x2x szeriat hasznalok atverese , no w10m nekik,surface talan 2018 ev elejen ... 
 Csak ilyen lokottek mint en tartanak ki meg mindig az Os mellett . De nem akarom szet offolni a forumot..
- 

Egy eve hmmm hogy is mondjam eleg retek volt a w10m , nem csak a xiaomin hanem lumian is , a th2 eleg bugos , akksi merito , fenykepezesre a kamera appal hasznalhatatlan volt... most mire csendesen kimulik a rendszer egesz szepen gatyaba raztak a dolgokat 😊 tempo jo, akksit nem szivja, fenykepezni is lehet vele...stb ezert is gondoltam a m4 vetelere... 
- 

Lassan 4 eve wp felhasznalo vagyok , amire kell arra boven eleg a w10m , a m4 alatti hw-n meg olajozottabban kene futnia , ezert is piszkalja a csorom a xiaomi☺ha meg veleg kukazzak a wp akkor meg mindig ott a droid amit vissza flashelhetek... neked mi gondod volt a m4-en a w10m-el ? 
- 

ZolkoW őstag pont ez az, hogy ezek szerint semmi értelme nem lenne visszamenni se.. de ilyen wipe-okat majd megpróbálok még, mert nekem mintha egyre rosszabbodna friss tiszta telepítés óta, ha hagyom frissülni. 
 (amúgy mi a rák az, hogy stabilon vagyok, és jön egy "nightly" ?? vagy csak én érzem ellentmondásnak?)
 nem nagy a vész, de azért mégis ejnye. úgy szokta, hogy friss tiszta telepítés -> hetente, kéthetente egy reboot, de általában köthető GPS használathoz. aztán érkezik 2-3 frissítés, és már kétnaponta van egy, amit ráadásul semmihez nem tudok kötni, csak fekszik a teló az ágy mellett, stb.
 úgy vagyok vele, hogy már nézegetem az utódját, de ezt is megtartom, az tuti, mert egyébként nagyon szeretem, csak így, hogy nincs másik telóm, nyomozni is nehéz, hogy most melyik rommal jobb, hiszen napi használatban van.
- 

- 

Mr.C őstag Fejvadi szerint igen, én nagy különbséget nem tapasztalok. SirRasor: Ilyen még a Gsam battery vagy a betterbatterystat Fejvadi: ez mi4 topik, sztem nem ide akartad 
- 

havri1 félisten Ki se merem már próbálni. 
 Jelenleg Global 6.4.14 van fent, mi band ezzel sem ébreszt, de hihetetlen jó az akkuidő!
 Most képet nem tudok csatolni, mert elhasznaltam az adatkeretem, de aktív használat mellett ma 2.3% per óra az átlag, 1.5h kijelzőidő, 37 perc gsm, és így állok 71%-on.
- 

heidricha őstag Így igaz sajnos. Éppen ezért kész csoda, hogy a CM ennyire hibamentes ezzel a modellel. Igaz, pl. az infra-t nem akartam használni sosem. Net módok közt ugyan ott sincs LTE, viszont csak listázva nincs, amúgy működik rendesen. Ez a HOME anomália pedig kizárólag az Ivan ROM-okon van - és olyasmit eddig sehol nem találtam, hogy ebben eltérne az LTE modell a többitől  
- 

heidricha őstag wifi mellett igen jól fogyaszt a CM is, de LTE/3G + sync mellett brutál, ahogy zabál. tartok tőle, ez nem CM specifikus. Ivan most sem lesz jó nekem, majd' minden alkalommal kétszer kell nyomni a HOME-ot, hogy egyszer bevegye. Teljesen használhatatlan. Egyedül ezzel a ROM-mal van ilyen bajom, de ezzel kb. a kezdetektől. 
- 

heidricha őstag Ez megvolt. A benzo-gapps van fenn, az nem volt használhatatlan e-nélkül sem, mert legalább az FC-ket nem kellett kézzel minden alkalommal OK-zni - így lement a kezdeti baállítás normálisan. LTE van nekem, én is erre tippeltem a mobilnet beállításokkal kapcsolatban. Volt már olyan ROM-om, hogy az első holdas GPS pozíció után már nem volt gond, ezt is mindjárt megnézem, mit lép a reggeli Waze session után. 
- 

heidricha őstag 3.29? olyat hol találtál? 3.22 az utolsó, amit láttam. van egy frissítése? 
 Melyik GAPPS lett a nyerő?CM-et használok (SNAPSHOT), teljesen stabil, kb. hibátlan (néha repülőből visszaállítva nem kapcsolja be a WiFi-t, más hibáról nem tudok) Azért érdekel az Ivan féle AOSP, de nekem sosem működött egyik sem rendesen. Szerk: Megtaláltam  Elvileg van valami 3.29 update, bár a letöltések közt nem találtam, se az image nem frissebb a 3.22-nél, sem az OTA nem változott, most is január - 0322. Elvileg van valami 3.29 update, bár a letöltések közt nem találtam, se az image nem frissebb a 3.22-nél, sem az OTA nem változott, most is január - 0322.
- 

heidricha őstag azta... Mi4 / Ivan 0322 ROM? Nálam lényegében nem volt GPS. Nem jelezte ugyan, hogy ne látná a szenzort, de nagyon hosszú idő után sem látott egy db holdat sem. Ugyanott ugyanazzal a Mi4-gyel minden ROM-mal működik a GPS. 
 És nem csak a "holdas" megoldással volt baja, a hálózat alapú sem találta el még a földrészt sem.
- 

heidricha őstag Időpocsékolás. Nekem úgy ment fel a Gapps, hogy telepítéskor is feltettem, első használat után is, aztán még egy factory reset, és voila!  És nem az opengapps, hanem nemtommelyik, de ha tényleg kell, megkeresem. És nem az opengapps, hanem nemtommelyik, de ha tényleg kell, megkeresem.
 De most komolyan mondom!Amúgy nekem a GPS meg se nyekkent, valaki kollégának meg a proximity nem működött rajta. 
- 

Kobe veterán Hardveresen nincs problemaja a telefonnak, ez tuti. 
 Ha harveres gondja lenne az esetleg az erintokepernyo hibaja lenne, de ujrainditas megoldja, illetve nem is allandoan jelentkezik. A szoftverkornyeet stabil, van nalam 4-5 alkalmazas fent es ennyi.Nekem a romokkal szopas a 6-os androidtol kezdve jott elo, ranyomok egy ikonra, megnyit egy tok mas alkalmazast, ranyomok a home gombra, elindit egy hivast, dropbox feltoltes hol megy hol nem, fulhallgaton probalnek hivast bonyolitani ecceruen nem kapcsol be a mikrofon, es meg sorolhatnam. Azon kivul, hogy kurvaciki amikor a telefon elkezdi magatol facebookra posztolgatni a sajat kepeid vagy viberen atkuldozgetni random embereknek, meg random ismeros szol amugy hogy bizalmas beszelgetest vegig hallott mer a telo gondolt egyet a zsebemben es magatol felhivta....de jartam mar ugy hogy a nevjegek kozt x nevere nyomok ra es y t hivja, vagy pl ugyfelszolgalatos telefonoknal az automata az adott billentyu megnyomasara a telo betarcsazta vmelyik kontaktom....kicsit meglepodtem hogy a sajat bankom miert a fodraszommal akar osszekapcsolni (nem vicc, megtortent eset)  Gondoltam ra, hogy a mi5 re lecserelem mert a 2 sim vonzo lenne ceges elofizu melle, de felek az ilyen hulyesegek miatt, nem is emlitve h ha nekiall random uzeneteket kuldeni pl ceges adatokkal az mar nem a ciki kategoria.... A stabilat meg mar fujhatom mert atnyergeltem hatosra igy a particiokkal szenvednek. Igy marad az h nap vegen ellenorizni kit hanyszor hivtam, aztan fingers crossed... 
- 

Little Hulk tag Azèrt köszi a válaszokat! Nèztem videót a telepítèsről, elmèletileg rendes wp10 van rá, magyar menüvel együtt. Èn is miui-t használok (redmi note2) ezèrt is tervezek mi4-et, csak èrdekel valamièrt a wp, ami elmèletileg gyengèbb vason is gördülèkeny, az mi4 meg nem a gyengèbb vas kategória, de ezt ti úgyis tudjátok. Jó lenne valaki aki már kipróbálta! 
- 

Mittu88 senior tag Köszi az infót, tisztában vagyok vele. Ez még így is ár/érték bajnok a kategóriájában. Barátnőmnek lesz húsvétra, a szutyok postán múlik, hogy ideér-e. Jut eszembe, melyik ROM-ot javasoljátok? A kitételek, hogy tudjon magyarul, minden funkció működjön rajta és minél stabilabb legyen. 
- 

havri1 félisten Ma nekem sem dobta el. Most vagy az eső, vagy a délelőtti "hegesztés" terítette észhez, esetleg a gyári global rom javított, de ma nem szakad. 8 órát vezettem, és végig jó volt. Néha látom, hogy gyengül a jel, mert olyan a háromszög, mintha gumikötélen rángatnák, de nem dobja el  
- 

heidricha őstag ... és egy másik telefon. Mindig szerettem volna ilyesmit, de sosem jött össze. A MotoG jó lett volna, de annak más baja van. 
 A Nexusok, és a Xiaomi szerintem jól működik, de egyik sem kiemelkedő.
 És lám, a tapasztalat sem segít, mert 2 készülék ég és föld lehet ugyanabból a modellből is. Nexus4-et is láttam az irodában 10mp alatt 6 holddal fixálni, ahol nekem egyik említett telefon sem látott egy holdat sem. Motorolát ott nem néztem sosem.Tok, MiKey nincs, csak rózsafa hátlap. Juteszembe hátlap. Valaki írta, hogy nem csúszós matt hátlapot tudott valahol venni. Egy linket legyen kedves megosztani, ha olvassa ezt! Köszi! 
- 

heidricha őstag Az egy másik nappali. ☺ 
 A telefon melyik modell? GPS eltér a W és az LTE közt?Más: 
 Ez a friss AOSP sokkal rosszabb a korábbinál. Semmi nem lett kijavítva, viszont a GPS kb. egyszer használható, utána nem talál egy darab holdat sem reboot-ig.
 Plusz böngészés közben 10 perc alatt két lefagyást produkált épp az imént.
- 

havri1 félisten Félre ne érts, örülök a sikerednek, de ettől az én és pár mi4 tulaj problémája még nem oldódik meg. Amúgy nekem is talál műholdat a lakásban, viszont menet közben eldobálja. Van, hogy órákig tökéletesen működik, viszont van, hogy ugyanazon az útszakaszon eldobálja folyamatosan. Random. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Okos Otthon / Smart Home
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Egymilliárd dollárt pumpál az NVIDIA a Nokiába
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

habár a global az miui 8 lenne de jó lesz a magyar is miui 7el. Legalább a play áruház nem fagy már ki
 habár a global az miui 8 lenne de jó lesz a magyar is miui 7el. Legalább a play áruház nem fagy már ki 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Nem mertem leírni...
 Nem mertem leírni...