- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Fotók, videók mobillal
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Zoleee89 #5562 üzenetére
Nem ártana tudni, hogy van-e fenn TWRP-d (miui.hu ROM van rajta, ott elméletben van rá esély.)???
Ha van fenn TWRP akkor TWRP-ben FR, majd a letöltött friss ROM telepítése, majd megint FR.
Ha nincs fenn akkor miuiandroid.hu MultiTools, majd a TWRP telepítés és utána a fentiek.
-
havri1
félisten
válasz
Zoleee89 #3530 üzenetére
MIUIHU 6.1.28-at használom kb ~1hete.
Amiket észrevettem:- A gyári böngészőben ha több lap van nyitva, és váltogatni akarunk a lapok között (alsó menü), akkor kipörgetve a kívánt oldalt, majd rábökve sok esetben nem megynitja, hanem oldalra ugrik egyet a másik lapra. Nem jöttem rá, miért.
- Programok telepítése (Play) mintha rohadt lassú lenne..
Mást nem találtam, nekem tökéletes!
-
heidricha
őstag
válasz
Zoleee89 #2632 üzenetére
Csak a Samunál hallottam eddig ilyen megoldásról. Egyebek vannak szép számmal, a Gravity Screen mozgatást, mások a proximity előtti integetést - de kamerát szerintem senki.
Érdekes, hogy nekem eddig sosem hiányzott, amennyi info felfér a képre (és még el bírom olvasni) simán nem tart egy teljes percig.
-
heidricha
őstag
válasz
Zoleee89 #2459 üzenetére
Hogyan lehetne hang a lassított videóhoz? Van olyan gép, ahol van?
Szerintem pl. egészen jó a képek és a videók minősége is. Telefonhoz képest természetesen. És ugyanennyire természetesen ez ízlés dolga - telefonon nézve nagyon jók, nagyobb monitoron valóban elég összemosottak. Csupa 720p-t csináltam eddig, de majd próbálkozom a többi felbontással is.
Az effekteket ritkán tartom értelmesnek, de pl. a tükrözött képeken betegre kacagtuk magunkat valamelyik napon a gyerekekkel, már megérte ilyen telefont venni!
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Zoleee89 #2382 üzenetére
Így van, TWRP csak a system1-et látja.
True dual boottal ebben a formában ne számolj, egy idő után használhatatlanná fog válni mindkét ROM. Alternatíva a multirom lenne, de az egyelőre csak Mi3-on működik.
Windows 10 állítólag zártkörű béta tesztelés alatt áll. Mivel még Lumiákra is csak Preview van, valószínűleg várni kell még jó ideig. -
kotovics
tag
válasz
Zoleee89 #2376 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget közben sikerült twrp és a hivatalos magyar rom is.
Érdekes hogy ha a Mi recovery-vel tettem fel akkor maradtak haszontalan programok, míg a twrp esetében
csak az alap magyar romban találhatók. Nekem ez a twrp jobban tetszik. Te miért raktad vissza a Mi recovery-t? -
kotovics
tag
válasz
Zoleee89 #2370 üzenetére
Hát több ponton is elakadtam:
Egyszerűen nem tudom feltelepíteni a TWRP recovery-t.
Próbáltam ezzel a programmal :"Cancro_recovery_telepito" egyik módban sem sikerül.
Próbáltam Mobileuncle-val, az látszólag sikerült,de ujraindítás utánn megmaradt az Mi recovery.Most meg már valamit elállíthattam a telón az USB csatlakozásnál, és ha rádugom a telefont a számítógépre, nem jelenik meg az Mi4 a sajátgépben (pittyen a windows) ezért semmit nem tudok rámásolni a telóra.
Valaki tudna segíteni? (szájbarágósan
)
-
hege21
aktív tag
válasz
Zoleee89 #2234 üzenetére
Én is csak így FASTBOOT ROM FLASHELÉSEL tudtam vissza rakni a gyári recoveryt.
Utána a legfrissebb miuihu és készTomi_Ohl: próbáltam 3-4db cm12 romot is mindegyikben fejtetőn áll a kamera
Az enyémen min jó,az egyik barátom vette nemrég,neki úgy látszik Samsung kamera jutott már csak bele! -
Latitude
aktív tag
válasz
Zoleee89 #2248 üzenetére
A fastboot romot nagy nehezen sikerült nekem leszedni de utána hibát írt ki és nem települt. Ez után tettem fel a twrp-t. A probléma az hogy ketté particionálták a telefon adthordozóját. Ez fastbot telepítővel helyre állítható, de ehhez fejlesztői eszközök kellenek. Fel kell tenned egy android stúdiót és egy rakás adb drivert. De vigyázz mert hamar haza lehet vágni a telefont. Én ezért döntöttem úgy hogy jó lesz a twrp és utána a pakolom fel a miui-t. A probléma Megoldódott, és szerintem a twrp sokkal jobb Recovery mint a gyári. Szerintem nem éri meg a kínlódást a gyári Recovery.
-
havri1
félisten
válasz
Zoleee89 #2248 üzenetére
Én is innen szedtem 1S-re, de nem volt ám mindegy melyiket. Mert a legújabbra nem ment fel a magyar pontosabban a multi rom. Szerencsére egy fórumban már leírzák, melyik fastoot kell alá.
Mi4-et szerencsére még nem kellett hegesztenem, de én az utolsóval próbálkoznék (4.11.21). 4.7.18 utáni kell mindenképpen!
Gearbest-el vigyázzatok! Sok telefon elakadt mostanában BEST-ben, és volt a napokban eset, amikor a PayPal a GB-nek fújt, bukta az ember az 50e JMF-t..
-
mgTerminator
veterán
válasz
Zoleee89 #2234 üzenetére
Ilyen nekem is volt! Hiába töröltem le, egy Restart után újra fel volt települve. Nagyon egyszerű a megoldás! Letörlöd a programokat, majd egy fasza fájlkezelővel a root "mappában" rákeresel az adott programokra és az apk fájlt törlöd. Utána biztos nem jön vissza mégegyszer!
-
havri1
félisten
válasz
Zoleee89 #2223 üzenetére
Ha felrakod a romot, és csinálsz wipe all-t, el kell tűnnie a nem kívánatos programoknak, ha ez nem megy, szar a wipe. A te esetedben is ez van.
Valami nem kerek ott, mert a telepítő sem megy végbe.(#2222) Tomi_Ohl: Köszi, de én már nem rakom fel..semmivel nem hozott újabbat.
-
havri1
félisten
válasz
Zoleee89 #2218 üzenetére
Ha wipe all-t nyomsz, nem maradhatnak fent telepített dolgok.
2 lehetőséget látok: Vagy benne van a romban, vagy nem ment le a wipe jól.Sima Mi4? Ha igen, ajánlott a MIUIHU vagy a MULTI rom, (5.9.12 van nekem, ezt nem cserélem le semmi pénzért, tökéletes) 5.10.8 van kint most. Kisebb hibákkal. Email kliens hiányzik, böngészővel van valami, meg a restart menü nem jó (MIUIHU)
Recovery-t nem piszkálja, marad a gyári. Mi4 esetén csak a wipe all működik jól, wipe cache nem állítólag) MiRecovery alól. Én most akarom felrakni a CWM-et emiatt, de még nem szántam rá magam.
-
Latitude
aktív tag
válasz
Zoleee89 #2064 üzenetére
Mi4c-t nem láttam... A garit nem tudom hogy intézik, szerintem Kínába kell vissza küldeni (uh. Isten mentsen tőle, hogy baj legyen dehát az embernek tudnia kell hogy mit vállal ha ilyen helyről vásárol). Fólia és tok nem járt hozzá csak egy EU konektor adapter. Amúgy xiaomi matrica nem volt rajta ezért aggódtam hogy nem eredeti. De több módon is ellenőriztem és ok a telefon. A recoveryt fogom még cserélni mert abba is tudnak spywaret telepíteni... Amúgy minden ok a telefonnal.
-
Latitude
aktív tag
válasz
Zoleee89 #2048 üzenetére
Én is onnan vettem az enyémet. 3G nekem elég nincs szükségem 4G-re. Az oldalon jelzett árra rájött 10 dodo szállítási 5dodo biztosítási díj. 8 nap volt a szállítás. A telefon eredeti, új (nem refurbished). Viszont malware gyanus ezért én azonnal új miuit tettem fel komplett gyalulás után.
-
enginev3.0
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Windows 11
- ZEN.com
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged