Xiaomi Mi 4 - MInőségi irány

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

A tesztkészülék egy érdekes állatfaj. Mint a legnagyobb hazai telekommunikációs oldal, mindig törekszünk rá, hogy a lehető leghamarabb megszerezzük az újdonságokat és az olvasók elé tárjuk a tapasztalatainkat, benyomásainkat. Különösen igaz ez a kiemelt figyelmet kapó eszközökre, hiszen valljuk be, egy Nokia 100 hiába korrekt alapmobil, azért egy Galaxy S5-re többen kíváncsiak. Alapvetően kétféle úton jutnak el hozzánk a kütyük, az egyik lehetőség a hazai képviselet, a másik pedig a GSM boltos megoldás, utóbbi főleg a ritkább, hazánkban nem forgalmazott eszközök esetére.

Xiaomi MI-4
[+]

Van viszont egy harmadik lehetőség is, ez pedig az olvasói felajánlás. Ilyenből az utóbbi időben meglepően sok volt, elég csak az eddigi Xiaomi vagy Jiayu teszteket említeni vagy ott az Oppo Find 7a és a szintén csemege OnePlus One is. Ezek a felajánlások számunkra mindig rendkívül hasznosak és ezúton is köszönjük a bizalmat az eddigi és jövőbeli felajánlásokért. Nem ez az első eset, hogy egy különlegesség ennek köszönheti a megjelenést lapunk hasábjain, és bízom benne, hogy nem is az utolsó.

Xiaomi MI-4
Prestigio Grace vs. Xiaomi MI-4

Mikor megkaptam a privát üzenetet, hogy érdekelne-e egy Mi 4, kizárt volt, hogy kihagyjam a lehetőséget. Az üzenetváltásokat személyes találkozó követte és már ott is volt a kezemben a doboz, mely a legfrissebb prémium kínai terméket rejtette magában. A dobozról ugyan nincs fotó, ám senki ne aggódjon, elég csak átnézni Mi 3 tesztjére gondolni, mert pontosan ugyanaz, csak a hátul lévő matricából tudjuk, hogy már az új típus van benne. Belül sincs semmi meglepő, a készülék alatt egy USB adatkábelt, valamint egy hálózati töltőfejet (és egy európai adaptert) találunk, némi kínai iromány társaságában.

Xiaomi MI-4
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Redmi Note - nagyra vágyóknak

    Az egyre ismertebbé váló kínai cég is helyet kér magának a phabletek piacán. A Redmi Note korrekt hardvert és méretes kijelzőt kínál elég jó áron.

  • OnePlus One - Kína már itt One

    Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.

  • Xiaomi Redmi 1s - pirospacsi

    Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.

Hirdetés